Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FR

F82i50l73i64p 15R41u66l37f

3. 3. 2015 16:10

Ten zákon se týká urážení imigrantů, ne Islámu... najděte si to. Asi jako je u nás trestné urážet někoho z rasových důvodů. To, že většina imigrantů jsou muslimové je věc druhá. Ale v zásadě souhlasím s tím, že islamizace Evropy je velký VELKÝ problém...

0 0
možnosti
MV

Zejtra ve 20:00 se koukejte na ČT24. Mělo by se tam na tohle téma hovořit. A třeba se tam něco přiučíte. Teda když budete poslouchat.

Jinak vůbec nechápu Vaši potřebu produkovat tyhle demagogický kraviny. Když už něco tvrdíte, tak aspoň zdrojujte. Jestli si to cucáte z prstu. Tak na to upozorněte. Jestli se za to cucání z prstu stydíte, tak nepiště.

0 14
možnosti
FK

A co nejaky argument, slunicko?

4 0
možnosti
JN

Vy si volíte ty šašky do politiky nynější koalice ještě přitvrdila a schválila sociální dávky pro imigranty, import imigrantů ze Sýrie a další srandičky. Před nimi ODS a TOP09 zase zdevastovali imigrační zákony a dnes ikdyž zde budete bydlet 5 let ilegálně dostanete občanství ČR = EU -> tito imigranti pak putují do Francie a mi říkáme, to jsou blbci proč si je pouštěj...no protože si pustili ČR a SR do EU. A občanství ČR = občanství EU. 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/437690/Co-chybi-v-Ceskych-zakonech-o-imigraci.html

2 0
možnosti
MI

Parádní článek, díky za něj a karma.

11 0
možnosti
Foto

Křesťanství je schopno se zpožděním cca 250 let modifikovat tzv. Boží zjevení dle požadavků a objevů doby.

Islám zatím nemá žádný funkční mechanizmus, kterým by byl schopen tzv. Boží zjevení Mohamedovi jakkoli modifikovat. Tím je tedy islám velice nebezpečný a již z této své podstaty naprosto nepřijatelný v naší kultuře.

14 0
možnosti
Foto

Pod vlivem traumatu z holocaustu se v Evropě přestal vést jak břitký mezikonfesní konflikt mezi křesťanskými církvemi, tak se přestali veřejně kritizovat církve a křesťanství jako takové.

Nesmysly a nepravdy plynoucí z křesťanské filozofie máme v základech všech společenských věd a nikomu to nevadí¨

Tato společnost si zakázala veřejnou debatu o věcech podstatných, když přestala kritizovat veřejně církve. Teď si zakazujeme kritizování islámu.

Díky moc za článek.   R^

13 0
možnosti
Foto

Pane dějepisáři, doufám, že své studenty jste neučil takové zmakotiny, jakože kosovští Albánci jsou ekonomičtí migranti, když na tom území žijí už od středověku. Pokud teda nepovažujeme za ekonomickou migraci stěhování národů, pak jsme ekonomickými migranty všichni.

A mohl byste mi prosím říct, kde jste přišel na to, že v roce 1945 bylo v Kosovu Albánců 5 % ? Podle cenzu z roku 1948 jich bylo 68 % - http://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Kosovo

Jinak podle vaší demagogické argumentace můžeme za nebezpečný precedent prohlásit třeba rozdělení Palestiny a vyhlášení Izraele nebo třeba vyhlášení nezávislosti USA...

1 11
možnosti
PL

P89e88t15r 41L57u88k11á68š

25. 2. 2015 9:01

Máte pravdu s tím Kosovem, ale jinak nepovažuji argumentaci za demagogickou, jak vy píšete.

7 0
možnosti
PBR

To jste si dovolil na dnešní dobu docela dost...Takhle pěkně napsat pořádný kus pravdy.. Já dávám velikou, převelikou karmu a děkuji R^

36 1
možnosti
Foto

Rv  Například nemáte pravdu, že v Kosovu bylo jenom 5 procent Albánců.

Úřady v roce 1958, aby snížili počet Albánců, tak ke Kosovu připojili srbská území.

Okresy, kde byla většina Albánců, zůstala mimo kosovkou autonomii. Kosovo získalo

autonomii už v roce 1945 a mělo ji do roku 1974.

1 0
možnosti
Foto

Větu "Protože muslimové jsou první, komu islám křiví a ničí život." tesat do kamene! R^  Islám je jeden obrovitý 1400 let trvající příklad stockholmského syndromu.

46 0
možnosti