Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé. Můj pocit z oné debaty krom mizerné kvality videa byl, že pan mladý aktivista nemá vůbec žádné argumenty (fakt nemůžu počítat ten o ceně jedné paní ze supermarketu, zdroj ale citovat vůbec nejde). Třebas i bojuje za správnou věc, to ale nezjistím, dokud se o to nerozhodnu sama zajímat. Mladý politolog oproti zkušenému a vzdělanému JXD: 0:10

0 0
možnosti
Foto

To je zajímavý postřeh. Když se tedy odprostíme od samotného tématu, ve kterém ani jeden z nás není odborník a vezmeme v potaz čistě diskusi. Vám přijde, že pan Doležal diskusi posouval vpřed a naopak pan Buršík jí nebyl schopen?

A co se týče argumentace. Mně třeba argument, že pokud se vejce zdraží v rámci jednotek halířů za kus, děti budou hladovět, nepřišel z úst odborníka na živočišnou výrobu zrovna uspokojující. A jiný argument tam více méně ze stran oponenta nezazněl. Nehledě na to, že pan Doležal také nezmiňoval žádná konkrétní čísla ohledně té chudoby.

0 0
možnosti

JXD je zajímavá figura ..často se zajímavými postřehy..

Ale diskuze nejsou jeho silnou parketou ..na to nemá nervy, nechává se unášet a ujíždí k trapné aroganci..

U psaní článků se dokáže ukáznit a rozumněji formulovat.. ale v diskuzích se shazuje.

Navíc s tím svým profilem a neustálým neurotickým kýváním sám vypadal jako slepice;-D

0 0
možnosti
Foto

P78e60t26r 90H14r88a87c36h

3. 8. 2018 18:43

Ve psaném textu je mnohdy trochu konkrétnější, zřejmě je nepíše z jedné vody načisto. Bohužel i v nich mi často přijde jeho pohled zaujatý pouze jednostranným pohledem, nepřipouštějící jakoukoliv alternativu. Ale jistě své čtenáře má, stejně jako své názory.

Nicméně ta diskuze by měla být diskuze na téma a ne nahození jednoho argumentu bez možnosti rozboru :-) A to se už vůbec nevyjadřuji k tomu samotnému argumentu ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1873x
Bohém, poetik, psavec a potenciální anomál. 

Seznam rubrik