Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Soros

21. 8. 2010 9:59
Ano

Pěkný článek pane Hřebíčku, Jákl to říkal...R^

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

22. 8. 2010 11:25
Re: Ano

Jakej Jákl? Ten režisér filmu o Kajínkovi? Teď jste mě trochu zmátl :-/ Co říkal?

0 0
možnosti
AA

Saša

20. 8. 2010 9:43
Na věc se lze dívat i z jiného úhlu pohledu

Například zde:

http://vit-machalek.bloger.cz/_/Vedecky-svetovy-nazor-redivivus#hodnoceni

0 0
možnosti
PB

belansky

20. 8. 2010 9:12
Když jsme na ZŠ probírali anatomii těla, dospěli

jsme po mozku až k soustavě močopohlavní a paní, tehdy vlastně soudružka učitelka, nám velmi dobře, slušně a poučeně odpověděla na otázky. Kdo chtěl, mohl se ptát veřejně, kdo se styděl, mohl před hodinou anonymně vložit otázky do klobouku. Zeptal jsem se veřejně - když si hraju s pincáskem a na konci je blaho, je to dobře, nebo dělám něco špatného? Dostalo se mi ujištění, že jsem v normě. Že v tom věku si takhle hraje každý. Nikdo se mi neposmíval, nikdo mě stranou nekáral za to "hraní". Masturbují i děvčata, dozvěděl jsem se. Věrka vedle mě zrudla. Už odtehdy vím, co je erekce, poluce, ejakulace, fimóza, nebo že to holky zkoušejí prstem, tubou od šampónu a tak. Další hodinu byla tuším fyzika a stejně přirozeně jako o vlastním těle jsme se dověděli cosi o silách, tření, setrvačnosti.... Měl jsem radost, že stran primárních i sekundárních pohlavních znaků jsem v pořádku, že mi všechno funguje normálně a do těch sil, tření a setrvačností jsem šel bez třesu a zpocených zad.

0 0
možnosti
PB

belansky

20. 8. 2010 9:28
Re: Když jsme na ZŠ probírali anatomii těla, dospěli

Ćímž jsem chtěl říct, že jsme k pincáskům a buchtičkám dospěli docela přirozeně, kus těla jako každý jiný, mozek, srdce, plíce, krev, lymfa.... struktura, funkce....a byli jsme informováni o odchylkách od normy, o riziku nezralého sexu, o tom, že praktické aplikace si máme nechat na později. Bude mi letos 56 let, bylo to na ZŠ někdy v sedmé, osmé třídě a bylo to cudné, přínosné a v pohodě. Nevím, co měla paní učitelka v osnovách a zda vůbec, ale víc jsem se nedověděl ani na střední a později v životě. Nebo to bylo jen upřesnění téhož, plus dejme tomu nové poznání věci. Takže jsem pro takovou informaci. Sexuální dimorfizmus jsem poznal už ve školce, Maruška neměla pincáska. Já jsem chodil čůrat do mušličky a ona do budky.

0 0
možnosti
C

Camino

20. 8. 2010 5:32
The meaning of life !!!!

Napsal jste to nadherne. A diky, ze jste tam dal zrovna ten klip. Obcas si to zpivam, nevim, co se v CR deje, diky blogum jako je Vas a jeste nekolika kolegum/inim zacinam byt in.

R^R^R^

0 0
možnosti
MV

marka40

19. 8. 2010 12:34
Naprosto

přesně a výstižně napsáno.R^

0 0
možnosti
JN

fix

19. 8. 2010 11:51
Vztah

pisatelky a jejího otce byl poněkud pokřivený, velmi mírně řečeno. Spíš by měla usilovat o to, aby bylo součástí sexuální výchovy poučení o tom, že tatínek není sexuální partner ani v náznacích, že není chytré chodit vyzývavě polonahá (jak praví klasik, na dlouhou sukni chytnete chlapa s fantazií, na minisukni zánět vajěčníků), že rodina jsou dva dospělí lidé opačného pohlaví + děti...

Pokud chce lít prvňákům do hlavy, že je normální, když šuká kámen hroudu a pak dva kameny sebe navzájem, tatínkové se střídají a všichni spí v jedné posteli, připadá mi to jako deformace výchovou a ne jako rozumný názor..

0 0
možnosti
C

coj@nato.3

19. 8. 2010 11:35
Vtipný

R^.....:-)

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

19. 8. 2010 10:55
Karma!

Clanek jde primo k podstate a jeste k tomu je vtipne napsany.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

19. 8. 2010 9:53
Hu!

Díky za příspěvky, souhlasné i nesouhlasné, občas jsem se i zasmál. Hlavně jsem se o sobě dočetl, že jsem byl nejspíš vychován v klášteře a oblečený se i koupu, pokud se tedy koupu vůbec :) K té (často nepochopené) otázce nahatosti jsem se rozepsal níže, stran té sexuální výchovy jsem z diskuse nabyl dojmu, že jsem nějaká morálně fosilní anomálie z konzervy. Doporučuju dnešní Reflex, tutorial šéfredaktora Šafra, píše tam v ledasčem skoro totéž (a, musím bohužel uznat, lépe - ostatně bodejť by ne :). Zdravím všechny!

0 0
možnosti
EK

Deleter

19. 8. 2010 11:27
Re: Hu!

Zřejmě máte na mysli editorial.:-)

0 0
možnosti
JV

vej

18. 8. 2010 22:44
Správně.

A ještě bych na těch odporných a bezbožných školách zrušil čtení, psaní a počítání. Aby měli žáci čas naučit se nějaké ty citáty z bible. O zbytečných předmětech jako je zeměpis a fyzika ani nemluvím. To ať si učí ti odporní nudisté ty svoje haranty doma. Je to tak. Nahota je spojená se sexem. Jak se ženská svlíkne tak říká vlítnem na to. Já nechápu jak ti malíři a sochaři dokázali vytvořit tolik různých ženských a mužských aktů. To je snad museli uvazovat ke stolu, aby se na ty modely nevrhli. A obyvatelé Florencie si užívají každý den se sochou Davida. K čemu jinému by na tom náměstí stála? Každý ví, že nahota je spojená se sexem!

0 0
možnosti
J

Judita2

19. 8. 2010 7:31
Re: Správně.

Konečně správný názor! Mě taky nahý chlap neříká vůbec nic! Co s ním? Ale když si oblíkne ponožky, tak to je jiná!

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4079x
Vizionář, kontrarevolucionář, kulinář, bohoslovec, hvězdopravec a byrokrat.