Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K37a48r73e66l 79M46á83d23l28e

9. 10. 2014 19:30

ALUMINUM CHLOROHYDRATE, to asi bude ono, že? Ve složení mého současného antismradítka hned na druhém místě. Ale vyhazovat ho nebudu, mezi všemi karcinogeny, co jich v sobě hromadím, je asi ten nejzanedbatelnější. 

Spíš mám problém s tím jejich označováním 24 h, 48 h, tenhle můj už dokonce slibuje 72 h bez pachu. Dodávám, že z kamenného obchodu, nikoliv z tržnice. Myslím, že u těchto časových údajů by bylo férové dát upřesňující odkaz: Platí jen pro lidi, kteří se po uvedenou dobu budou pohybovat výhradně v klimatizovaném prostředí a nebudou dělat žádné rychlé pohyby.

Jako každodenní cyklista jsem zkoušel i různé spreje s obrázkem atleta, ale je to všechno stejné. Skoro si myslím, že je lepší smrdět přirozeně. Když se cestou z práce stavím někde v obchodě, tak ve frontě vnímám snad všemi smysly, jak poslední vojáci perspirantu udělali poslední statečný pokus o udržení pozic, zatímco moje tělní pochody vrhly všechny síly do vítězné zteče.

0 0
možnosti
BT

do svého těla dostanete asi tisíckrát více hliníku v jídle které je kyselé a bylo vyřeno, uchováváno či jen konzumováno nádobím či příborem z hliníku než deodorantem s obsahem hliníkových solí

2 0
možnosti
TM

V ceskych drogeriich se na to neupozornuje, protoze (jak vidite i podle reakci), tak neni o skodlivosti hl.soli medialne informovano (at uz je to pravda, ci ne)......I v nemeckych drogeriich se s tim zacalo teprve nedavno, az po te, co se to nekolikrat zminilo v televizi.....Takze az se to nekde v nejakem poradu zmini, tak budou urcite drogerie reagovat ;-)

0 0
možnosti
JS

já myslím, že o škodlivosti se u nás musí vědět hodně vzhledem k tomu, že spousta lidí deodoranty nepoužívá, což se projevuje hlavně v létě ;-D

1 0
možnosti
JB

Nevim,ale nekde jsem cetl,ze to je nejaky hoak,ty soli resp.to,ze delaji rakovinu.

1 0
možnosti
LR

Co to je ta "hliníková sůl"?

0 0
možnosti
JT

To je sloucenina, kterou si autorka na sebe nechce matlat. Misto toho si matla neco jineho.

4 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 15,40
  • Průměrná čtenost 2758x
"Fejetonky"

Tzn. nemuže být vždy vyvážené, protože se nemusí zakládat na dokázané pravdě, je to jen o subjektivním pocitu a má za cíl zasmát se tomu, s čím nejsme moc spokojeni a měli bychom s tím něco dělat.  

Seznam rubrik