Jak často se mění nábytek na Magistrátě?

Jen tak mimochodem jsme se dozvěděli z dnešního tisku pozoruhodnou informaci z Mafiánského náměstí. Článek nám vysvětluje, jak známý pražský gynekolog, který stanul v čele pražské radnice, zatím váhá s výběrem nového nábytku do své kanceláře. Co kdyby Ústavní soud rozhodl o opakování voleb, a ten podvod na voličích by se už nepodařilo znovu zopakovat. Pak by se mohlo stát, že ten jeho nový nábytek by se novému primátorovi (asi Tůmovi) nelíbil, a musel by se kupovat nový. Takhle musí, chudák Svoboda, zatím úřadovat v tom, co tam zbylo po Bémovi. Tomu říkám ohleduplnost vůči kapse daňového poplatníka!

kancelář CesareCesare

To 60 nových magistrátních úředníků si už nábytek vybralo. Čert vem občana! Kdoví jak dlouho tu budem, tož si to užijeme! Opravdu, v tom 8 let starém nábytku, co tady nechali jejich předchůdci, se přece nedá rozhodovat o osudech poddaného lidu pražského. Takže všichni, kteří si přejí odchod stávajícího vedení města do propadliště dějin, si musí zároveň uvědomit, že si nově zvolení zastupitelé pořídí zase nábytek nový. Za kolik? Bůh suď! Nevím, jak dalece jsou reference firmy CESARE interier, s.r.o. korektní, ale chlubí se tím, že jsou to oni, kdo italským nábytkem magistrátní kanceláře vybavuje (http://cesare.cz/index.php?pid=27). Podle těch obrázků to asi bude pěkná „raketa“, to nevypadá jako nábytek z Möbelixu nebo z IKEA! K tomu prý všude nové koberce a celé vymalovat … ! Ach jo!

Donutilo mne to si vzpomenout, jak dlouho už máme v naší firmě nábytek. No a musíme se opravdu stydět! Je to už dvanáct let a ještě jsme jej nevyměnili. Asi to bude tím, že si jej musíme kupovat za svoje.

 

Autor: Dušan Houdek | úterý 21.12.2010 16:03 | karma článku: 29,18 | přečteno: 1257x