Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Rudick

3. 8. 2011 17:33
Oni to muslimové za pár let pořeší

;-)R^

0 0
možnosti
D

dampfer

3. 8. 2011 17:32
Zdá se

že všeobecně vysoká náročnost moderních žen na finance, sex a ovládání-- postupuje rychleji, než sebeobrana mužů. Emancipace zničila školství, nyní rozkládá politiku a znehodnocuje televizi a rozhlas. Sebereflexe a občasná pokora uráží ženské sebevědomí, vangluje mezi zoufalstvím a arogancí.-- Iluzorní pocit štěstí se transformoval do utrácení a neřízenou touhou po sexu. Většina mužů to vzdala a raději jde na fotbal či pivo.

0 0
možnosti
AJ

astrudina

3. 8. 2011 17:25
Autorko, dnešní mladé ženy lituji

Nemají daná pravidla hry - manželství, děti, péče atd .naopak je jim vymývána hlava hloupostmi.Dnes si ženy nechávají brát tu nejhezčí roli - mateřství - dokonce jsem na idnesu v jiné diskusi četla, že "žena je proti muži hendikepována tím, že po porodu její mysl změkne mateřskými city...",8-oMyslím si, že cílem tohoto hnutí je rozložit společnost, protože rodina je nejdůležitější jednotkou, útočištěm pro lidi v těžkých chvílích - ale dnešní singles vytvoří za chvíli celou generaci osamělých padesátníků, šedesátníků - bez rodin, bez vazeb - a tak budou snadno manipulovatelní státem.

ženy musí začít samy u sebe, nepředělávat chlapy. Jsme odlišní, ženy i

muži, a přitom se výborně doplňujeme, jen si proboha nesmíme začít měnit

role! Ženské, najděte si chlapy a mějte děti, v manželství přehlídněte

ledacos - a pak to žádejte také od mužů, to ano!

2 0
možnosti
AH

alex hart

4. 8. 2011 18:11
Re: Autorko, dnešní mladé ženy lituji

Tak to bych podepsal z fleku. Tím spíše, že to píše nějaká ženská. Mě taky tady ty plky připadají neskutečně jalové. Zřejmě ony dámy ještě ani jednou nesáhly do  p o s r a n ý  plenky, nemusely den a noc trávit u nemocného dítěte. No tak píšou, jak jsou jejich představy (protože ono nejde o nic jiného než o představy) strašně důležitý. Prostě jaklový pindy rozmlsaných slečinek z období nákupních center a vibračních přístrojů. To by mě zajímalo, co by asi tak řekly, že chtějí dát svému manželovi, své rodině, svým rodičům a společnosti. Samozřejmě myslím především co by byly ochotné udělat. Asi by čuměly jako vyvoraný myši.

.

Docela by mě zajímalo, zda se shodnem i v jiných názorech.

0 0
možnosti
L

lokutus

3. 8. 2011 17:14
Nesouhlasím

"Získáte za to ženu silnou, ale zároveň na vás závislou, ženu svobodnou, ale zároveň vám oddanou."

Silnou možná, závislou určitě ne. Svobodnou možná, oddanou určitě ne.

Žena je řízena hormony, nikoliv racionalitou, jako muž. Není možné získat její oddanost jednomu muži, protože stačí jiný muž, který v ní vzbudí libé pocity v patřičných místech, posléze jí to párkrát kvalitně udělá a je po oddanosti. Narozdíl od muže žena nebere nevěru jako zdravotní záležitost, nýbrž jako zásadní životní křižovatku. Ona je kvůli jednomu románku schopna činů, nad kterými zůstává okolí stát s otevřenými ústy ještě hodně dlouho. A nejlepší na tom je, že si to vždy dokáže zdůvodnit tak, že na vině je muž. :-)

To je fakt. Lepší se v tom nebabrat a brát ženskou takovou, jaká je. Ono to má své klady. Když chce chlap sex, není těžké ji přesvědčit, když potřebuje spíš vyprat, jakbysmet.

0 0
možnosti
MF

FenyAMG

3. 8. 2011 16:36
Ode mě KARMA

R^

0 0
možnosti
G

gars

3. 8. 2011 16:25
Dá se to vyslovit naprosto jednoduše ...

lidé zapoměli cítit ....

0 0
možnosti
JP

pepito

3. 8. 2011 16:03
Pochopil jsem autorku !!!

Za věčnou nespokojenost ženy může muž.

Za věčnou nespokojenost muže si může muž sám.

Jak prosté....!

3 0
možnosti
M

MikiInSpain

3. 8. 2011 16:12
Re: Pochopil jsem autorku !!!

R^

0 0
možnosti
K

kolopodoli

3. 8. 2011 15:51
Kdo vystrnadil muže z jejich pozic?

Začátek ženské ekonomické samostatnosti znamenal začátek konce mužské pozice v partnerském (manželském) vztahu muže a ženy. Tím nemám na mysli "nadvlády", ale mužská část populace asi nemá motivaci ani vidinu jaká má  být v této nové roli. Mnoho žen si možná z tohoto důvodu neváží chlapů. Role / pozice mezi mužem a ženou se v posledních desetiletích tak výrazně změnily, že ani jedna strana si s tím neví rady.

0 0
možnosti
S

snegon

3. 8. 2011 15:20
Většina diskutérů má sice jiný názor,

ale osobně jsem se přesvědčil že autorka má v mnohém pravdu. Má to ale dvě podmínky. Žena musí být dostatečně zralá, aby dokázala ocenit vaši spolehlivost a aby srovnávala Vaše kroky k zajištění jejího štěstí s Vašimi možnostmi, ne s možnostmi idolů nebo zbohatlíků. Vy zase musíte věnovat hlavní pozornost práci (obecně zajištění ekonomického zázemí) a činění ženy šťastnou brát jako svého hlavního koníčka.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

3. 8. 2011 15:30
Re: Většina diskutérů má sice jiný názor,

Milý pane, věřte mi, že existují i ženy, které nepoměřují "štěstí" výší rodinného rozpočtu. Mě udělá šťastnou třeba společný večer, kdy můžu s partnerem diskutovat o věcech, které zajímají mě a jeho taky. Nebo společná práce na nějakém tvůrčím projektu (zahrádka, zútulňování bydlení). Nebo společná radost z nějakého kulturního zážitku. A pochopitelně vědomí, že s partnerem souzním a sdílím s ním radost ze života...

1 0
možnosti
KR

Králík Roger

3. 8. 2011 15:10
Článek je blábol, protože se z toho proslovu jaksi

vytratily DĚTI.

2 0
možnosti
L

lomihnát.

3. 8. 2011 15:39
Re: Článek je blábol, protože se z toho proslovu jaksi

R^

0 0
možnosti