Petr Vojnar - herec, scénárista, moderátor

Petře, dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, jak si oslavoval? Děkuji za přání. Vůbec jsem narozeniny neoslavoval, já to nemám nějak v povaze. Slavím jenom půlkulatiny nebo kulatiny. Ale to zato vždy ve velkém. Pronajmu si nějakou diskotéku nebo bar a pozvu snad všechny lidi, kteří mi kdy prošli životem. To znamená, že se pak na párty sejdou lidi z jeslí až střední školy a ze všech prací, kterými jsem kdy prošel. Na 30tiny jich bylo 400. Takže mě to čeká příští rok.

Byl jsi mezi prvními muži, kteří se nebáli říct, že úprava těla je pro každého, šel by si do toho znovu?

Jasně, já s tím nemám žádný problém. Když mě něco bude zase štvát a nepůjde to řešit standartní metodou, tak proč ne? Žijeme ve 21. Století, tak proč se něčím trápit, když to není za potřebí.

Mít postavu ale není jen o chirurgických zákrocích, co děláš proto, aby si byl v pohodě?

Chodím 4x týdně do fitka, k tomu nějaký fotbal, hokej, squash…. Ale není to jenom o tom vzhledu, mě celkově sport nabíjí a je to nejlepší relax.

Při moderování a večírcích je to nezdravém stylu života nebo se pletu?

Všechno je to o tom, jak si to nastavíš. Stejně tak se dá žít nezdravě i v normálním životě. Já dnes na rautech ani nejím, alkohol nepiju a většinou jak domoderuju, tak hned jedu domů. Dnes už ani, pokud to není zásadně finančně zajímavé, tak neberu noční kšefty nebo daleko od Prahy. Jsem rád do půlnoci ve své vlastní posteli. 

Co říkáš na „zlatokopky“?

Že je to jen a jen jejich věc. Zlatokopka musí mít protějšek, který je ochotný jí živit. Oba jsou v tom vztahu dobrovolně a bez pistole u hlavy. Když to někomu vyhovuje, tak v pořádku.

Zpátky k tvé práci, čím se považuješ, že jsi, scénárista, moderátor nebo hercem?

Hlavně jsem moderátor a bavič. V tomhle oboru mám nejvíc práce a živí mě to. Když dostanu nabídku na hraní, což je moje srdeční záležitost, scénář nebo produkci, tak neodmítnu. Ale vše je jen o nabídce a poptávce.

Kde máme šanci tě potkat?

Nejvíc na fejsbůku a v metru ? Ne, vážně. Moderuju spoustu eventů jak veřejných, tak soukromích, párty, odpoledne v obchoďácích, oslavy, městské akce nebo přes léto jezdím jako gólman po městech českých a moravských s týmy známých osobností Arabela, Československý lev nebo Real Top Praha.

Co plánuješ na tento rok?

Kromě všeho co je v předchozí odpovědi bych rád dodělal a začal jezdit se svým stand up komedy projektem. To je to co mě v poslední době chytlo a myslím, že v tom mám lidem co nabídnout.

Co osobní život, pochlub se.

V osobním životě všechno v nejlepším pořádku. Za chvilku to bude deset měsíců co mám nový vztah a pevně doufám, že už poslední.

Nějaký vzkaz pro naše čtenáře?

Aby si žili život po svém a podle sebe. Nikdo nemá právo říkat co je dobře a nebo špatně. Všechno co tě dělá šťastným je v pořádku. To je klíč k úspěchu.

Děkuji za rozhovor – Pavel Hrejsemnou

Autor: Pavel Hrejsemnou | čtvrtek 12.3.2015 10:40 | karma článku: 9,32 | přečteno: 486x