Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

20. 4. 2009 11:22
Jak který

Nejde o výchovu, ale o přístup žen k mužům. Neříkejte, že nevíte koho si berete, případně s kým s žijete na psí nížku. Žena si vybírá muže ( i když jsme všichni přesvědčováni o opaku ). Že často natrefíte na parchanta ? Inu - máte pech, protože máte k takovým jedincům ( i mnoho dalších žen )slabost ( a nepoužíváte při výběru i mozek ) a oni toho pak pochopitelně využijí.  Ty ostatní, které líp vybraly si tady nestěžují a chlapi -  ti raději mlčí, protože ví, že jsou sami svého štěstí strůjcem a proč to zbytečně romazávat. Buď jsou ve svazku spokojení, nebo z něj utečou a nebudou důvody popisovat v žádných magazínech, či internetu.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

20. 4. 2009 12:51
Re: Jak který

Je to tak, jak říkáte - jinými slovy jste převyprávěl obsah mého článku. Každý jse strůjcem svého štěstí a když si ženská stěžuje na parchanty? Nemá si je vybírat anebo se k chlapům chovat tak, že si jí pan ani není proč vážit... Smutné...

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 4. 2009 8:31
Hlavní věc

nečtěte ty "lifestylové" časopisy. Nebo aspoň neberte vážně jedinou větu, která se v nich nachází. :-P

Oni ti redaktoři a redaktorky musí z něčeho žít, to já chápu. Ale pokud tomu někdo věří a řídí podle toho svůj život, je to jeho chyba a jeho problém. Neustálé řešení problému, jak vyjít se všemi muži nebo se všmi ženami, škatulkování, návody na vztahy. To je byznys pro jedny a zábava pro druhé, ale běda, jak začnete "toho svého" posuzovat nebo dokonce vychovávat podle těchhle blábolů.

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

18. 4. 2009 12:27
Re: Hlavní věc

Přesně, přestat číst časopisy. R^

Ale asi se do nějakého budu muset podívat, něco mi totiž vrtá hlavou. Vezmu-li v úvahu, kolik takových časopisů je a jak dlouho už vychází a na druhou stranu poměrně omezenou skupinu univerzálních témat (tedy ne komentáře ke konkrétním aktuálním událostem)... Vždyť se to musí už poněkolikáté opakovat, ne?

Jako chápu třeba porno, sice pořád to samé, ale zde příroda zařídila, že chlapa nikdy neomrzí. Ale číst podesáté deset tipů, jak se vyhnout stíhačce, to fakt někoho baví?

0 0
možnosti
MB

MacX

18. 4. 2009 7:48
Parchantí jsou neodolatelní

"Jsou muži parchanti? Jak jsme si je vychovali, takové je máme."No, ono je to ještě jinak - jaké je chcete, takové je máte. Už lesicatko tu uvedl odkaz na svůj blog, kde cituje Davida De Angela. A je to prostě tak, pro vás ženy je přitažlivé, když je muž - dominantní, "vtipný", dělá si, co on chce, je trochu sobecký hajzlík atd. Muž, který je takový sám od sebe, nebo to včas odkouká, má vyhráno. Pro ženy je téměř neodolatelný. Má to jen jednu vadu. Žít s takovým chlapem je na provaz. Samozřejmě, nejsou všichni chlapi takoví, ale čím víc se přibližují tomu ústřednímu modelu, tak lépe pro ně. Prostě, to vám holky nezávidím. Příroda si vás nastavila způsobem, který je pro vás likvidační.

0 0
možnosti
ZK

SID09

20. 4. 2009 11:06
Re: Parchantí jsou neodolatelní

Hm, taky jsem si toho už několikrát povšiml. Pouze ty postižené dámy to nechějí vidět  a neustále si stěžují !! ;-D.

Bohužel chyba je v tomto případě u dam a ne u těch hajzlíků, kterých by si normální ženská neměla vůbec ani všimnout - ale oni jsou pro ně tak neodolatelní. ;-D;-D;-D 

0 0
možnosti

crocodileclip

18. 4. 2009 6:51
Věřím

Že ve skutečnosti taková nejste, ale chybí mi tu ten pomyslný kousek tolerance;-D porozumění asi nebylo součástí tohohle článku.Nu což,je to jen názor;-D

0 0
možnosti
F

fext

18. 4. 2009 0:17
1. Neztrácejme čas s hlupáky.

No tak. Důležitý je fyzický vzhled (fyzická přitažlivost). Já nevím proč všichni - jak muži, tak ženy - neustále lžou o tom, že na vzhledu nezáleží. Na vzhledu záleží vždy až v první řadě. Totiž to, jestli vzhled ano/ne rozhoduje o tom, zda hodláte zkoumat další podružnosti, jako třeba povahu, nebo IQ, atd. Nelžeme si. Jde o to, jak ten druhý vypadá a nakolik je přitažlivý. Jak u mužů, tak i u žen. S hezkým a sexy hlupákem máme tendenci se snažit, a zkoušet na něm najít nějaké kladné stránky. Nepřitažlivý nemá šanci, i kdyby jeho IQ bylo 200+ a byl etalonem vší pozornosti, ohleduplnosti a vcítění.

Akorát ženské mají tendenci se narozdíl od nás mužů za to vybírání podle fyzična stydět a zapírají to. Jako by na tom bylo něco špatného. :)

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

18. 4. 2009 12:21
Re: 1. Neztrácejme čas s hlupáky.

