Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

forhend

15. 3. 2009 12:56
Nepotřebujeme, protože je už dopředu

jisté, že to budou jen další zloději se skvělým mustrem od nynějších zlodějů...:-/:-©

0 0
možnosti
F

fext

15. 3. 2009 11:35
dodatek

Ve výčtu vlastností "nového politika" pomíjíte jednu velmi důležitou, a podle mého naprosto zásadní věc: žádná tunelářská, úplatkářská a mafiánská minulost a vazby. Rád bych podotkl, že se v kritice ODS média důsledně vyhýbají tomu nejpodstatnějšímu: ODS ztratila podporu voličů především pro svoje tunelaření a zkorumpovanost, to byl hlavní důvod. Proč voličům ČSSD vazby jejich strany na Ruskou mafii nevadí, to nedokážu jako bývalý volič ODS, co přestal ODS podporovat pro její nemorální chování, pochopit. Přece i pro vás je důležité, když podporujete levici, aby byly levicové strany slušné, netotalitní a na úrovni. Jak můžete strpět někoho, jako je Praoubek a Rath? Jako voliči levice máte zodpovědnost za to, kam se bude levicová politika ubírat a volte podle toho.

0 0
možnosti
VC

akme

15. 3. 2009 11:11
Je tu

 Dělnická strana, to je naše budoucnost, která je trnem dnešním parlamentním stranám. Vasil z Nedělišť.

0 0
možnosti
F

fext

15. 3. 2009 11:38
Re: Je tu

To, co nepřestanu stávajícím "politickým profesionálům" vyčítat je to, že tu díky jejich korupci, tunelaření a vazbám na organizovaný zločin začne neodvratně růst podpora nácků a podobných tupých a nenávistných hovad, jako je například DS.

0 0
možnosti
L

louka.stan

15. 3. 2009 10:22
Nesouhlas

Změna volebniho systemu, to je jedinna moznost! Vitezna strana musi mit moznost predvest to, co slibila. Je jedno jestli z leva nebo z prava! To je demokracie! Dnes jde vladnout s pouze prilis velkymi ustupky. Jakekoli drobeni na pr. pravice v dnesni dobe, vyusti k vitezstvi Paroubku a spol.

0 0
možnosti
EH

Eva Hrindová

15. 3. 2009 10:32
Re: Nesouhlas

To nepochybně ano - leč ODS už tím, že nemá žádnou konkurenci, lehce degeneruje. Chce to více konkurence - mezi politiky, mezi politickými stranami, prostě všude... Jen to nás může někam posunout. Jinak tady zhnijeme v nečinnosti, v bahně a teple... To je pochipitelně nadsázka:-))

0 0
možnosti
N

Nero

15. 3. 2009 9:41
Je potřeba nová strana

Jedna nezíská nikdy  víc než 40% A někdo by měl sezbírat padlé hlasy od zelených,lidovců i ČSSD.Že ubude i ODS je jasné.

Ale v součtu je šance na 51%.A to by měli lidé z ODS  vidět a SSO nepodrážet.Jen to.NEPODRÁŽET.

0 0
možnosti
F

fext

15. 3. 2009 11:44
Re: Je potřeba nová strana

Jakákoli současná parlamentní strana bude podrážet jak jen to trochu půjde. Doufám, že SSO prorazí, posbírá pravicové hlasy, a hlavně že se vyvaruje ztráty morálního kreditu.

0 0
možnosti
IV

Hell2

15. 3. 2009 9:30
Nerozmělňujme pravici. Musí být jednotná.

Myslím, že je třeba především nedat šanci socialisům vyhrát. volby. Co se by se dělo po nich, nám už ted předvádějí v krajích. Naprostý chaoz, rozvrat, nedodržování zákonů. A populismus. Nikoho nezajímá, kde na to vezme, rozhazují peníze hrstěma. Peníze nás, kteří je poctivě vyděláváme. Nové politické strany nic nového nedovedou. Opět skončí tam, kde před tím US, DEU, nejnověji SZ. Ty všechny slibovali změnu. A lidi jim uvěřili. Nad výsledkem však jásal jen Paroubek. Proboha, kdy už pravicoví voliči pochopí, že je v jednotě je síla? A že ideální strana neexistuje?

0 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz