Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No... paní, taky chodím mezi lidi, ale když někdo začne otravovat s politikou a natož s islámem, ostatní ho šmahem vyčleňují z kolektivu. Lidi se normálně chtějí bavit, o dovolených, zážitcích, dětech a tak. Chtěl bych vidět dvě baby na kafíčku, jak si povídají o islámu;-D, nebo chlapy na pivu;-D. Žijete to v divném světě... zažil jsem naposled v čekárně u lékaře, takového "vlezloně", který se pořád vnucoval s Ruskem, muslimy a Zemanem... nikdo se s ním nechtěl bavit.:-) A to jsem prosím brňák a jak známo - brňák je všude doma;-D (to znamená, že se komunikaci s okolím rozhodně nebrání).;-)

3 1
možnosti
Foto

Islámský stát s islámem má velmi společného a to korán a džihád, šáriu. Turecko s islámského státu nemá strach, ale má strach z Kurdské marxistické PKK, která je označena jako teroristická organizace, bojí se, že na jeho území vznikne území, které nebude moci ovládat.

1 1
možnosti
LR

Ústava - o lidských právech v oblasti náboženství

Čl. 16

(1) Každý má právo svobodně projevovat své náboženství nebo víru buď sám nebo společně s jinými, soukromě nebo veřejně, bohoslužbou, vyučováním, náboženskými úkony nebo zachováváním obřadu.

.......

(4) Výkon těchto práv může být omezen zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu veřejné bezpečnosti a pořádku, zdraví a mravnosti nebo práv a svobod druhých.

4 1
možnosti
LR

9:123Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných!

9:5A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy! Jestliže se však kajícně obrátí, budou dodržovat modlitbu a dávat almužnu, nechte je jít cestou jejich, vždyť Bůh je věru odpouštějící, slitovný.

1 1
možnosti
PT

P29e24t76r 18T44o24m87e59k

3. 9. 2015 10:58

Už jsi to konečně Polický vypočítal ? Jak by ty kvóty podle tebe měly být. Pořád ještě asi ne, takže jen blábolíš.

1 1
možnosti
Foto

Paní Hrindová  u každého náboženství platí, že je tak mírumilovné či agresivní jako lidé co ho vyznávají. Islám není o nic lepší ani o nic horší než jiné náboženství. Asi těžko by se našel někdo kdo pochybuje, že u nás Islám "zaťal drápky".

K bodu 2. Jak konvička tak vy jste extremisti. Jste extremisti všichni členové IVČRN/BPI jak podle zpráv MV tak podle logiky věci. Extremisty jste proto, že útočíté na ústavní pořádek ČR-konkrétně na rovnost před zákonem bez ohledu na vyznání.

Více argumentace zde:

http://radekpolicky.blog.idnes.cz/c/463529/demagogie-fanatiku-z-ivcrn-a-nejen-jich-cast-17-nejsme-extremisti.html

2 14
možnosti
Foto

Islám JE horší, než jakékoliv jiné náboženství. Vyzývá k nenávisti vůči nemuslimům, ponižuje ženy. To docela stačí...

10 2
možnosti
Foto

Svatá pravda, jak pěkně by se žilo, kdyby lidé věděli a znali. Kdyby média k tomu určená skutečně objektivně informovala. Kdyby školy vykonávaly své poslání a pravdivě informovaly o historii.

4 2
možnosti
Foto

Ano hlavně pokud by to byla ta vaše pravdaRv

1 10
možnosti
DK

Domnívám se, že většina občanů v dnešní vystresované době nebude řešit, zda je islám mírumilovný a určitě ho nebude studovat, tak jako většina v této zemi nestuduje Bibli...Asi všeobecným názorem je: jsou to jiní lidé z jiné kultury...(on to dnes někdo popsal o jejich pracovních návycích). Takže chápu, že je tam válka...ale řekněte mi, kolik lidí emigrovalo do Afriky...je to vždy problém náboženství, jazykové bariéry apod...Nejsme schopni operativně řešit naše chudé děti a rodiny, naše invalidi a chudé důchodce...takže dámo, staré přísloví praví, že je bližší košile než kabát...jinak se podívejte na na statistiky Afroameričanů a jejich pracovitost, podívejte se na statistiky Švédska a altruismus vás určitě přejde...

2 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz