Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená, Fórum 50 pořádající Kongres žen tu byl v době kdy vy jste si ještě hrála na obchoďačku s reklamou. A jak ráda byste tu reklamu prodala třeba právě tomuto uskupení :-)

Ať přemýšlím, jak přemýšlím, vaše blogy se nikdy nezapomenout otřít o jakoukoliv neziskovku nebo nějakou aktivitu. 

Mám malou otázku. Co vy jste kdy udělala bez vidiny zisku? Třeba aspoň darovala krev!!

Štvát "proti všemu a všem" totiž umí každý, ale ne každému to jde ;-)

1 1
možnosti
Foto

Milá paní Syrovátková - "neziskovky" rozohodně nedělají nic zadarmo. To je řadí někam úplně jinam. Existují u nás tisíce lidí, kteří doopravdy pracují zadarmo. Nikdo o nich neví - v lepším případě - v horším případě si je berou do huby za neprofesionalitu právě ti vaši propagovaní "neziskovkáři". Jak jinam mi vysvětlíte brutální výsměch lidí okolo hnutí Žít Brno a okolo Hate Free všem, co ze zoufalství aspoń sbírají víčka na pomoc nemocným, kteří se netěší přízni našich mediálních celebrit?

3 1
možnosti

..... no, možu Vás ubezpečit, že ani křesťaňka nemože byt tou feministkou,- teda aspoň u nás doma nééé, ...... enem jednou vystartovala,- pravda, nemusela chodit komplet zamotaná v prostěradle, ale sluneční brejle ji slušely aj v prosincu  ;-) !

1 0
možnosti

Z20u72z21a39n63a 87V31a51s39s

20. 7. 2015 14:25

Pozrela som s film Ukamenování Soraye M. O právach žien v moslimskom svete kadečo napovie. Určite stojí za pozretie. A taktiež som si našla čas na prečítanie knihy Billa Warnera Právo šaría pro nemuslimy. Myslím, že autor sa nemýlil, keď na začiatku knihy hovoril, že po prečítaní čitateľ islám pochopí. Z islámu je mi zle. Ako žene a ako človeku.

5 0
možnosti

J29a45k49u80b 75M16a60c52h

20. 7. 2015 13:12

Děkuji za článek, pustili jsem si ta krátká videa. V 21.století vítejte v temném středověku a bojte se islámu. Je to zhoubné náboženství.

5 0
možnosti

J60a14n 64P14a41v59l60í31k

20. 7. 2015 12:04

Už jen nadpis formulující hloupou otázku, zda může být muslimka feministkou prozradí, že číst text pod ním je zbytečná ztráta času. Paní gynekoložka Hrindová si to zkrátka neumí představit, tak to asi bude pravda.

3 13
možnosti

Na co se zabývat článkem když se nelíbí nadpis.

Na co se zabývat článkem když je autorka gynekoložka.

5 0
možnosti

A proč by nemohla? Přečtěte si někdy, jak začínaly feministky v křesťanské kultuře. Taky napřed opatrně chtěly vzdělání pro ženy, jen aby ty se staly "ještě vzornějšími matkami a manželkami"... A zjistěte si, jak "rychle" v některých evropských zemích ženy získávaly volební právo - i v Turecku a Egyptě ho měly dřív než třeba v Portugalsku, Maďarsku, Švýcarsku, Lichtenštejnsku...

Váš článek je vůči muslimským ženám, které se snaží postavení žen v islámu zlepšovat, docela slušně urážlivý - vlastně tím dáváte najevo, že mají držet hubu a krok, protože ani nemají na to, být feministkami... Jsou to přece ty méněcenné muslimky.:-/

7 6
možnosti
Foto

Píšu v článku toto: Já mám pochopení pro každou aktivitu žen v islámu, která se snaží ulehčit jim jejich úděl. A chápu, že tyto ženy vedle těchto pokusů trochu zvednout hlavu stále velebí islám. Ony nemohou jinak! Nemají šanci mluvit jinak. Neumí si představit život jinak a jinde - narodily se do nesvobodného prostředí a nepoznaly nic jiného. Copak jsme my mohli v době nejtvrdšího komunismu kritizovat komunismus? Mohli jsme akorát tak kritizovat OPBH nebo nevstřícné prodavače. Jen dílčí věci - nikoliv systém. A to nám ani nehrozila smrt!

12 0
možnosti

Zdejsi priznivci muslimskeho zotroceni svobody jedince vam reknou ze ano. Vy vsak nepadate na to, ze byste nemela vlastni rozumny postoj k takto nerealnemu spojeni. Karma.

2 0
možnosti
Foto

Svůj článek jste "odrovnala" hned na úvod.

Na jednu stranu vy z IVČRN neustále tvrdíte, že šátek u muslimek není dán islámem a nemůže být náboženský symbol, aby jste hned jak se vám to hodí psala, že je jednoznačně přikázán a není dobrovolný;-D

Úplně vám z toho pak vypadla skutečnost, že spoustu muslimek šátek nenosí a v některých zemích např. Jordánsku se nejen nosit nemusí, ale nenosí ho běžně ani Jordánská královna (narozená palestinským rodičům v kuvajtu) a to ani při oficialních akcích.

3 9
možnosti

Ve většině islámských zemí ale povinný je a která ho nenosí se vystavuje riziku tělesných trestů.

I u nás tento příznak zotročení muslimky nosí.

8 4
možnosti

K88a17r87e41l 39M56a15s29e24k

20. 7. 2015 10:30

Samozřejmě může a nemusí to být hned Malala.

4 5
možnosti

Vy raději už nepište.

3 6
možnosti

K23a28r40e43l 17M59a39s64e95k

20. 7. 2015 10:28

Jen ať píše dál, ať se dál odkopává, ať dál prokazuje svou neznalost a svou prolhanost... v mnohých (!] zemích existují náboženská komanda a za projevení vlastního názoru vám hrozí v lepším případě vězení, v horším smrt... 

Fuj Hrindová, fuj.

3 9
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz