Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Škoda že tu naštvanost nedáváte najevo, když jsou české děti odebírány českým otcům v ČR. Ono totiž všechno souvisí se vším. Pokud by v ČR byla respektována základní práva rodičů na výchovu svých dětí, tak je vysoce pravděpodobné, že Norsko by si takovou zvůli proti dětem manželů Michalákových nedovolilo.  Dneska můžou Norové říkat, Češi, zameťte si před vlastním prahem. A mají pravdu. Všichni zločinci na celém světě totiž hledají nejslabší článek, kterým se můžou ke svému lupu a kořisti dostat. Stejně to dělají i Norové s českými dětmi.

Milé naštvané matky, občanská práva jsou nedělitelná a nezadatelná.

0 0
možnosti

KarmaR^ U vašeho profilu na FB mě mrzí jenom "řadová členka." Být tam "předsedkyně," tak už by nebylo proč váhat, koho volit.

1 0
možnosti
Foto

Jé, tak to mě potěšilo:-) Díky!

0 0
možnosti
JJ

Dagmar Fořtová: Máte děti, dámo? Přijde vám normální, že policie přijde do porodnice sebrat třídenní dítě rodičce a pak je tato rodička odsouzena za napadení policisty (udeřila a kopla ho) na půl roku do vězení jen proto, že bránila své dítě?

Aha, jiná pravidla, tak je to asi v pořádku. Rv

0 0
možnosti
JJ

Přijde Vám, paní Fořtová normální, že dětská psycholožka vyslýchá 4 hodiny 6-leté děvčátko a řekne jí, že ten výslech neskončí, dokud neudá, že bylo zneužito? Přijde vám normální, že jí toto dítě 22x odmítne lhát, až po 4-hodinovém naléhání se podvolí? A že tato psycholožka dostane medaili za zásluhy, protože má "výsledky"?Jiný kraj, jiný mrav?

Prameny:

http://www.barnefjern.org/her-blir-jenta-6-manipulert-av-en-psykolog/

https://www.youtube.com/watch?v=vPjgV3btWDg

Zde přebírá tato psycholožka medaili za zásluhy: https://www.youtube.com/watch?v=mnGXs_jEs_U

0 0
možnosti
AF

R^  KARMA R^

Paní Hrindová, připojuji se k Vám.

 Cítím to naprosto stejně a věřte , že je nás moc !

 Pokud se spojíme, možná ty spící politiky vzbudíme !

Jsem PRO R^

3 0
možnosti
Foto

Já bych se k hnutí matek přidala hned. Nepřidala bych se k tomu odporu k válkám. Války jsou jistě problematické a na Ukrajině to není nic moc, druhá věc je, jak to řešit? Co s tím? Pošleme tam vojáky, aby bojovali za co, s kým nebo proti komu? Islám totéž, je kontraproduktivní ho zakázat, řešením by bylo buď nepřijímat uprchlíky nebo je přijmout, ale nedovolit jim nic, jenže to nejspíš bude neprůchozí kvůli EU. Takže bych začala nějakým hnutím, které bude řešit místní problémy a problémy místních v zahraničí.

4 0
možnosti
LJ

Ohledne ockovani - kdyz se rodic zepta, vetsina lekaru mu odpovi. Nebo si v dnesni dobe muze kazda matka co je doma s ditetem najit co potrebuje.

Kazdopadne, dusledky ockovani jsou sledovany dlouhodobe, a zatim se neprokazala zadna statisticky vysledovatelna souvislost mezi ockovanim a nejakymi nepriznivymi nasledky (viz napriklad americke sileni okolo autismu, prosazovane playboy zajickem Jenny Mccarthy, ktere vedlo k navratu epidemie spalnicek, ktere byly v podstate vymycene).

Navic, ockovanim se posiluje tzv "stadova imunita", kdy i deti, ktere nemohou byt ockovane kvuli zdravotnim duvodum (nekompatibilita s ockovaci latkou), jsou chranene proti nakaze tim, ze okolo nich jsou same dalsi ockovane deti.

1 0
možnosti
Foto

Je třeba o tom více mluvit. Nátlak je vždy podezřelý:-) rozhodně bych se nenechala očkovat proti chřipce a také bych váhala jestli očkovat malinké miminka třeba proti žloutence...

0 0
možnosti
ZU

To trápení máme společné.Základ politika je pokrytectví. ...

0 0
možnosti
DS

Dobrý den, rozvahu. Zdravé naštvání je produktivní, přílišné je destruktivní. Až na porody doma (rodím "za hrnek kafe" a stejně bych neohrozila své dítě) a očkování (materiálů se dá dohledat a názor si učinit za jediný večer-máme to čerstvě za sebou a pediatra, pokud mlží nebo bojkotuje Váš názor, můžete vyměnit. A:-)le takových už moc není) s Vámi v lecčems souhlasím až na to, že je toho příliš naráz. Příště se, prosím, našvávejte postupně.

5 0
možnosti
Foto

Já jen shrnula poslední asi měsíc:-)) A štve mě to všechno zároveň. Podle mě to má všechno jednu příčinu - omezování svobody a manipulování lidí...

0 0
možnosti
Foto

K84a57r86e59l 75R26a42d62a

5. 2. 2015 19:03

R^R^ Nejsem sice matka, ale jsem s Vámi. Je  potřeba ty žvanily a vymývače mozků plácnout nejen přez zadek, ale i po hubě.

8 0
možnosti
JJ

K těm domácím porodům, atd. - to bych do toho netahal. Paní Hrindová, v tom Norsku jde opravdu do tuhého, to co tady řešíme my jsou prkotiny, ono je to sporné.

V tom norsku je insiderům, kteří teda nejsou finančně zainteresováni a mají trochu studu, jasné, že jsou v průšvihu. A velkém.

4 0
možnosti