Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vše je jen věcí názoru, nikdo ( zde z diskutujících) nemá křišťálovou kouli, aby se k rozdílným hrozbám mohl kompetentně vyjádřit. Vy také neargumentujete, jen popisujete a spekulujete.

Markantně je to patrné u Vašeho dalšího článku (proč bez diskuse?), kde k neumělému popisu lze přidat to podstatné: sice na něco upozorňujete, ale hlavně provokujete! My, co máme ten selský mozek to vidíme jasněji: děláte si jen srandu a náramně se v tom vyžíváte. Zcela jasné předpoklady (zatím jen elév) pro skalního z oné ujeté kavárny!

0 0
možnosti
SN

:-).....Souhlas ! JEn si opravte malou chybičku v poslední větě! R^R^R^

0 0
možnosti
MH

Děkuji, já na to ráno s hrůzou přišel, bohužel data jsou ke konci měsíce nedostatkové zboží, tak jsem hrubici opravil až teď na Wi-Fi v McD's Muzeum :) .

1 0
možnosti
MC

R^******Dnes jsem více Britem než-li Čechem. Mám prostě rád pokrokovou západní civilizaci. EU vlivem navolených členů do jejího vedení se od těchto hodnot odklání, přestože falešně vkládá do úst Putina pravicovým voličům. Nehledě zaznívajících hlasů z EU odklonem od anglického jazyka.

1 1
možnosti
MP

R^S tím strašením Ruskem a Putinem v případě Brexitu(teď pominu jiné trochu spornější případy obav) jste to vystihl. Kdyby si tento bod ti strašiči odpustili, byli by věrohodnější, ale tady je vidět, jak neváhají použít každý sebeblbější argument.

Britové se vůbec bát nemusí, protože není země více spjatá v Velkým Bratrem za velkou louží, obchodně i jinak.

My bychom si to vystoupení z EU sotva mohli dovolit, protože nám by to západní země daly sežrat pořádně:-(

5 1
možnosti