Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ode mne velká karma a velká kupa  (ale ne zlé) závisti, že jste mohla jet.Děkuji, že jste tam byla.

2 0
možnosti

J36a69n 87F27r50o27l48í87k

14. 2. 2015 20:50

V Brně bydlím a na žádnou demonstraci nejdu. Slova jsou k ničemu je třeba činů. Jako občan mohu politiku ovlivnit zejména ve volbách. Volím stranu, která nechce úplatky od EÚ neleze do její multikulturalistické zadnice a nehodlá si sem nasadit třeba syrské muslimy. Tím nechci znevažovat snahu občanů vyjádřit veřejně svoji nevoli. Myslím, že u současné vlády to nemá smysl. Peníze z EÚ fondů jsou jim přednější.

0 0
možnosti

..která to je...??...budu ji volit taky...ale žádnou takovou neznám....a obávám se.... že ani neexistuje....

2 0
možnosti
Foto

KARMA.

Na demonstraci do Brna s lítostí nemohu, protože s principy hnutí souhlasím. A pokud bude potřebovat nějaký hlas, tak můj má.

4 0
možnosti

R^R^R^ Kéž by vás, takových "sluníčkářek" bylo více. Šťastnou cestu.

5 0
možnosti

Je to velmi dobré. Vysokou karma.R^To, že se vaše spolužačka z vysoké školy podivila vašemu politickému zaměření je řekl bych, podstatou nepochopení mnohých lidí věcné faktické pravdy, kdy lidé třídí na s námi a proti nám. Mnohdy je třeba postavit se zodpovědně za člověka o kterém se říká, že prý nemá rád lidi.:-) Proto se musíme vždy spravedlivě oprostit od závisti a vyzvednout jeho vyšší hodnotu než mnohdy proklamuje upřednostňovaná falešným altruismem opojená skupina. Společnost, která se zasazuje o práva menšin a přesto takto vědomě pošlapává kvalitu si nezaslouží úcty. Rozvoj takovéto společnosti spěje k zániku.

3 0
možnosti

Proti čemu vlastně protestujete? Za ubohé nevzdělané venkovanky někde v afrických muslimských zemí,kde se jistě děje spousta negativních věcí,které popisujete?Děje se totéž i v Evropě? Ne. tady to zákony nedovolují a takové chování je trestné. I vražda za "čest" je potrestána,to není nic co by bylo tolerováno.Takových případů je hodně málo.Muslimy,kteří žijí v Evropě naše kultura mění a jejich srovnání se zaostalou oblastí někde v Pakistánu,nebo Afganistánu je dost demagogie.Protestujete proti utrpení žen.Co s těmi,které týrají a šikanují muži v Česku?Proti tomuto násilí protestovat nebudete?

2 15
možnosti
Foto

K67a62r45e74l 54M65á10d88l18e

14. 2. 2015 11:24

Postavení žen "tam u nich" je jen jeden z mnoha problémů. Kdyby ty svoje pravěké zvyky netahali sem do Evropy, tak ať si tam zahnívaj v tom jejich temnu.

Co se týče týraných žen v Česku, tam zákon je na jejich straně a mají možnost dovolat se zastání státu.

8 1
možnosti
Foto

Jak víte, že muslimky svým postavením trpí?  Psaly zde svého času české muslimky svým postavením přímo nadšené.

0 3
možnosti
Foto

No vždy´t to tam píšu - většina jich je asi spokojená, ale mnohé, které si svůj úděl svobodně nevybraly, tím trpí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz