Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V čem je problém? Umělec podporující Putina tu nemá v době války co dělat. Je to stejné, jako kdybyste horovali pro umělce či sportovce hitlerovského Německa. A Putin je Hitler 21.století, vede stejnou dobyvačnou válku, odmítá uznávat některé národy a dělá si nároky na poručníkování jiným a jejich území. My patříme také do jeho zájmu. Kdo podporuje Putina, je stejný zrádce a kolaborant jako podporovatelé Hitlera. Také jich u nás bylo dost. Prospěchářství a převlékání kabátů k nám tak nějak patří.

1 2
možnosti

Nic jste nepochopil, ale to nevadí - klaka vám bude tleskat.

0 0
možnosti
Foto

A poznámka k panu Šíšovi v závěru diskuse.

Ano, je tu příkop, byl vykopán někdy po první přímé

prezidentské volbě. Kdo projevil sympatie Zemanovi, později Babišovi, dostal přes prsty. Ironické poznámky a argumenty jsou OK. Osobní útoky (povolání, stáří, pohlaví, obezita) jsou hnus a mají občas blízko k šikaně. A nejlepší obrana je útok. Proto mnozí z nás přitvrdili.

A je tu i role adminů. Srazy blogerů v posledních letech celkem jasně vypovídají o rozložení těch "táborů". Pěkný den.

7 1
možnosti

Opravdu si jste jistá, tím, kdo příkopy kope? Já jsem například nikdy nedostal tzv. řetězový mail, který by dehonestoval Zemana, Babiše a jim podobné. Ale nespočet mailů házících hnůj na jejich politické odpůrce.

4 1
možnosti
Foto

Taková Netrebko se svatojiřskou válečnou stuhou a nápisem „Na Berlín“ na šatech, se diví, že ji nenechají vystupit ve státě, který její milovaná rodná vlast zařadila na seznam nepřátelských zemí.

To jsou parabajkaly, pane Vaňku.

5 1
možnosti

Kdy a kde ji měla nám jistě taky sdelite, že 😋

1 0
možnosti

Myslím, že k napadení Ukrajiny došlo až o 10 let později a umělkyně vyjádřila podporu ruskému imperialismu také výrazně později. Ale klidně sem ten seznam dejte. Aspoň uvidíme, že rusofobie zde není zakořeněná ale reaguje až na konkrétní události

3 1
možnosti

a moderovat by je mohl Pospisil

4 1
možnosti

Co vám chlapci brání uspořádat koncert? Že by vlastní neschopnost?

5 4
možnosti

To tak a kde které kulturní zařízení si nyní troufne nechát zpívat Netrenko...má po dotacích...

7 3
možnosti

Občas se někdo pokusí ublíženě přetrumfnout Trčálka v jeho výsostné disciplíně a dopadne jako hubkař. Vzpomínám třeba na Jakla. Tohle je stejný upocený případ...

Vlastně si vybavuji jenom pár velikánů, na které Trčálek nemá ani náhodou -- bývají k vidění v ruské televizi

5 2
možnosti
Foto

Netrebko je uznávaná jako špičková interpretka Rusalky,ale to se ji zakáže,prznit svým dezolátským hlasem Dvořáka,ale bacha na to,jestli Karlík zpívá jak píše, může ji klidně vystrnadit i z Metropolitní opery v dnešní bezpohlavní době může zpívat nejen vodníka a ježibabu,ale i Rusalku.

9 1
možnosti

Zakázat paní Netrebko vystoupení je hrozná česká pitomost.

10 1
možnosti
Foto

A79l83e81š 80M51e51r18t23a

18. 8. 2023 18:33

Poturčenci horší Turka.

1 0
možnosti

Je to jednoduché - "Když mluví zbraně, mlčí múzy". Pravdivý Ciceronův výrok-"Inter arma silent leges" .. Již dávno oužil Karel Kryl písni - Král a klaun .Podobně - Veličenstvo kat - "Na rohu ulice vrah o morálce káže". Jarek Nohavica o Hutkovi i Krylovi zpíval rovněž velice dobře ! ,..

5 0
možnosti

Nebo třeba Beatles, nějaky trapny incident ve Vietnamu....

1 1
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,68
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik