Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Autor nemusi byt spatny clovek, akorat se zda byt tak trochu, jak bych to rekl...yntelygentni. Natolik yntelygentni, ze v rovine dobra a zla ani nemuze byt hodnocen.

Sakra lidi, nikdo po nikom nechce, aby se mu prestalo libit telo opacneho pohlavi, aby odvracel zrak od hezky oblecenych zen, nebo aby se stydel za to, ze se mu nekdo libi na prvni pohled. Dokazete se ohlednout za hezkou zenou na ulici, aniz byste byli neovladatelne nuceni na ni hvizdat, pokrikovat, co byste ji kam strcili, nebo rovnou si bez dovoleni sahnout? Tak vidite, a nikdo, ani kampan #MeToo, ani ta nejzarytejsi feministka na svete, po vas nikdy nechtel nic vic. Nikdo vam nezakazuje ani pozvat damu na drink, ci koupit ji kytku, pokud jste srozumeni s tim, ze si tim nekupujete jeji povinnost vyspat se s vami, ani zadny jiny zavazek. A nikdo vam nezakazuje podrzet dame dvere, pokud to nedelate jen proto, abyste se o ni "nahodou" mohli obtrit, az jimi bude prochazet.

Uz mi to neustale remcani, kdykoli je po cloveku pozadovana bezna slusnost, zacina pripadat, jako kdyby tady polovina lidi mela problem i se zachovanim techto zakladnich hranic a bala se, ze se snad jednou ozve i ta jejich obet...

0 0
možnosti
JR

Jste ouchyl. To já šel včera s kamarádem po ulici, potkali jsme slečnu v letních šatech, s výstřihem, bez podprsenky... ale bylo nám to jedno!

Byla to jen skořápka, která slušného chlapa nezajímá... ale ten intelekt... kruci, bych z postele nevykopal...;-)

0 0
možnosti
RP

No vidíte, támhle zakazují promenádu v plavkách, aby se nejhezčí holky ze škaredince neurazili a u nás si na internetu jeden z nejvyšších státních činitelů leští torpédo pro evropské kolegy a druhý se nechává veřejně bičovat. Jeden by lezl kanálama ale jiní jsou plní hrdosti.

Západ bude mít co dělat, aby nás dohnal. ;-D;-D;-D

Ale nebojím se, až to všechno pomine, znovu bude múzou básníků krásná žena, lehce oděna ve zvířecí kůži, s pazourkovým nožem za pasem, procházející se po břehu zářící řeky. A zmínění plnohodnotní naší společnosti, budou s ženami žvýkat kořínky, nebo je hodí ze skály, osadě Havranů nic nepřinesou, a kdo je má živit. ;-D

0 0
možnosti
ZB

Svět je naruby. Za vše zlé si ale můžeme my sami. Nesmí se nahlas říkat - že Rómové nepracují, pochválit ženě například šaty, že imigrace Muslimů je vlastně ohrožení vlastní bezpečnosti země, že pěstování řepky je hloupost a těch že je tolik. A my všichni opravdu nedokážeme poslat ty, co nám to nařizují do patřičných mezí.Čím dříve to ale uděláme, tím lépe pro nás a hlavně naše děti.

1 0
možnosti
KT

už dříve jsem psala: za pár let bude nenormální, když přijde dítě na svět normální biologickou cestou - dva heterosexuálové si v radosti nad tím, jak je jim spolu dobře, počnou díte. to bude považováno za primitivní zvrhlost. naopak bude přirozené, když si příslušníci všech různých pohlaví pořídí dítě v chovné stanici, nebo, když budou politicky korektní a uvědomělí, dostanou ho přiděleno na úřadě za zásluhy. kdo nebude politicky srovnán, tomu dítě nebude vydáno... už to zkoušel Hitler, a nefungovalo to. tak uvidíme

1 0
možnosti

Karma. A při pohledu do diskuze si člověk alespoň uvědomí, jaké má štěstí, že žije v Čechách. V zemi, kde je svět ještě jakž takž v pořádku.

2 0
možnosti

fajn článek :-), jen buďte chlapem jak má být, po takových ženský nejvíc prahnou! ;-)R^

2 0
možnosti
KL

blbe jste to pochopil. vy jste normalni, spatne jsou ty zeny. prirode neporučíte, ale ony se mohou zahalit, prestat se fiintit apod.

0 0
možnosti
JK

J50a45k87u87b 25K97o49s

10. 6. 2018 14:03

Je holt doba zakazování, regulování a omezování. Lidi se mají už moc dlouho dobře a místo důležitých věcí se řeší čím dál větší nesmysly.

5 0
možnosti
KT

Ten zákaz je jen přechodný stav, je to příprava na burky. Teprve pak budete mít po žížalkách.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1873x
Bohém, poetik, psavec a potenciální anomál. 

Seznam rubrik