No to byl tedy „pokec“, pane hejtmane!

Osobnost odpovídala na iDnes! Tou osobností je podle všeho David Rath, alespoň to vyplývá z upoutávky na on-line rozhovor u článku redaktorky Pavly Jeřábkové. Při čtení jeho odpovědí na zaslané dotazy čtenářů se mně vybavuje všechno možné, jenom ta „osobnost“ ne.

Zatímco u většiny tazatelů je od počátku viditelná snaha o krocení vášní, odpovědi jsou, jak již je u Ratha zvykem, vždy mířeny jediným směrem a obsahují stále se opakující motiv nenávisti a nevraživosti ke všemu, co se byť jen vzdáleně podobá ODS, nebo má modrou barvu. Kdokoliv položí otázku, která panu Rathovi nevoní, dočká se „obvinění“ z příslušnosti k „modré rase“. A jestli oprávněně? To pan hejtmano-poslanec neřeší a na všechny „podezřelé“ z řad tazatelů střílí těžkým kalibrem:  

 ...modré stádo..., ....projev ODSácké ubohosti......, ..... to jsou propagandistické ODSácké kecy...., kterým může uvěřit leda zase jen ODSák - to je snad už spíš diagnosa, než vyjádření politického názoru ....., .......opět ODSácké kádrování, pomlouvání. Jste strašná skupina chovající se téměř jako fašouni - uvědomujete si co jste za lidskou špínu?  

Paní redaktorko, až příště budete slibovat setkání s OSOBNOSTÍ, tak to slovo dodržte! Pan Rath jí nikdy nebyl, není a podle všeho ani nebude. A to ani tehdy, až nám tu za pár let bude vládnout.

Autor: Dušan Houdek | pátek 20.2.2009 13:32 | karma článku: 38,88 | přečteno: 1865x