K tomuhle by se měla vyjádřit spíše autorka, ale nemyslím si, že to bylo míněno tak, jak na to reagujete.

Jednak tu nejde (nebo to aspoň z ničeho neplyne) o hlupáka ve smyslu nízkého IQ. Hlupák = buránek = hovádko, co vidí sebe a tečka. Takový může mít IQ klidně 130, jde jen o to, že vedle takového se žena prostě nemůže cítit dlouhodobě dobře a mnohé, i když to vědí, jim stejně dávají pořád a pořád nové šance (a souhlasím s tím, že sexy hlupák jich dostane víc než obludka).

A druhá věc, autorka nepopírá, že vzhled je důležitý, klidně ať je dokonce primárním měřítkem. Ale jde o to, aby to u toho vzhledu neskončilo. Tedy ženská vidí sexy chlapa a ten se po nějaké době ukáže býti sexy hlupákem. A to je okamžik se tohoto zbavit a jít hledat dalšího sexy chlapa, který už hlupákem nebude.

Jiná věc je, že nemálo žen vedle sebe prostě potřebuje hajzla (a můžou to být i ty, které na ně pak nadávají), ale to už jsme jinde.

0 0
možnosti
V

Vikina

18. 4. 2009 0:09
Tak jsem byl natěšený,

co nám, aspoň podle názvu článku, zase napíše Mona. Pravda, mohl jsem tušit, že ta by si vystačila s první větou, ukončenou vykřičníkem. Takto jsem ke svému úžasu musel přelouskat text, psaný úplným opakem Mony. Ovšem jedno mají obě holky společné - obě jsou totiž střelené (Mona je jen víc pragmatická).

Milá Evo, nevím, jaké ženy popisuješ, ty Tvé jsou jen imaginární. Navíc, žádný rozumný mužský by se jich nedotkl ani prutem. Problém je jistě i v těch mužských, jinak ale hlavně především v těch ženských. Jestli chtějí skutečně někoho lovnout, pak musí především udělat něco se sebou, aby měly co nabídnout. A věř mi, problém není v depilaci kolem kačenky, holení si noh či jiných strašně důležitých ženských věcech. Muži dokonce ani netouží po nikom, kdo by s nimi chodil do kina či podobně. Problémem žen je zvládnout tu rovnoprávnost tak, aby byly partnerkami a ne velícími důstojníky, příp. vymetačkami jejich kont. Jestliže budou mít aspoň polovinu mužské zodpovědnosti, mají po starostech.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

18. 4. 2009 7:24
Re: Tak jsem byl natěšený,

No, o tom je můj článek. Že ženy musí udělat něco se sebou - být sebevědomé, vstřícné, odvážné. Odvážné v tom, jak budou schopny něco nabídnout a udělají to netištně. A pak se jim to vrátí zpátky...

0 0
možnosti
L

lesicatko

17. 4. 2009 23:32
Kecy

Doporučujem prečítať sociologičku Jiřinu Šiklovú - mimochodom tiež feministku.

Tá presne analyzuje, prečo dochádza k takému nárastu rozbitých vzťahov, prečo budú manželstvá po hrob skôr výnimkou a prečo úloha ženy je a bude skôr opatrovateĺská tak ako v celých dejinách ľudstva.Práve Šiklová vidí tendencie ktoré ju netešia  - hlavne čo sa týka výchovy detí v takýchto rozbitých vzťahoch.Lenže tie príčiny prečo sa to deje vidí uplne v iných skutočnostiach, nezávislých na chcení alebo nechcení žien.Obávam sa, že Vám nedošlo, že ženy sa nerozhodujú slobodne, hoci si to myslia - stále za nich rozhoduje mechanizmus vyladený prírodou tisícky rokov , ktorý kašle na nejaké spoločenské alebo intelektuálne preferencie.Je ilúziou mysleť si, že ich zmeníte, oni zmenia Vás :) Odpoveď prečo je to tak máte tu :

http://socialnadynamika.blog.sme.sk/c/127841/Pritazlivost-nie-je-volba.html

0 0
možnosti
H

Hump

17. 4. 2009 23:16
Vyborne, a skvele a strucne podano

musim ac nerad, jsem totiz muz, s Vami souhlasit, ale radeji jsem s plnohodnotnym partnerem nez s nekym, kdo se pretvaruje a snazi se prizpusobit ac to samozrejme nejde delat dokonale do vsech dusledku.

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

17. 4. 2009 23:30
Re: Vyborne, a skvele a strucne podano

Take plne souhlasim - diky bohu moje druha manzelka se chova presne dle vaseho "manualu". Jen by to chtelo definovat termin - hlupak.

Jinak na druhou stranu - kdyby se takhle chovaly vsechny zeny (coz bych mimochodem preferoval) - tj. nepretvarovaly se - tak by jich minimalne polovina nikoho nesehnala ...

0 0
možnosti
D

dnb/

17. 4. 2009 23:14
hi

hihihi8-o;-D

0 0
možnosti
JZ

lloyds

17. 4. 2009 23:06
Mno...

i když tý nezávislosti je tam až nepřirozeně(mám pocit, že slabost-démony) máme každý a v logice věci ani žena nebude schopna všem pěti bodům plnohodntotně čelit, ale jinak to vypadá jako slušně napsaná kuchařka:-)R^

Karma

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz