Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud se pan docent obklopuje "génii" jako je paní Hrindová, tak mohou být sluníčkáři a politické elity v naprostém klidu. S takovým materiálem dosáhne Konvičkův pojízdný cirkus ve volbách do poslanecké sněmovny sotva na 5 procent.

3 0
možnosti

Ne, neni to stejny fanatismus ani naznakem; leda byste strcila kazdeho kdo ma jiny nazor nez vy do kategorie slunickar. Na jedne strane se celkem opravnene vymezujete proti nalepkovani XNR (xenofob/nacek/rasista), vetsinou protoze se kazde anti-islam/anti-imigrant demonstrace zucastni 1-10% nacku, pricemz vy jste samosebou ten zbytek, na strane druhe hodite prostou verbalni solidaritu do jednoho pytle s antifou.

Bud nemate od vlastniho postoje odstup, nebo mate dvoji metr; ani jedno neni zrovna fajn vizitka.

Mimochodem - https://www.facebook.com/CeskeObludarium/photos/a.641357355878912.1073741828.641353355879312/1103027003045276/?type=1&theater

2 0
možnosti

R44a79d62e13k 73J80a57r74o60š

28. 6. 2015 19:04

Madam, až to "praskne", tak budeme vděční za jakoukoliv paži ochotnou třímat zbraň proti musulmanům. I tu "náckovskou".

Konec konců i takový bytostný demokrat jako Churchill (dej Pán Bůh nebe) se proti Hitlerovi musel spojit se Stalinem.

1 0
možnosti

Pane Polický smekám, vy prostě nejste otrok evidentních faktů.

Tady se koukněte, co si o Konvičkovi a IVCRN myslí hoši z Dělnické strany: https://www.youtube.com/watch?v=K3pj3LhlyzU (od 10:35). Konvička má nacismus rád stejně jako islám, proto je chce postavit naroveň.

0 0
možnosti

Když se bavím s dětmi, které studují technické obory na VŠ a ptám se jich jaké mají studenti názory, tak asi ti pomatení sluničkáři jsou jen na těch pavědecekcýh oborech po ukončení studia krom neziskovek neuplatnitelní v životě.:-)

3 1
možnosti

.. k tomu bych si dovolil dodat, že to "demokratické a ústavní řešení" je skryto tady - odstavec (4)

Článek 16

(1) Každý má právo svobodně projevovat své náboženství nebo víru buď sám nebo společně s jinými, soukromě nebo veřejně, bohoslužbou, vyučováním, náboženskými úkony nebo zachováváním obřadu.

(2) Církve a náboženské společnosti spravují své záležitosti, zejména ustavují své orgány, ustanovují své duchovní a zřizují řeholní a jiné církevní instituce nezávisle na státních orgánech.

(3) Zákon stanoví podmínky vyučování náboženství na státních školách.

(4) Výkon těchto práv může být omezen zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu veřejné bezpečnosti a pořádku, zdraví a mravnosti nebo práv a svobod druhých.

2 0
možnosti

Klíčem je prokázat tu NEZBYTNOST pro "ochranu veřejné bezpečnosti a pořádku, zdraví a mravnosti nebo práv a svobod druhých". 

Islám nám to neusnadňuje svou šifrovanou a duální povahou. 

Může ho ale odhalit otevřená diskuse. 

Proto sluníčkáři tak ječí a nedopouštějí diskusi. Především proto.

6 0
možnosti

Je jedno, jestli to jsou náckové, komunisti a havloidi/sluníčkáři - vzájemně se nenávidí a vůči sobě se vymezují, ale v podstatě jsou úplně stejní. Jsou stejní i v tom, že když se poukáže na podobnost těchto skupin, tak prskají jako čertstvě vyoraní křečci, že je to kravina a že právě oni jsou jiní a lepší. Nezřídka se snižují i k zastrašování.

1 0
možnosti
Foto

Tak .. slusna agitka ... v realu se take citim nestranny, byt me tak ani jedna ze stran, ktere popisujete nevnima (alespon zde v diskuzich) ...a ani ja nevnimam projevy IVCRN ci BPI nejak jinde, nez pro me v extremni casti spektra. Proto me docela prekvapuje, ze jste se na te protiislamske akci necitili jako ryba ve vode. Nebo uz sledujete vice politickou karieru a tvorite image? ;-)

3 3
možnosti
Foto

je to pro vás tak těžké pochopit? Prostě nejsem a nikdy nebudu "nacista" a "fašista". je to proti mé přirozenosti. A soudím, že to tak má absolutní většina lidí z Bkloku proti islámu. Jinak bych tam nemohla být. Já vím - máte vytvořenou nálepku - že jsem nacisti a to vás prostě nepustí:-) Ale realita je hodně jinde...

0 1
možnosti

Já vás nehážu do jednoho pytle s panem Vandasem. Pan Konvička je mnohem nebezpečnější. Proti tomu plešatému hitlerovi je pan Vandas přesvědčený demokrat a ochránce lidských práv. Snažíte se ukazovat, že každý problém má demokratické a ústavní řešení? Co je demokratického a ústavního na zbavení protivníků jejich občanských práv, jakmile se dostanete k moci? Pan Konvička doslova naplňuje text § 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka.

4 12
možnosti

No jistě, ono je podřezávání a mrzačení a loupení tak demokratické a rovnostářské.

5 2
možnosti

Slusni cigani? Jake je jejich procento?

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz