Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Vypadá to, že islám je matkám ukradenej, diskuse je 1:36 ve prospěch mužů:-)

0 0
možnosti
Foto

Matky makaj a muži rokují. Vracíme se ke kořenům, jak jste po tom volal v jednom ze svých blogů. ;-)

2 0
možnosti
MK

Zaplať pánbů nejsme první, kde islám sílí. Výkladní skříň na západě nám musí být velkým poučením a svítá na lepší časy, že poučení nachází i dříve zarytí multikulti; jenže moc pomalu. Je na nás tento proces urychlit a vymezit agresivním choutkám islámu přesné místo. Ber nebo neber, ČR bez islámu určitě nebude strádat.

5 0
možnosti
Foto

Toužíte po svobodě a abyste se necítila ohrožena, chcete pošlapat svobodu jiných? Islám není zlo, zlo jsou lidé, kteří ve jménu Islámu zabíjejí a mučí. Proti těm bojujte, ne proti těm, co vás nijak neohrožují. Myšlenky nezabíjejí. Zabíjejí lidé. Válka na Ukrajině se vede ve jménu dobra zvaného EU. Měli bychom tedy podle vás postihovat každého, kdo nějakým způsobem propaguje EU?

1 1
možnosti
LR

Rasismus nezabíjí, zabíjí lidé.

Má ty svatá prostoto.

0 0
možnosti
LR

Alrawi v brněnské mešitě:

„A Alláh vznešený říká, bojujte proti nevěřícím jako jeden muž. Tak jako oni bojují proti Vám jako jeden muž. A bojujte proti nim…“

Manukjan zde:

Neznám případ, že by se nějaký český muslim snažil omezit naši svobodu.

4 0
možnosti
Foto

Podejte na něj trestní oznámení.

0 0
možnosti
JM

Zřejmě nejsem slušný člověk. Proto nebudu prohlašovat, že islám je zlo. Můj názor je opačný. Zlo jsou Naštvané matky. Paní kolegyně píše krásně o svobodě a přitom žádá její omezení. Náboženská svoboda, je jednou z těch nejstarších, máme ji od dob Rakousko-Uherska..Článek se vůbec nezdržuje zdůvodněním co je na islámu tak hrozného, že ohrožuje naši svobodu.  Neznám případ, že by se nějaký český muslim snažil omezit naši svobodu. Je ale dost Čechů, kteří by chtěli omezit svobodu muslimů. Od našich vojáků, kteří se podíleli na rozvrácení a okupaci muslimských zemí, které nám nic neudělali, až po úmyslné urážky jejich víry, její zakazování a vyhánění z naší země. Mnohdy jde jen o útok proti jakémukoliv náboženství, s tím, že se nejdříve útočí na nejsnadnější cíl. Stejné články psávali komunisté v Rudém právu, ve jménu obecného dobra nám vysvětlovali, že některé svobody je třeba ve veřejném zájmu omezit, aby mohla přijít ta pravá svoboda. Dnes tomu období říkáme totalita. O její návrat se Naštvané matky snaží.

1 3
možnosti
VR

Přečtěte si příslušné zákony, a pochopíte R^, a nesvádějte to co se tam děje na všechny ostatní, jen ne na islám.

1 1
možnosti