Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

12. 4. 2011 14:22
pěkný článek

slabší jedinci vždy potřebovali nějakou psychickou berličku.....vědomí, že by museli denně používat vlastní mozek a zvažovat, který lék pomáhá, kde už jde jen o marketing farmacie. Jaké zanedbání hygieny může vést k těžké infekci končící i selháním jater a co už je zbytečná přecitlivělost ze sterilního prostředí........takové přemýšlení a nejistoty je vysilují.

Uznejte, o kolik je pohodlnější, když vám někdo naservíruje hotový návod na život a ještě k tomu namaluje sluníčko.;-DR^ Nyní karmice.

0 0
možnosti
P

polibek

2. 9. 2010 14:16
alternativci

ono se to asi musí stejně jako všechno brát s rozmyslem. To poslední v článku s vílama mě dorazilo, to snad ta ženská myslela vážně, nebo jen uvízla ve třetím roce života? Kdyby ženy chtěly být tak za dobře s přírodou, musely by pupeční šňůru překousnout a s prominutím rovnou po porodu sežrat, stejně jako každé jiné zvíře, jako je třeba kočka domácí. Ale což, bláznům nechme bláznovství...:-/

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

2. 9. 2010 14:00
Kytičkoví alternativci

jsou legrační, ale to mytí jste do toho montovat nemusel. To je totiž jedna z mála věcí, ve které mají pravdu. Lví podíl na všech dnešních alergiích a atopických ekzémech má právě přehnané mytí a matlání mimin všemi možnými kosmetickými sajrajty. Úzkostlivé se vyhýbání špíně je taky dost kontraproduktivní, nic dítka tak neposílí jako požírání kradenýho a nezralýho ovoce zasviněnýma rukama po celým dni hraní v lese a na louce...:-)

0 0
možnosti
V

Vikina2

2. 9. 2010 15:30
Re: Kytičkoví alternativci

jasně, bacily jsou zdravé, posilují imunitu :-P;-).

0 0
možnosti
ŠJ

Sasenka

2. 9. 2010 12:41
Nemyté mimino

Nemyté mimino není nic alternativního. Že děti netřeba mýt denně snad už doporučují i pediatři. Mmch byste vůbec nepoznal, že držíte v náručí týden nemyté dítě. Stačí mu opláchnout po stolici prdelku, pokud je dítě bezplenkováno, tak snad ani to, protože mu ji otřete.

Porod, po kterém se nechává dítě spojeno s placentou, je tzv. Lotus Birth

http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_birth

Chce to nehledat za každou cenu senzační informace, ale seriozní informace, protože jak se říká vylejváte dítě i s vaničkou.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

1. 9. 2010 22:47
Nebude nakonec lepší,

když budou alternativci rodit v lese? Pokud je to dědičné, alespoň jich tolik nepřežije a blbost se explozivně nerozšíří.

0 0
možnosti
VS

Astaroth

3. 9. 2010 10:25
Re: Nebude nakonec lepší,

A ty budes moci nerusene zit v konzumnim svete plnem Barbie, Kenu a obrich prosklenych samoobsluh a butiku.

0 0
možnosti
K

kaktusak

1. 9. 2010 21:11
Já myslel, že tu placentu jedí

Pokud ji zakopávají, tak to ještě jde.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

1. 9. 2010 21:24
Re: Já myslel, že tu placentu jedí

Tahle pani ji nechává 24 hodin spojenou s novorozenětem, jež tak "zůstává s placentou spojeno 24 hodin, ve kterých ještě nabírá kvality všech znamení zvěrokruhu" - totiž, kdyby nám to nebylo jasný :) Jinak nevím kde se to vzalo, možná to opravdu nějaký přírodní národy dělají, jenomže pokud, tak u nich to bude součást mýtického vnímání světa a bude to součást rituálů, ale o tom jsem se zatím nic nedočet. Je to spíš legrační v našich podmínkách. Dole v diskusi někdo argumentuje hnojením :) - jenomže to pole potřebuje víckrát než jednou za pár let jednou placentou. A když už, tak spíš na kompost :)

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

1. 9. 2010 21:07
Nejsem alternativní a civilizace si vážím,

na druhou stranu kdyby se porodníci a porodnice nechovali jako prasata, tak by tolik žen netoužilo rodit doma. I já se přiznám, že jsem si řekla, že pokud budu rodit potřetí, tak snad budu předstírat překotný porod. Naštěstí jsem nemusela. Ale dovedu to pochopit.

0 0
možnosti
ZV

fichifi

1. 9. 2010 21:56
Re: Nejsem alternativní a civilizace si vážím,

No jo, ať si dámy rodí klidně doma. Nikdo jim to nezakazuje. Jenom se divím, že při nezvladatelných komplikacích jim nečiní problém ta prasata na porodních sálech žádat o pomoc a komplikovat jim službu svojí nevědomostí a nezodpovědností.:-P

0 0
možnosti
PA

Pallas Athena

1. 9. 2010 20:21
Karma

ty jo, ty stranky jsou teda husty. Jak muzou byt netere baby tak blbe...

0 0
možnosti
MR

iluminat

1. 9. 2010 19:56
lide zhyckani civilizaci si mysli jak "romanticke" a

"zdrave" je zit jako divoch, jenze znaji divochy tak z filmu. Oni se myji a myli, i kdyz ne tak pohodlne jako my.Po pohodli touzi ale nemaji. A kdyz se setkaji s tema blouznivci co ten jejich zdanlive krasny zivot obdivuji, je dobre ze tito blouznivci vetsinou nerozumi jejich reci. To by se dovedeli co si o nich mysli a nelibilo by se jim to.

0 0
možnosti
-

-zebra-

1. 9. 2010 19:59
Re: lide zhyckani civilizaci si mysli jak "romanticke" a

a odkud ty vis co si oni mysli? Ty jim umis cist myslenky az od sveho pocitace doma, co? ;-D

0 0
možnosti
-

-zebra-

1. 9. 2010 19:40
a ohledne myti deti

nemyslim ze je to tak spatny napad jak se zda, ciste z lekarskeho hlediska. Spinave dite bude mit silnejsi imunitni system. V imunologii plati doslova, ze co te nezabije, to te posili. Dnes se matky deti snazi drhnout mydlem trikrat denne a chrani je jak sklenikove kvetinky a deti pak maji exemy a imunitni system v haji. Lepsi at se vali v bahne a ve spine a imunitni system se otuzuje. Je zname, ze deti ze zemi tretiho sveta maji mnohem silnejsi imunitu nez deti tady.

Nejlepsi je asi zlata stredni cesta. Deti umyvat vodou nebo je navonet, aby nesmrdely, ale soucasne je nedrhnout tak casto temi mydli a sajrajty, ktere nici prirozeny ochranny film kuze.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

1. 9. 2010 22:51
Re: a ohledne myti deti

přežije každé třetí - ale to má opravdu dobrou imunitu! Bohužel v našich zeměpisných šířkách se babám 6x rodit kvůli dvěma potomkům nechce, a nejspíš by je nádavkem za to posilování imunity národa zavřeli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4078x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.