Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom doufám, že ty hlouposti, koupit tuto vilu z daňových peněz, nebudou vyslyšeny.

1 0
možnosti
MM

K argumentům které uvádíte není co dodat, souhlas. Jenže problém je v tom, že vila je soukromý majetek a žádná petice nemůže diktovat soukromému vlastníkovi, jak naloží se svým majetkem.

0 0
možnosti
Foto

Diky za prispevek. Petice nediktuje, ale navrhuje zucastnenym stranam dohodnout se na 3-mesicnim odlozeni prodeje. Ja verim ze vlastnik ma 100% pravo delat se svym majetkem co chce a kdokoliv Capkovu vilu koupi at zaplati trzni cenu. Faktem ale je ze narod prosel 40-letou fazi nesvobody co negativne ovlivnila prave majetkove pomery. V normalni spolecnosti by podobnou pamatku uz pravdepodobne nejaka nadace davno vlastnila a spravovala. Podle zprav je v Praze skupina schopna a ochotna nadaci pro tento ucel zalozit a kapitalizovat - pokud se ji to nepodari a z domu bude bed&breakfast nebo kancelare, co se da delat. Capek zustane Capek, ale byla by skoda zahodit dalsi unikatni cesky objekt.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 957x
Rodák z Prahy který sice po dekádách života ve Státech ztratil čárku ze svého příjmení, ale zájem o dění v českých zemích, na Moravě a na Slovensku ne.
Více na stránkách zde.