Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

zdeseny obcan

16. 7. 2010 9:27
umele indukovane sebeznicujici tendence

Evropska civilizace ma jednu zvlastni vlastnost. Silne si potrpi na princip nestranne spravedlnost, padni komu padni, a je schopna kvuli tomuto vyvinout enormni usili. Jinde plati ze spravne je pouze to co dela moje rodina nebo muj klan, bez ohledu na nejake abstraktni idealy.

Pak staci Evropanum podstrcit pocit viny,  ze oni jsou ti zli a spatni, a zacnou se nicit sami.

0 0
možnosti
S

Semper_1

16. 7. 2010 4:11
Naše civilizace je flagelantská

ale ne tak úplně, jak by se mohlo zdát, Ty důtky sice držíme v ruce my, ale ruce, ruce ty nám vede někdo úplně jiný. Chytrému napověz...R^

0 0
možnosti
S

Semper_1

16. 7. 2010 4:13
Re: Naše civilizace je flagelantská

http://www.christianitas.cz/

XVX

0 0
možnosti
/

//rossi.blog.idnes.cz/

16. 7. 2010 3:46
Panebože,

já to říkala: islám ne a ne a ne! Za článek R^

0 0
možnosti
MR

iluminat

15. 7. 2010 19:29
Rozumneji napsat to uz snad nejde

a kolonialismus bys nespravedlivy, otroctvi nelidske, ale je posetilost neli pitomost odskodnovat 3 az 4 (i vice) generaci. Krizacke valky byly odezva na islamskou roztahovacnost, oni to zacali a dodnes se za to NEmrskaji. Naopak! stale je podle nich Spanelsko nebo jih Francie jejich! A radi by to zpet (mluvim o politicich a duchovnich vudcich)

A rovnost je naramna vec, jako demokracie, ale musi byt PRO VSECHNY! Zadne rozdily, rasa, nabozenstvi nebo homosexualita!! Vsichni pred zakonem STEJNE rovni.

0 0
možnosti
ML

Niktor

15. 7. 2010 20:05
Re: Rozumneji napsat to uz snad nejde

Aha, oni byli ti Husité ve skutečnosti jen roztahovační islamisti...

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

15. 7. 2010 17:36
Ono je to o trošku něčem jiném

Představte si podobnou situaci, kdy tu pauzu udělá křesťanský řidič. Co by následovalo? Bouře blábolů v tisku o právech cestujících, o tmářství apod. Ale čím by to bylo umožněno? Po takových blábolech nehrozí, že jejich autorům budou hořet auta. A to je ta hlavní otázka - kdo sám sebe bere dost vážně.

0 0
možnosti
KX

kion xy

15. 7. 2010 17:28
Karma

A kdo chce tak si zjistí pravdivé informace o křížových válkách, otroctví, i kolonialismu(nejenom od užitečných levicových idi.tů, multikulti pomatenců, muslimofilů a pseudohumanistů)

Stačí se porozhlédnoutR^

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

15. 7. 2010 17:07
Autobusové případy

Za "autobusový případ - pes" nemohou muslimové, ale předpisy. V Londýně totiž nemá automatický nárok na přepravu jiné zvíře, než asistenční pes. Řidič nebo průvodčí mohou člověka cestujícího se zvířetem (od bílé myši po slona) vykázat z dopravního prostředku, nebo mu nedovolit nastoupit, buď dle vlastního uvážení, nebo to musí učinit, kdykoli se kdokoli z ostatních cestujících cítí oním zvířetem ohrožen nebo omezován. Kvůli muslimům to pravděpodobně nevymysleli - podobně je tomu i v některých městech Austrálii.

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4079x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.