Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Chjo....

Když to nejsou homosexuálové, tak jsou to imigranti, sluníčkaři, islám, neziskovky,  už se v těch článcích ztrácím. Už mi příjde, že nemáte ráda opravdu všechny a bojujete proti všem. Běžte se pobavit s přáteli, zasmát se, do kina, divadla, na Mimoně. Život je tak krásný, opravdu ho chcete prožít tím, že budete psát o tom, jak se chovají všichni špatně kromě Vás? Ikdyž jsem s Vámi ani jednou nesouhlasila, mám úplně jiný názor, stejně mě nerozčilujete, proto nechápu absolutně Váš postoj a celí projev Blogu...

0 0
možnosti
IM

I98v87a87n 75M84i30n90á37ř

27. 10. 2015 4:09

Tragické ovšem je, že tyto neziskovky navíc parazitují na daňovém systému do kterého odvádí peníze naprostá většina občanů, kteří islamizaci státu, potažmo Evropy odmítají !!! Mnohem nebezpečnější je však trvalý a rafinovaně "nenápadný" - tlak v tomto směru - ve vysílání ČT !!!

2 0
možnosti

Příště bych tam vzal kameru aby každý viděl, co to je za šílence ;-D

1 0
možnosti
PZ

Je určitě pozitivní, že jste na takovou akci šla a snažila se seznámit s názory oponentů. Pokud mělo jít o diskuzi, pak je špatně, že jste se nedostali ke slovu (nebo aspoň neodpověděli na váš "papírek"). Ale pardon, v podstatě to samé děláte teď vy. Nemohu brát tento váš blog jako objektivní, nezaujatý, když neznám názor těch oponentů, kdo ví, jestli také něco nezamlčujete nebo nepřekrucujete...

6 15
možnosti
JC

No ale tohle je veřejný, otevřený blog s otevřenou diskuzí, kdokoliv, kdo tam byl a myslí si, že autorka nenapsala pravdu, se může tady vyjádřit.

Brání tomu snad autorka? Nebrání! Tak proč píšete, že  ... v podstatě to samé děláte teď vy. ...?

Kdo ví, proč zpochybňujete to, co autorka napsala? Nehodí se to někomu?

14 0
možnosti
ZH

A kdybyste šla na seminář odborníka na migraci Roberta Stojanova (také v Olomouci), mohla jste se zeptat. Já se ho ptal a mnohokrát.

0 0
možnosti
RP

Jena velká lživá banda jsou tihle "sluníčkáři"!!!!

KARMA za článekR^R^

5 2
možnosti
PT

P16e41t77r 79T20a87f71t

23. 10. 2015 14:09

Co to je nelegalni migrant? Ono prekracovani hranic je u zadatelu o azyl jen prestupek, tak mi prosim vysvetlete to skatulkovani mezi legalnimi a nelegalnimi migranty. Ti legalni maji snad priletet letadlem nebo si poridit vizum?

A ano, Cesi jsou nepratelsky naladeni proti nekomu, koho neznaji, neb tu nezije - viz http://www.rozhlas.cz/zpravy/data/_zprava/cizincu-se-nebojime-ale-s-muslimem-pracovat-nechceme-rekli-cesi-v-pruzkumu--1546305

4 12
možnosti

Žadatel o azyl může pochopitelně překročit hranici do první bezpečné země. Pokud hned tam o azyl nepožádá a nepočká, měl by být vyhoštěn. 

A ti legální mají samozřejmě požádat o vízum, jak jinak?

9 0
možnosti
JC

J80i73r50i 83C46e81e

23. 10. 2015 12:23

Co je to za diskusi, když není zastoupen oponentní názor?

0 0
možnosti
LJ
PV

Článek máte velmi pěknýR^, ale chvílemi se mi ani nechtělo číst dál. Je totiž dost nepochopitelné a frustrující, když si člověk uvědomí, jak naivní jsou akademici, nota bene přilepení na finance lidí vytvářející nějaké hodnoty. Tím neříkám, že by vysokoškolský učitel nemohl kladně působit na společnost.

U ziskovek to neřeším, to je jejich byznys a naše hloupost, že platíme někoho, kdo jde proti nám.

Vám se divím, že chodíte na politické školení mužstva... no chápu - člověkovi není lhostejno, co s námi bude...

10 1
možnosti