Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skoro az jako kazani, ze ;-)

0 1
možnosti

Hezký den.

Islám jsou i obyčejní lidé, kterým je zabírána půda , ale projevují statečnost:

https://www.stream.cz/jeden-svet/10004775-5-broken-cameras-pet-rozbitych-kamer

0 2
možnosti

Třeba se na ten dokument kouknete, milá paní brokerko. Pak zjistíte , že věc o islámu je zcela složitější. A budete dělit lidi, kteří vyznávají islám dle toho jak se chovají, jak život se k nim chová a jak jsou ovlivňováni choutkama mocných. Tak jak dělíte jiná náboženství. Třeba křesťany.....

0 3
možnosti
Foto

islám je zlo a společně s jeho tzv. právem sharia je to totalitní ideologie neslučitelná s listinou svobod. To ti hate free sluníčkáři nechtějí vidět a proto jsme xenofobové, rasisti a já nevím co ještě

6 0
možnosti

Islám nemám rád, i když bych jej nenazval přímo zlem. Ovšem jestli vy si myslíte, že je zlo, budiž, máte na to právo. V tom problém není. Ten vzniká až tehdy, pokud uděláte rovnítko mezi tímto (zlým) islámem, teroristou a člověkem, který se narodil v zemi, kde je islám.

3 1
možnosti

P71e26t65r 77F87r74ý95d69e71k

20. 2. 2015 12:17

Kde se bere to presvedceni, ze muslimove jsou ti zli a zide ti hodni? Vzdyt to byli prave zide, kteri financovali casto obe strany valek v novodobe historii. A kde byli teroristi pred 25 lety? Nebyli, protoze existoval jiny nepritel - Rusko.

1 9
možnosti

Mluvíme o věroukách, ne o lidech. A teroristé samozřejmě byli, ale nebyli tak fanatičtí, jelikož nebyli tehdy ještě financováni saudy a ovládáni salafistickou školou.

6 1
možnosti

Asi bychom měli oddělit šíření náboženství (to jest obracení dalších nevěrců/jinověrců na příslušnou víru) a migraci lidí toho či onoho náboženství. A měli bychom oddělit též příslušnost k náboženství a náboženský fundamentalismus ústící v násilí.

2 1
možnosti

R^ Myslím, že bych si s Vámi sednul do vratké lodi zvané vysvětlovací kampaň s cílem upozornit na nebezpečí šířícího se islámu.

1 1
možnosti

Za co mínus, pane Polický, vždyť já chci jen vysvětlovat a ne vraždit.

Jste jenom sluníčkový negativista.

2 0
možnosti

Myslim si, ze v tomto stoleti neni na miste cpat kamkoliv JAKEKOLIV nabozenstvi. Sakra, zijeme v 21. stoleti...jak je mozne, ze jeste dnes veri miliardy lidi na vymyslene pribehy, ktere jsou navic velmi detinske? Nastesti jina nabozenstvi aspon nejsou na vzestupu a krome Vatikanu nad neexistuje striktne krestanska zeme. Tim myslim zeme, kde nabozenstvi tak silne ovlivnuje zivoty lidi jako je tomu v muslimskych zemich. Bohuzel zrovna to nejhorsi nabozenstvi ne a ne se dostat na sestupnou hranu ba naopak. Sakra jsme dospeli lide a ne deti, nabozenstvi do moderni spolecnosti nepatri!

10 1
možnosti

To zní jak z VUMLu :) Vědecký komunismus definitivně určil, co je moudré a co je dětinské a co kam nepatří. Potlesk na sálu. Hezky nalajnovat všem lidem mozek, každý musí svět a věci kolem vnímat jako já.

2 6
možnosti

vy se potřebujete hádat ze zásady, protože kdybyste se nehádala, musela byste si připustit, že to co tvrdíte není absolutní pravda, které se musí podřídit všichni. Svět jsou podle vás jen lidé s vaším názorem tím správným a pak ti s tím špatným co ničemu nerozumí. To je typické pro sekty nebo totalitní uskupení, jen dva póly jen dvě pravdy.

1 6
možnosti
Foto

Ze zásady určitě ne, ale když jde o budoucnost mých dětí a vnuků... K tomu nemůžu být lhostejná. Je mi jedno, kdo v co věří, ale ať mi to nenutí. Ať se z toho nedělá politický zájem a neplete se mi ta víra druhých do života. Jestli je zdrojem fanantismu a násilí, cítím potřebu se tomu postavit. I ve vašem zájmu:-))))

6 1
možnosti

Taky mi vrtá hlavou, proč jsou média naladěná tak smířlivě a vstřícně k islámu.

11 1
možnosti

Zkuste brát islám jako fakt, byl a je tady velmi dlouho. Patří k němu obrovská spousta lidí, kteří se do něj prostě narodili a tím bychom si měli dávat pozor, abychom je neodsuzovali jen proto, že se narodili geograficky špatně. Tím méně bychom to měli dělat jako křesťané. Aniž bychom nutně museli projevovat sympatie k islámu jako náboženství.

1 1
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz