Nejúčinnější americká bezpečnostní organizace

Ředitelé Central Intelligence Agency, Federal Bureau of Investigation a Los Angeles Police Department se při diskusi s šéfem národní bezpečnosti dostali do hádky kdo má nejúčinnější a nejrychlejší personál. V zájmu odstranění řevnivosti a vylepšení spolupráce šéf oznámil že titul nejúčinnější bezpečnostní organize udělí tomu kdo najde králíka, kterého vypustí do jednoho z národních parků.

G-Man.

CIA navede nad oblast dvě špionážní družice a rozmístí po lesích několik konfidentů. Ti po 4 měsících detailního, přísně tajného sběru informací od zvířat, rostlin a nerostů dojdou k závěru že králík uprchl do zahraničí. K tomu aby ho dostali ale potřebují dodat tajně zbraně jedné vládě co slíbila že pomůže s jeho vydáním.


FBI obklíčí lesy svými agenty a kvůli zprávám že je králík ozbrojený a dává dohromady milici přivede také personál sekce ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives). Po čtyřech týdnech trvalé frustrace a držení pozic příslušníci vyrazí směrem k předpokládanému místu králíkovi díry. Přitom nešťastnou náhodou zapálí les díky nehodě s kanistrem slzného plynu. Celkem přijde v lese o život několik set králíků a pár tuctů rukojmích a zevlounů. FBI popře jakoukoliv zodpovědnost s tím, že dali králíkovi dost času na to se vzdát.


LAPD pošle do lesů čtyři uniformované příslušníky. Ti se vrátí za necelé dvě hodiny s otlučeným medvědem v poutech co řve "Nechte mě, nechte mě, jsem králík!"


Pointa? S policií si v L.A. nezahrávej... V originálu "Don't .... with LAPD" (rčení slabikuje neslušný výraz na čtyři a zkratku policejní sekce města Los Angeles).


(Autor neznámý, existuje i severokorejská verze).

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Horsky | pátek 8.3.2013 7:00 | karma článku: 10,09 | přečteno: 540x
  • Další články autora

Martin Horsky

USA zeměkouli chladit nebude!

2.6.2017 v 4:42 | Karma: 25,83

Martin Horsky

Volil jsem Donalda

8.12.2016 v 4:40 | Karma: 28,79

Martin Horsky

Idealismus Ameriky

22.4.2014 v 7:00 | Karma: 10,87