Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to dost dlouho (2008), co jsem četl příspěvek p. Václava Klause mladšího http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/vaclav-klaus.php?itemid=5190, kdybyste ho četla také, možmá jste si mohla ušetřit současné rozčarování. On opravdu neměl důvod k pomluvám.

A stále mne zaráží, jak jsou lidé nepoučitelní. Üplně stejně se chovala nomenklatura KSČ před revolucí. A bohužel, opět se potvrzuje Haškovské (Dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona): "Dělej co chceš, ale mluv o sobě jen to nejlepší." však oni to zbaští. Moc se všichni upínáme na to co kdo hlásá a omlouváme tím, jak se skutečně chová. Nejspíš je to pohodlnější, Jenže to časem vede jen a pouze k další totalitě. Nic na tom nemění ve jménu čeho. A ještě něco. Ti opravdoví lumpové nezůstavají v opozici sami s vlastními názory.....ale chtějí být v koalici s názory vladnoucí "třídy" a je jim jedno jaké. Jsou ještě nebezpečnější, než fanatici víry (i politické). Mimochodem, je omluvou, když někdo chtěl být v KSČ, aby ji mohl změnit?

0 0
možnosti

K93a82r18e16l 29V10o24j30t71a

8. 11. 2012 19:46

Článek ne článek, ODS na to dojede!Pravda, ti co mají už "naloupeno", těm to nevadí, v každém případě ale, pro ten zbytek to bude šok."Pravice" má problém a bude na dlouho.Hodně bude zaležet na tom , jak to Sobotkovi kumpáni povedou, respektive spiše jak na tom bude ekonomika EU, s tím to bude hodně souviset, protože na prebendy včetně sociálna je potřeba vybrat a to nebude jednoduché ať bude u vlády kdokoliv.

0 0
možnosti
Foto

Som z toho volaký zmätěný. Píšete, že poslední politik, který oslovil a nadchnul, byl Klaus. Zároveň kritizujete vyprázdněnost a klientelismus. Kdybychom ovšem měli v ČR funkci nejvyššího arbitra klientelismu, nemůže ji zastávat nikdo jiný, než Klaus. A vyprázdněnost politiky z toho přímo vyplývá, protože klientelismus se nedá obhajovat jinak, než prázdnými frázemi např. návratu k modrým kořenům a podobnými tlachy.

3 1
možnosti
Foto

No taky už to bylo dávno - 90. léta - těsně před rozdělením republiky. Tenkrát to tak skutečně bylo... Od té doby jsme na sešupu...

0 2
možnosti

E51d51a 64S41t11á30r11e81k

6. 11. 2012 20:30

Pan Václav Klaus lidsky oslovil Vaši maminku? Opravdu nechápu jak se to tomu nelidovi mohlo povést? Hlavně mne tam zaráží to slovo "lidsky". Lidsky mne oslovil například T. G. M., Karel Čapek, ale Václav Klaus? 8-o

7 1
možnosti

P44a70v16e76l 63P18e55c78h

6. 11. 2012 23:52

R^:-)dobrý postřeh, rovněž mě ta formulace zaujala

1 0
možnosti

Paní Hrindová,  nezapomeňte na ten malér v roce 1997, kdy ODS měla velké problémy s černým financováním strany. Dneska je to skryto za termín "sarajevský atentát". A lidi vůbec neví, oč vlastně tenkrát šlo. Kdyby se byla bývala ODS dokázala už tenkrát zbavit svého prolhaného vedení poměrně jasně a rychle, nemusela by možná dnes být v takové mravní i personální bídě. Tolik můj názor.

8 1
možnosti
Foto

Píšu jen o tom, co jsem zažila na vlastní kůži... Novinářům se většinou nedá věřit:-) Takže se držím jen svých přímých zážitků...

1 1
možnosti

Tak Novotný byl učitelem na Základní škole Stupkova v Olomouci. Mojí známé syn coby deváťák potřeboval mít uzavřené známky kvůli přijímacím zkouškám.Učitel Novotný nestihl opravu písemky a tak mu řekl, ať si zavolá zítra.Žák poslušně volal svému učiteli, ale ten to ještě nestihl.Podruhé se dozvěděl , že pan učitel teď kouká na fotbal a nemá čas.Po třech dnech se známka konečně objevila. Za Novotného se zhoršila infrastruktura v Olomouci, chodníky zarostlé trávou, odpadky, kde se dá ( protože se interval odvozu prodloužil ze 7 na 14 dnů), město je hezké jen v centru ( i když máme nové lavičky z novoduru na kterých se nedá sedět, pokud se nezapřete nohama - kloužou), na periferiích Olomouce je binec. Jako s tou písemkou.Rv

10 0
možnosti

Dobrá práce, paní autorko. Mám k Vám prosbu : nemohla byste ožádal Janu Dědečkovou o otištění tohoto Vašeho článku na virtually.cz ? Myslím, že by to mohlo být pro dobro věci. Díky.

0 0
možnosti

... požádat ..., samosebou, sorry.

0 0
možnosti

Podle karmy Vám lidi dost fandí. A máte pravdu, tahle strana je nereformovatelná a v podstatě je už mrtvá, lidé jí už na nějaké obrodné kecy neskočí. Jak pravil primátor Prahy Svoboda, lidé ji považují za horší, jak komunisty. Myslíte, že si delegáti vzali jeho slova k srdci? Strašně bych se divil.

10 7
možnosti
Foto

Vlastně jsem trochu překvapená tou silnou reakcí - článek jsem napsala ve snaze poskytnout ODS zpětnou vazbu a vlastně jí tak pomoci. Apelovat na členskou základnu... Roky se volí pořád stejní lidé na kandidátky, na delegáty, na kongresy. A ti pak volí tak, jak volí... Podle mě to mají v rukou řadoví členové, kteří musí začít volit jiné lidi!

2 0
možnosti

Upřímně, to, že jste poté, co vás rozprášili a vyhodili, ještě přišla po kolenou požádat, aby vás vzali zpátky, to bohužel svědčí o vašem dosti zvláštním vztahu jednak k ODS a jednak k sobě samé. Asi máme každý práh hrdosti někde jinde nebo tu stranu musíte zhrzeně milovat. Omlouvám se, ale musel jsem to takhle napsat.

7 2
možnosti
Foto

No, nepřiplazila jsem se po kolenou:-) Ale máte pravdu - je mi sympatické to ideové směrování, taky jsem konzervativní a nerada převlékám kabát... A pokud se chci veřejně angažovat, nemám jinou možnost. Tak si prostě budu muset počkat, až se do ODS budou moci vrátit i takoví lidé, jako jsem já. Třeba se toho někdy dočkám - a když ne, tak ne... Nějak zásadně to neprožívám:-)

3 3
možnosti

P37e20t89r 79S52k21á67c16e18l

4. 11. 2012 21:38

Karma za upřímnost. Vzkaz autorce: "Starého psa novým kouskům nenaučíš". Takže se poohlédněte po pokorné NEparlamentní straně a na Vaši otázku které straně pomoci odpovím hned - http://www.suverenita.info. Pokud odpovíte jako doposud většina, že nemusí paní Bobošíkovou, hned poznám, že jste stránky Strany zdravého rozumu nenavštívila...;-)

1 8
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz