Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

No to je zas blábol...

Chápu, že neskutečně trpíte tím, že ze strachu před právním postihem se bojíte označovat vaše nepřátele jako neo fa ra. Pokud se chcete strachu zbavit, vyměňte ošetřujícího lékaře za takového, který vám bude umět skutečně pomoct.

Pokud ten, kdo vás vystaví právnímu postihu hlubinně lže, pak máte trumfy v rukách vy. Prokažte, že lže a že jeho obvinění je křivé, a bude mít problémy naopak on.

Pokud vás někdo pomlouvá, pak samozřejmě můžete i vy učinit právní kroky vůči němu. Pokud vás taková pomluva poškodí nějakým podstatným způsobem (třeba ztráta zaměstnání atp.), rovnou podejte trestní oznámení. Nevadí, že nevíte, kde dotyčný bydlí - policie si to většinou umí zjistit. Pokud újma není závažná, pak můžete poslat podání na obecní úřad, aby pomlouvači domluvil a případně i nějakou pokutičku za přestupek uložil. Pokud neznáte jeho adresu, opět pomůže policie. Samozřejmě je možné domáhat se zadostiučinění i soudně. To však doporučuju až v případě, že ten zlosyn nedá na domluvu úřadem a ve svých pomluvách pokračuje zarputile dál. Pokud tápete, počtěte si v zákonech 250/2016 a 251/2016 Sb.

Tak teď víte, co vás čeká, pokud mě budete označovat za neo fa ra. A také tím víte, jak se bránit osočování vlastní osoby.

4 0
možnosti
ZH

Ach, já kdybych vás neměl... 8-o

0 0
možnosti
MP

Zachraňme vojína Hornera!!

2 0
možnosti

:-))) Proč? Je v úzkých!

0 0
možnosti
Foto

P88e73t28r 89O49m94e69l48k10a

16. 8. 2020 18:47

panenko skákavá...;-D

4 0
možnosti
ZH

Vy tedy máte úroveň.

0 0
možnosti
Foto

jestli vy jste liberál, jsem já čínský bůh srandy

6 0
možnosti
ZH

A to jsem nevěděl, a bral jsem vás tak vážně, hm.

0 0
možnosti
  • Počet článků 833
  • Celková karma 23,75
  • Průměrná čtenost 968x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik