Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě dodatek - šunka od kosti bývá zpravidla vodyprostá.

0 0
možnosti

V našem městě je Kaufland jenom jeden a má takový odbyt, že se o čerstvost nakrájených uzenin a sýrů nemusíme bát. Někdy mám spíš pocit, že ani nestíhají krájet. Takže záleží jak kde.

0 0
možnosti
JM

J88a58n 13M89a91r29e63k

8. 3. 2024 0:50

Píšete...proč si to nečerstvé jídlo MUSÍME kupovat...Nemusíte, nikdo vás nenutí. Když to přestanete kupovat, nabídka se změní a nebo rodejce zkrachuje. Je to jednoduché. Já ta oschlotiny v Praze, když tam přijedu nekupuju. Jedině snad v Jungmannově ulici 'u Zlatého kříže', kde to jakž takž ujde. Jinak si saláty a chlebíčky děláme doma sami a tudíž víme, co jíme.

0 0
možnosti
MP

Myslím, že to přeháníte. Bydlím také na Praze 6, takže chodím nejspíš do stejných obchodů (určitě do Kauflandu, který je tam jeden) a shledávám to v tomto ohledu OK. Ostatně, když jsem byl na vojně, o nějaké hygieně se opravdu mluvit nedalo a neonemocněl z toho nikdo - i když by určitě chtěl . Ona úzkostlivá hygiena spíš škodí.

1 0
možnosti
JM

J90a33n 40M59a87r18e10k

8. 3. 2024 0:53

Nevím ,kdy jste byl na vojně, ale za mých vojenských let (1958...60) do mně píchli dvě kon'ské a po celé dva roky jsem neměl asni bolest zubů.... jenže ta konská zkrátí život o 10 let...dle tehdejšího lapiducha, kteý ty injekce nabíral tou stříkačkou rovnou z kýblu.

0 0
možnosti
Foto

Ovšem, jaká katastrofa by měla nastat za rok (2025), odkdy Evropa zakáže používání plastů v potravinářství, a koupíme si pouze jednu pětinu ze zboží prodávaného dnes, tak se paní Hrdá pravděpodobně zblázní. A může si o tom přečíst můj článek z 29.10.2018 sindelarpetr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=684818

Musí zmizet veškerý plast a všechno jídlo pro pultový prodej se musí balit jen do papíru, alobalu a celofánu. Jogurty pújdou do skla nebo papírových, voskovaných kelímků, jako se kdysi před 70 lety začaly prodávat také Pribináčky. To bude legrace.

1 0
možnosti
MR

Dal jsem Vám plus. Jen tak, pro radost.

0 0
možnosti
AL

Jukněte do systému prodeje třeba před 40-50 lety. Ti lidi se úplně zbláznili, všichni na tu nehygienu museli dozajista pomřít!!!

0 0
možnosti
MR

Jo a ještě doplněk. Navštivte Pilulku nebo Lekarnu, tam Vás nebudou šidit těmi Vámi nepochopenými halíři.

1 0
možnosti
MR

Zajděte si do lékárny, tam mají krásně zabalený třeba Lexaurin nebo Diazepam.

3 1
možnosti
Foto

Až na detail, že obojí je na recept.

0 0
možnosti