Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

RumBum

1. 12. 2008 10:02
Věcné argumeny dnes už nikoho nezajímají

Lisabonská smlouva je pěkný příklad. Když chtěl včera v diskusi pan Rath odcitovat některé články LS, tak byl přerušen moderátorem - že prý to diváci určitě znají ... hahaha tak to teda nevím odkud.

0 0
možnosti
L

lutra

1. 12. 2008 9:34
IQ politiků odpovídá IQ národa

A´t si každý taky rozebere výsledky všech voleb za celých 19 let. Naši občané  včetně různých desetititulových profesorů po celou dobu volí jak ovce pořád dokola to stejné, resp. volí přesně to , co ukáže televize. Anebo stále dokola modrá - oranžová, modrá - oranžová atd. Přitom je zcela jedno, za kterou barvu se který podvodník schovává.  Výmluva, že není koho volit, je velice trapná, je to projev pohodlnosti a zbabělého myšlení. Současní politikové ví na 100%, že ať budou dělat cokoliv, vždycky budou znovu a znovu zvoleni. Přitom by stačilo volit malé strany, které se na obrazovku dostanou před volbami tak ve čtrthodinovém spotu. Nejde o to , že nebudou lepší. Jde o to , aby se konala aspoň nějaká demokratická obměna. To ale naši voliči neudělají, oni totiž mají potřebu na někoho nadávat, je to zvyk-železná košile z doby komunismu.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

1. 12. 2008 9:35
Re: IQ politiků odpovídá IQ národa

R^

0 0
možnosti
JV

zab2

1. 12. 2008 9:29
Vadí mi,

že strana ODS zdůvodňuje svůj odpor proti referendu tím, že neznalý občan netuší souvislosti, neví o problému, nemá šanci správně posoudit, nechápe...a pak se jeden dozví, že těmi, kdo si osobují právo o tom rozhodnout jsou lidi, kteří vědí kolikrát ještě větší hou.no. A to mají k dispozici materiály, které nejsou s to pochopit, nebo si je alespoň přečíst

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

1. 12. 2008 9:34
Re: Vadí mi,

páni senátoři alespoň mají prověrky na přístup k materiálům ... tedy někteří mají i vyšší než důvěrné. Z komunistických zákonodárců prověrky ovšem nemá nikdo ...

0 0
možnosti
AJ

aljav

1. 12. 2008 9:05
ty znalosti o radaru ( spíše neznalosti ),

ale nejsou problém IQ. Problémem je to že ti naši posranci a senilátoři se o tyto informace nezajímají, oni hlasuji většinou dle pokynu ze stranického sekretariátu a nikoli podle svého vědomí a svědomí ! Jak se jmenuje ten poslane z KSČSSD co dokonce veřejně řekl že mu radar nevadí, že by byl pro, ale nebude jelikož velký JYrka rozhodl jinak ???

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

1. 12. 2008 9:32
Re: ty znalosti o radaru ( spíše neznalosti ),

Antonín Seďa (ČSSD) ... má na idnes.cz blog.

0 0
možnosti
S

superStártky:fůů

1. 12. 2008 1:49
stranická politika

Stranická politika dělá z politiků hlupáky, kteří se nemuseji nic učit, protože jim stačí vědět jak bude hlasovat jejich strana.:-/ A vo tom to je. S IQ jednotlivejch politiků to nemá nic společnýho.

0 0
možnosti
UD

URB-Královna diskusí

1. 12. 2008 1:15
Jak test IQ rozpozná ničemu?

 Až vás třeba hasič poleze zachránit ze střechy hořícího domu, budete doufat, že složil test IQ na 170, nebo v jeho poctivé a statečné srdce? Lépe by bylo skládat test ničemnosti. Co je dobré pro národ se cítí srdcem, Nebo chcete mít v parlamentu Langery?.

0 0
možnosti
JV

zab2

1. 12. 2008 6:39
Re: Jak test IQ rozpozná ničemu?

To srovnání s hasičem je opravdu úplně mimo mísu

0 0
možnosti
JF

voška

30. 11. 2008 20:56
Jako vždy, různé názory

Jsem zděšený z nejrůznějších reakcí diskutujících i na zcela banální téma.  Autor je vzdělaný člověk a zcela oprávněně  kritizuje IQ současných politiků, kteří si pletou odbornost a politické členství. Funguje to tak na všech úrovních státní správy. To už zde ale bylo a vadilo nám to. 

Automechanik a podvodník je místopředsedou vlády, primátor má základní vzdělání, vyučený tiskař řídí na velké radnici školství a zdravotnictví. A tak by se dalo pokračovat. Oni a tisíce jiných nemají žádnou odbornost, jen jsou v politickém spolku. Ve vyspělých zemích, kde jsem působil řadu let jako expert (z výběrových řízení), to není možné. Také proto jsou tyto země před námi o 50 let. Kdo reaguje na správný podnět jen tím, že se inženýr někde překlepl, je slaboduchý hlupák. Obsah je v tomto případě důležitější.   

0 0
možnosti
ČF

AS8930G_Cefry

1. 12. 2008 8:46
Re: Jako vždy, různé názory

R^;-D

0 0
možnosti
NR

no.respect

30. 11. 2008 20:06
IQ národa v průměru lepší než IQ jimi zvolených?

Vážený pane, vždy mně udivuje podobný údiv jako váš a stovky jim podobných denno-denně...Vycházím z toho, že ovládáte jednu nebo dvě světové řeči a sledujete televize ze světa a také debaty v parlamentech, politiků, diskusí.... Nerozsvítí se vám ani pak? Úroveň těch zvolených v tom kterém národě odpovídá zhruba úrovni národa samého.

Na rozdíl od vás jsem přesvědčen, že IQ našich politiků a představitelů nejen v politice ale také v mediích, úřadech, firmách atd..... odpovídá naprosto přesně těm, kteří je volili - tedy nám samým.

0 0
možnosti
NR

no.respect

30. 11. 2008 20:23
Kocába opravdu nemusím...

Náhodou jsem narazil na blogu na Kocába a ejhle, ačkoliv sám vlezdoprdelec*, jakýpak to má názor?

http://kocab.blog.idnes.cz/c/52971/Korupce-Kazdy-narod-ma-takovou-vladu-jakou-si-zaslouzi.html

*Kocáb "odkrývá" pravdu a nějak nepozoruje, že je sám korupčník ...jak posedlý se snažil na sebe upozornit před volbami a také, kromě jiné trapné aktivity rychle sesmoli tři alibistické blogy...teď samozřejmě zájem vypršel...také naše průměrné IQ? Jo!

0 0
možnosti
MVK

aadler

30. 11. 2008 19:59
rozhodne ano!!!

Vsichni politici by meli povinne delaat testy IQ.  Pokud nektery prekroci prumernou hranici IQ, musi byt z politiky vyrazen. Tento ponekud nelogicky znejici axiom neni zas tak nelogicky. Uspech v politice odpovida - alespon here an now - mire antisocialnich psychopatickych rysu osobnosti. Hloupy antisocialni psychopat muze zpusobit nejakou tu skodu, coz ovsem neni nic ve srovnani s kalamitou, kterou zpusobi antisocial s IQ >134. Strucne a kratce: spoluobcankove, volte si blbe politiky. Pokud si zvolite chytre, jeste vase vnoucata budou plakat.

0 0
možnosti
UB

Chytracisko

30. 11. 2008 21:33
Re: rozhodne ano!!!

antisocial s IQ >134??? Kde to žijete, lidé s IQ kolem 130, 140, 150 jsou pořád ještě normální, resp. stejně normální jako ti s tou 100kou. Pokud nejsou tak to s IQ nesouvisí. Problémy mají lidé co se nevejdou do tabulek, ty bych do politiky fakt nepouštěl, nejspíš by nad radarem bádali tak dlouho, až by je ti rozhodní s iq tykve přehlasovali.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

30. 11. 2008 19:31
Prosím

nezapomínejte, že mince má avers a revers, pro nedouky, orla a pannu, tedy IQ je revers a charakter, čest je avers. Známe mnoho geniů, rétorů ((Rath)) velmi dobrých, ale bez cti a lupiči, někdy i vrazi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
GOLFCOURSES.CZ