Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I61v37o 30H80u47b31á22l67e53k

4. 10. 2013 12:36

já vás za váš názor na klause neodsuzuji, pouze vám doporučím se zamyslet nad nesledujícím - byl to klaus, který v pozici předsedy vlády nezábránil vzniku senátu, byl to klaus , který vždy kritizoval a zostuzoval všechny mimo politické strany a nyní podporuje tak obskurní sdružení kolem soudružky bobošíkové, byl to klaus, který založil a dlouhé roky vedl ods a nyní zcela licoměrně vyzývá k bojkotu její voliče, byl to klaus, který podepsal vstup čr do evropské unie atd.atd. ale to podle mě není to nejhorší - nejhorší je, že jako vždy  nenabízí žádné řešení, žádnou alternativu. dobře - vystoupíme z eu a co bude potom ? zrušíme senát - ale jak a kým ?

1 0
možnosti

Toí není tak jednoduché. Doba je všecno pohodlnější. Pokud tedy se mi nechce do nemocnice (školy, práce, úřad atd) mám tedy nějaký nárok abych ty činnosti absolvoval doma a doktoři (učitelé, zaměstnavatelé, úředníci atd) Codili za mnou domů?

Třeba jo, ale jen v případě, že si to všechno zaplatím. Třeba tu helikopteru za sto tisíc na hodinu.

0 0
možnosti

Tak jeste k tem domacim porodum. Pokud by tento hazard chtela postoupit moje manzelka, tak ji pohrozim rozvodem a pokud se nenecha presvedcit, tak si najdu zodpovednejsi zenu. Jinak u porodu v nemocnici mohou byt oba, takze nejake strachy a obavy nejsou zas az tak na miste.

1 0
možnosti

Já bych s vámi tak úplně nesouhlasil. V dnešní době totiž začala převládat tendence, že  každý názor má stejnou váhu. Nemá! To platí o jakékoliv oblasti života. Odvrácená stránka internetu je mimo jiné v tom, že umožnil šíření blbosti. Samozřejmě i chytrý a vzdělaný člověk může mít zcestné názory, ale dnes je běžný i zcela opačná situace, kdy má někdo názor jen na základě toho, že si něco za víkend prostě vygůgloval. Proto nemám obecně úctu jen tak k jakémukoliv názoru.

1 0
možnosti

Omlouvám se, já myslel, že to podle názvu (s VK) psal pan Hermánek.

0 0
možnosti
Foto

Ja to nejen nepsal, ale ani jsem ten rozhovor necetl. Jsem Luhacovicich a vecer se vracim. Podivam se, co by se dalo napsat.

0 0
možnosti

Njn, jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva. A to se prave stalo panu VK.

2 0
možnosti

Já s Vámi , paní autorko zásadně nesouhlasím, jako argument proti Vámi psaným (promińte nesmyslům) uvádím Vaši větu: že se proti staví lékaři je pochopitelné. Hájí svůj svět.  Vážená paní , já si spíše myslím , že lékaři hají hlavně zdraví rodiček a dětí než svůj svět. Dále pokračujete ve stejné rétorice o potřebě poslouchat názory toho druhého, dobře, to může platit třeba v diskuzi k článku o názorech Klause ale nikdy se nemohu dohadovat s odborníkem (lékařem) co je lepší pro rodičku a dítě.

2 0
možnosti
Foto

Článek nebyl o obhajobě či neobhajobě domácích porodů. Ale o tom, jak o tom mluvíme... Lékaři jsou také jen lidi a mají své zájmy a ne vždy se musí shodovat s mými zájmy. Takže já jim slepě všechno nevěřím. Nicméně respektuju jejich odbornost v záležitostech, kde je vyžadována!

0 0
možnosti
Foto

Škoda toho zbytečného mentorování na konci...ale jinak souhlas :)

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, domnívám se, že jste situaci popsala ještě dost jemně.

Na druhou stranu musím podotknout, že VK sám nikdy neoplýval tendencí uznat názory ostatních.

Není se ani co divit občanům, pokud se na ně denně několik let hrne shora záplava arogance politiků, jejich nesnášenlivost, hrabivost a hašteřivost až dětinskost. I kdyby opravdu chtěli odolávat, tak dlouholetá "masáž" nemůže zůstat bez následků.

Ano, každý jednotlivý občan by měl být pevný a odolávat....

2 0
možnosti

Myslím si, že je zcela správné, že vnímáme nejen co kdo říká, ale i kdo to je.

A nepovažuji za hloupý postoj, když lidé odsoudí projev Václava Klause, aniž ho četli.

Od zakladatele a spolutvůrce současného politického marasmu já už opravdu nemusím slyšet nikdy nic.

3 1
možnosti
Foto

To, že někdo někoho odsoudí před tím, než ho vyslechne, je ale dost nespravedlivé... Nic není černobílé, ale my se chováme tak, jakoby věci černobílé byly. Pak se nedivme, že budeme s vaničkou vylévat i dítě. Trocha umírněnosti, trocha snahy pochopit druhé, trocha přemýšlení a nepodléhání rychlým soudům, by nám fakt prospělo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz