Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opinion

19. 7. 2009 11:21
Zamilovanost je chemická reakce .

  Zamilovanost je ve své podstatě chemická reakce v mozku, které se nemůžete bránit .  Jako má každý z nás rozdílnou dobu odbourávání alkoholu v krvi tak je i rozdílná doba odbourávání zamilovanosti a troufám si tvrdit že na opravdu zlomeném srdci zůstává šrám až do konce života .  Někdo je citově plošší takže to tak neprožívá a pro někoho jsou to muka . Každý jsme prostě jiný .

 

0 0
možnosti

Clara Shot

19. 7. 2009 11:25
Čistě teoreticky se tomu dá bránit za předpokladu,

že máte svůj mozek plně pod kontrolou. No, nemám zřejmě to štěstí.. ;-D

0 0
možnosti

motylek_02

15. 8. 2009 7:01
Re: Zamilovanost je chemická reakce .

videt realitu a prijmout ji, neznamena ze je clovek citove plochy a neproziva.

0 0
možnosti

stedrik

15. 8. 2009 8:33
Re: Zamilovanost je chemická reakce .

to se to říká, když je člověk starší, moudřejší a nad věcí. Kurnik, stejně člověku někdy chybí bloumání s bolavým srdcem po lese, neskutečná radost, když se objevila na zastávce a sladkobolná chuť jejího jazyka ve svý puse. Ale najít si potok a jít po proudu a snažit se najít odkuď začíná se objevovat v korytě voda mě zůstala do dneška.:-)

0 0
možnosti

tekanna

15. 8. 2009 10:09
Re: Zamilovanost je chemická reakce .

To, že člověka potěší byť jen jeden JEHO pohled, parfém kolemjdoucího, který vzdáleně připomíná JEHO nebo to bloudění po lese a tešení se na to, až HO znova uvidím, se přece nerovná absolutní ztrátě kontroly? ;-) Myslím si, že tyhlety věci nepřináleží jen začátkům vztahu (zamilovanosti), ale i okamžikům či chvílím, kdy se bojíme, že ho/ji ztratíme. Nebo když už jsme se naučili "vidět" maličkosti i celek a toho druhého si plně uvědomujeme. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz