Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bumbes

30. 5. 2010 23:24
Komunisti v tichosti děkují.

Vůbec se nedivím volebnímu výsledku komunistů, který je relativně nejlepší (minimální ztráta hlasů) ze všech stávajících stran. Díky "spravedlivě" naštvaným důchodcům, podezíraným z dementního stavu paměti, se jich velké procento vydalo natruc k volbám volit právě levici. Trapný a urážlivý výtvor třech rádoby-inteligentů splnil účel opačným způsobem. Mimochodem asi každý člověk se snaží oponovat a vzdorovat, když ho někdo někam nevybíravým způsobem tlačí.

0 0
možnosti

vlasec

4. 5. 2010 11:41
Česká soda?

Dříve byly podobné vtípky vnímány jako humor.

Dnes se všechno bere až moc vážně a politicky korektně ...

Až v Česku úplně chcípne smysl pro humor, bude to tu docela šedé.

0 0
možnosti

Zapata

2. 5. 2010 9:14
Ze všeho nejvíce se mi líbí ten nadpis.

Taky nechápu proč 20.let po revoluci musím poslouchat znovu Michala Davida, Vondráčkovou a jiné p94oviny. Asi to pouští pořád dokola pro mou bábu.

0 0
možnosti

iuos

2. 5. 2010 11:09
hmm

musíš?

0 0
možnosti

jirka m

27. 4. 2010 14:26
Klip splnil, co měl

Rozvířil diskuzi.

0 0
možnosti

Vikiš

27. 4. 2010 16:42
Re: Klip splnil, co měl

A přiměl nerozhodné"staříky" k just reakci. Asi by vás ani nepřekvapilo kolik důchodců už o klipu ví a nevypadají, že by vstoupili do fan klubu Issové a Mádla. Ale k volbám půjdou. Koho budou volit?  Nechme to na nich.

Jen už ne, prosím, další podobné přesvědčování. Od kohokoliv. Vypadají dost naštvaně.

0 0
možnosti

myki

27. 4. 2010 10:03
chci snížit karmu tohoto příspěvku...

... ale jak?

tak se alespoň vyjádřím, k některým tvrzením, a použiju podobný typ argumentace jako autror, tedy demagogické zobecňování.

- nevím kolik je Vám let a jaké máte známé, ale já jsem pravicově orientovaný volič a je mi 42 let. Většině mých známých vrstevníků se klip líbil stejně jako mě, takže PRAVICOVĚ ORIENTOVANÉMU VOLIČI SE KLIP LÍBÍ.

- můj dědeček (již bohužel mrtvý) byl dost let vězněn jako politický vězeň a přesto do konce života volil komunisty. Marné bylo přesvědčování a argumentace. Jeho selektivní paměť řekla, že Masaryk střílel do dělníků a proto je demokracie špatná.

takže VĚTŠINA PENZISTŮ SELEKTIVNÍ PAMĚŤ MÁ.      Sakra, tak jak snížit tu karmu?

0 0
možnosti

Rob J.H.

27. 4. 2010 16:03
Re: chci snížit karmu tohoto příspěvku...

No tak vám odpovím. Mně je jednatřicet a také volím pravici, moji známí jsou taky spíš doprava, a klip se jim teda strašně nelíbil. Děda už je taky nebožtík, taky místy nadával na Masaryka, ale ještě do poslední chvíle volil ODS, babča nenadávala na nic a volila Lidovce nebo takové ty malé "nejsme jako my" strany, plus mínus napravo. Když si porovnáme výsledky, nezjistili jsme nic :) Leda že se nedá paušalizovat, což ovšem ten klip dělá. A karma snížit nejde. Ale díky za příspěvek do diskuse.

0 0
možnosti

Catumbelan1

27. 4. 2010 7:06
Mě osobně

touto trapnou pozou naštvali natolik že je budu ignorovat v bedně, kině. Předpokládám, že jim to na popularitě nijak nepřidá, spíše negativní. Mádl by se měl trochu stydět už za to jak dopadl jeho otec a strýc! Takové podnikání na straně pravice podporuje?

0 0
možnosti

jirka m

27. 4. 2010 14:27
Re: Mě osobně

Přesně, prodat televizi, nesedět v kině a zvednout konečně zadek z gauče a od piva.:-)

0 0
možnosti

Ondřej Šmída

26. 4. 2010 21:12
Spíš vztahovačnost...

Myslím, že je to o tom, jak si to lidi na sebe vztáhnou. Když si někdo řekne že je bába nebo děda a že je pitomec z venkova, tak asi je, a když není, tka proč si to na sebe vztahuje, místo aby pokýval hlavou nad tím, že to třeba tak někdo má? Moje babička si třeba myslí, že za komančů bylo fajn. na tu je ten klip jak dělaný. naštěstí ale volit nechodí, takže nemusím přemlouvat:-P myslím, že je třeba ten klip vzít s nějakým nadhledem;-)

0 0
možnosti

envy

26. 4. 2010 16:45
Z hlediska trestně právního: klip je

podle § 198 odst. 1 písm. b) a odst. 2, a v souvislosti s § 89 odst. 4 jednoznačně trestným činem.Trest odnětí svobody až na tři roky. Z hlediska lidského, mravního, etického: žumpa. Z hlediska diváka: zjev Issové oděné do tepláků a s vlasy jak bláznivá viktorka, ana plive na třetinu národa, je nechutný a tristní. Scénář klipu je nechutný a tristní. U Issové mě to nepřekvapilo, ale na pana Mádla mě jeho účast v tomhle sajrajtu bez úrovně mrzí. 

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

26. 4. 2010 16:50
Re: Z hlediska trestně právního: klip je

smysl pro humor nelze koupit ani na předpis.....škoda, poslal bych Vám jedno balení ze svého. :-)

0 0
možnosti

Edenic

26. 4. 2010 14:15
Nepochopení

Jak už někdo napsal, je to reakce na objektivní a statisticky doložitelný problém. A to, že staří nezodpovědně rozhodují o budoucnosti mladých.  Ne všichni, ani se to v klipu nikde neříká, ale je to i obranná reakce na to, jakým způsobem je chce zneužít Paroubkova mafie. A naposledy, je to nadsázka.

0 0
možnosti

Maxx12

27. 4. 2010 7:55
Re: Nepochopení

R^R^R^

0 0
možnosti

falstaff

26. 4. 2010 14:06
Když se mluví blbosti, tak spím

Vypůjčil jsem si toto heslo od našeho politického doyena, neboť nic tak dobře nevyjadřuje nicotnost příspěvku "Přemluv bábu...". Chápu rozčilení mladých nad neutěšenou situací politického života. Ale to selektivní myšlení prokázali spíš mladí při tvorbě, neboť zacházejí pouze s líbivými (pro ně) hesly než se skutečností. 

Tak tedy : Deficitní rozpočty vytvářela levice i pravice, zákon o reformě důchodového zabezpečení leží v senátu již přes vlády obou seskupení, bezplatné zdravotnictví má oporu v nesmyslném článku ústavy, kterou vytvářela pravice i levice, bezbřehou imunitu a neoprávněné odměny požívá celé politické spektrum, odpovědnost vůči voličům necítí žádná z vládnoucích stran atd., atd.

Zúžit téma na problém levice vs. pravice svědčí  o malé politické vyzrálosti autorů a o touze připojit se k určité skupině. Nic neřeší a hrají jen na nízké pudy určité vrstvy společnosti. To je zřetelná blbost. Řešením je snad jen důsledná kontrola vládnoucích stran  celou společností.

falstaff

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.