- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
s kůrčičkou, akorát propečený, aby netekl a nebyl studený, to je věda. a utopenci taky. posledně jsem je jedla naložené spolu s kyselým zelím, dále klasicky s cibulí a feferonečkou, pepř, nový koření, hořčičný semínko, troška oleje a nálev. křupalo mi za ušima.
ta věc, co popisujete, že jste si dávali na tahu z Vagonu se odborně nazývá p.ča s kytarou.
A jo! Uplně jsem zapomněl na tenhle poetický a hlavně výstižný název, diky za připomínku
doma se mi jeden kus nechce obalovat
Smažák až tak nemusím,ale jakmile mi hospoda nabídne smažené tvarůžky,nechají mě chladnou i lachtanní ouška se slavičími jazýčky.
Do konce srpna je v Ikea smažák i s přílohou za 20.- Kč No nekupto
Já vůbec nechápu, proč se někdo nad něčím ofrňuje. Proč by měl být utopenec nebo smažák hnůj? Je to přece podle chuti dotyčného. I pravá svíčková se dá zkazit a může být hnusná a přesně tak smažák může být vynikající. Já bych např. nevzala do pusy sushi, syrové ryby ať si jedí vydry nebo ten, kdo má na to chuť. Nechápu, proč by měl být někdo lepší a "in" jen proto, že jí nebo nejí to či ono.