Diskuse

NATO jsem já

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za bezva článek!

0 0
možnosti
MH

No jo, pane Houška.

Plně souhlasím, že právě tak jak píšete, tak by to mělo být.

Jenže proč ono božstvo řada z nás nenávidí. Sám o tom, jestli taky "jsem NATO", jaksi už dost silně, a nerad, pochybuji.

Proč. Rozhodujícím členem NATO jsou přirozeně USA. Ač by to tak být nemělo, ač by měla být Evropa významě silnější, Nebo současně USA slabší.

A když si poslechnu dále uvedené video, nebo spousty materiálů obdobných, tak nevím nevím nevím, jestli se mám vůbec tímto NATO cítit být. Jaksi nestačíme sledovat jak se věci mění. Novináři a média, kromě internetu, jsou už k ničemu.

A co vy osobně, a další diskutující, když si to poslechnete (8 minut) ? Jak se budete cítit?  https://www.youtube.com/watch?v=LXrnprlMyB8

0 0
možnosti
Foto

Pro Vás a podobně nahlížející: dejte si na dům či byt ceduli: "Tento objekt není členem NATO!"

a máte po starosti.

2 0
možnosti
JR

J86a24r82a 48R46a80n53k

5. 6. 2014 1:38

R^Karma za strizlivy a zdravy nazor. V dobe internetu si kazdy muze zjistit cenu demokracie a svobody, tabulky statu a kolik plati jsou na google (aspon v anglictine, na  ceskem t nezkousim a navic jsou to vetsinou zkracene preklady). Republiku kdysi urcite stalo dost ta minova pole, veze a ostnaty drat, ze jsme vypadali jako KLDRRva zivit ruskou armadu, jejich rodiny, ktere meli zvlastni obchody, pak po nich cistit znicene lesy. Sna uz jsou na vecne casy v.......a nikdy vicR^

2 2
možnosti
PB

..... nakonec proč nééé, s podfinancovanou a rozkradenou armádou jsme opravdu NATO, enem ten reálnej "nepřítel" mi porád jaksi schází ?!

1 1
možnosti
PV

Velmi to zavání bolševickou rétorikou, jen Varšavskou smlouvu nahradili jiní vykukové. Vy si klidně NATO buďte, ale nás do toho netahejte, nás se nikdo neptal, jestli do tohoto obskurního spolku vlézt....

2 4
možnosti
Foto

Žádný problém, vystupte. A to tak, že se přestěhujete do země, která není v NATO. Nabízí se KLDR.

Což platí i pro ostatní podobného názoru.

4 1
možnosti
MN

Asi patrim mezi ty nezodpovedne, byt jsem absolvoval vojenskou sluzbu. Tehdy jsme patrili do bloku Warsavske smlouvy. Nikam jsme jako zoldneri nejezdili a to ze nas prisel tenhle pakt "zachranovat" v r 68, byla jen obava mocnych ze by se jim mohlo to sikovne socialisticke hnizdecko rozpadnout. Po revoluci se pakt rozpustil s tim, ze kdyz neni bipolarni svet, neni treba ani NATO. Jenze to se nehodilo do geopolitickych planu USA, nebot oni si hodlaji, jak to rekl pan Obama, udrzen vedouci roli globalniho vudce a toho by bez tohoto paktu nedosahly. Takze nas bez ptani, jako v pripade WS vkepili do NATO. Od revoluce provedlo NATO nekolik invazi. Ani jedna nebyla z duvodu ochrany kterehokoli clena aliance, ale vesmes to byly akce ve prospech USA, ktere ani nemely posveceni RB OSN. A vysledky tech akci, rozvracene zeme, desetitisice mrtvych civilistu, jen v Iraku to bylo pres pul milionu lidi, z toho 130 000 civilistu. Navic je tady jeste jedna vec. USA se fhteji vyhnout konfliktu na vlastnim uzemi, proto operuje jejich armada mimo Ameriku. Zvysovani pritomnosti americkych vojaku a zvysovani jednotek NATO v Evrope, prvokuje Rusko, ktere se muze byt pravem ohrozeno a staci drobnost, provokace a je tu maler. Vysledkem bude rozorana Evropa, ktera hude zadat Ameriku o pomoc. Nevim zda je jeste treba neco dodavat.

4 7
možnosti
Foto

"USA se fhteji vyhnout konfliktu na vlastnim uzemi, proto operuje jejich armada mimo Ameriku."

Geniální!

Sežeňte ty nepřátele a odvezte je do USA.

2 1
možnosti