Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor je abrolvent romistiky na UK. ..... Obor romistika na FF UK ..... mám dojem, že Karel IV. se musí obracet v hrobě :-P

9 0
možnosti
JS

Fotka večerníku je trapárna. Na druhou stranu se media hemží úmyslně zavádějícími fotkami a tendenčně komentovanými událostmi. Na celém světě včetně renomovaných agentur a medií. I u nás, a to jistě vnímáte.

Je škoda, že kloužete po povrchu a jako znalec poměrů nejste schopen dohlédnout příčin a důsledků. To by byl fakt zajímavý článek. Cachtání se opakovaně v článku velmi lokálního media a nevidění manipulací kolem této problematiky v masmédiích  vás diskvalifikuje v tom, aby jste byl brán vážně. V nezaujaté společnosti, u nezaujatých lidí.

6 0
možnosti
Foto

Máte pravdu v jedné věci, cikánské útoky se množí a lidem už to přestává být jedno a rádi si o tom přečtou a zanadávají. Zatím. Nechápu vaši dekadentní radost nad konfrontací, která pro vás nemůže dopadnout dobře. Dnes jsem četl, jak vás v Holandsku stěhují do buněk pro parazity, ve Francii na vás vymýšlí zákon, aby vás mohli deportovat a v Itálii pro jistotu rovnou vypalují vaše tábory, jako ten u Neapole. Jen u nás vás pálí dobré bidlo a situace se díky vaším útokům stále více zhoršuje. Chápu, že etnobyznismeni vám tleskají, protože čím větší problémy, tím mají oni více peněz, ale divím se vám, že jim na to tak bezelstně skáčete. Copak to nevidíte, kam jste za dvacet let dospěli?

11 0
možnosti
MJ

Množí se tak maximálně pochody "bílé síly" - nemakačenků s vyholenými hlavami a vybílenými mozky.

0 6
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1711x
Absolvent romistiky na FFUK, který koketuje s psaním textů různé kvality i charakteru. Zabávý se dokumentární a poslední dobou i konceptuální fotografií. www.lukashoudek.cz;
foto(at)lukashoudek.cz

Seznam rubrik