Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já už to tu několikrát psal, s nácky se nebavím s Martinem Braunem diskutuji rád. Myslím, že i jeho střízlivá reakce o ledasčem vypovídá. Můžu stopro potvrdit jedno, jak nemá rád katolíky (nejen) nikdy svou nevíru v instituci nepranýřoval skrze mne... Je zbytečné aby dva skutečné originály mezi autory blogu si šly po krku ( tedy alespoň se tak domnívám)

1 0
možnosti
Foto

Filipe omyl. Ja zasadne neresim víru těch které potkávám stejně jako neresim jejich sexualni orientaci. Proto neni přesné psát že nemám rád katolíky. Já jsem odpůrcem církví jakožto instituci ktere vnucují lidem svou představu Boha. Jinými slovy...dokud mi někdo sám neřekne že se hlásí k tomu ci onomu proudu, já sám po tom nepatram.

2 0
možnosti
PB

P62e18t26r 21B38u47r79i10a56n

29. 10. 2020 7:13

Neskutečné bláboly a lži. A to vše za jediným účelem: zviditelnit svou ubohou nicotu zadarmo na cizím jméně.

0 2
možnosti
Foto

Ubohá nicota...Ať je tu, co je. Bude fajn neupírat nikomu, zvlašť kdo není jen diskutér, ale někdo reálný a jde sem s kůží na trh, že leccos zná, má tu co říct. Tohle poznáte. Určitě.. Tak jako Vy, stejně jako lecčehos znalý pan Braun, skromně si o jakémsi malém přínosu tady mnou budu tohle myslet i o sobě, Zdenka Hornera je poctivé sem zařadit. Nicotných s názory ulice bez znalostí, co se tu potřebují zviditelnit, bych poctivěji hledala v jiných.

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane Hornere, nejprve musím vyslovit údiv nad tím, že po tak dlouhé době reagujete na něco, na co já už téměř zapomněl a co se událo před několika týdny. Přesné datum hledat nebudu. Ale odpovím vám. Jen dodávám že moje reakce směřuje k vám, kterého respektuji, i když máme jiné pohledy. Ten druhý mi už nestojí ani za klik do počítače.

Tedy: Já nikdy a nikde nenapsal ani slovo proti migraci. Dovolím si tvrdit, že tomu je právě naopak, za což si dovoluji poznamenat, jsem si občas vysloužil nesrozumitelné označení sluníčkář. Ty odkazy které jste zde vložil, jsou dosti neohrabaně vytrženy z kontextu ale chápu to, protože můj styl psaní nespočívá v jednoduchostí stylu že A je A a modrá je modrá ( chtěl jsem použít bílou a černou barvu jenže jsem si uvědomil, že by to zase pro někoho mohlo znamenat, důkaz že jsem rasista)

Je riskantní z mých textů brát pouze jeho části nebo odstavce. Můj postoj k migraci je, a myslím že jasněji to už napsat nemohu, že jsem pro všemi dvaceti ale pouze v případě, že ten kdo o azyl žádá, prokáže, či že se jinak podaří prokázat, že o ten azyl žádá oprávněně. Zmínil jste židovskou migraci, což bylo dosti krátkozraké, protože neberete v úvahu, jak vlastně probíhala tato migrace po druhé světové válce. Že mnoho Židů se například do USA dostalo jen pokoutně, protože americká vláda, stejně jako vlády evropské nechtěly mít Židy na svém území. Doporučuji vám také prostudovat si události kolem lodi Patria, a návazných událostí, kdy Britové odmítali vpustit Židy do Palestiny, ti pak utíkali na Kypr a do dalších oblastí a docházelo k zoufalým pokusům o návrat domů, jako ten na lodi Patria. Takže prosím nesrovnávejte migraci těch, kteří bojují o holé životy, jako mnozí ze Sýrie, Jemenu, Iráku či Iránu, a těch, kteří v Evropě hledají pouze zlatý důl, nebo zlatý hrnec na konci duhy. Není to fér ani vůči těm chudákům a ani vůči evropanům. Existují určitá pravidla pro migraci

1 1
možnosti
Foto

Ták a je to v pytli. Když jsem odeslal druhou část mé odpovědi, objevil se mi text, že idnes updatuje server nebo co. Takže je to v háji a tak tedy už jen krátce.

Ano existují pravidla pro migraci, která se mohou pochopitelně upravovat ale vždy musí být na prvním místě to, zda žadatel o azyl žádá oprávněně. A pokud chce někdo pouze využít slábnoucí evropské ekomomiky, může nabídnout, má li co, své schopnosti oficiálně a nikdo mu v tom bránit nebude. Není ale možné, prostě to nejde, aby se do Evropy valily statisíce lidí, o kterých nikdo nic neví kdo jsou, odkud jsou a další informace. To už můžeme ty hranice otevřít úplně se zvoláním pojďte, vše je vaše.

Co se týče islámofobie, srovnávat jí se židofobii je technický, logický nesmysl. Ale totální. Islám totiž nerovná se muslim. Jeden troll mi zde lživě předhazuje, že nenávidím muslimy. Přestože jsem nikdy nic takového nenapsal, tak jako kolovrátek toto stále tvrdí. Jestliže vy píšete, či srovnáváte islámofobii s židofobii, tak tvrdíte, že islámofob nenávidí muslimy. Což ale není můj případ. Pokud byste chtěl srovnávat, pak by bylo možná správné napsat judaismfobie ale i to by byl nesmysl, protože na rozdíl od Islámu a nebo křesťanství, Judaismus nikoho nenutí, nepřesvědčuje a rozhodnete li se konvertovat, můžete si být jistý, že vás Rabín od toho bude odrazovat. Judaismus totiž není dogma, které je jen založeno na frázích. Je to hluboká víra, nezlomné přesvědčení a pochopení a porozumění. Takže opravdu nestačí jen pronést vyznání víry jako u Islámu nebo si vylít svěcenou vodu na hlavu jako u křesťanství. Já pane Hornere, jsem odpůrcem všech forem dogmatu. Tedy Islámu i Křesťanství. To ale rozhodně neznamená, že jsem odpůrcem muslimů či křesťanů. Já přísně a striktně odlišuji instituci od lidí.

Nechápu ty odstavce, co jste ode mně zkopíroval. Hlavně nevím co vám vadí na ten z rozhovoru Fedora Gála a nakladatelem co vydává nacistickou literaturu. Vadí vám snad, že jsem se proti němu ozval?

1 1
možnosti
PT

P56e50t16r 53T64o21m19e54k

28. 10. 2020 23:09

Reakce na váš minulý blog......Co si to Hornere dovolujete? Pozastavit se nad něčím slovy "vy tedy máte kamaráda" je nějaká urážka? To je podiv nad nějakou skutečností. Takže abyste věděl, vaše protievropské chování, schvalování nepovolené imigrace je chování zločinné. Islám je odporná ideologie, kterážto skutečnost některým dojde ihned, některým později (že by i Macron?) a některým nikdy, jako třeba Hornerovi. Styďte se.

2 2
možnosti
MP

Poněkud silné kafe.Já považuji pana Hornera za slušného člověka.A pak, my blogeři bychom si měli uvědomit, že naše zářné a jedinečné myšlenky, a to kohokoliv zde, jsou jenom jarním vánkem, který je zapomenut nejdéle za dvě hodiny po přečtení kýmkoliv.A to je jenom dobře.

4 0
možnosti
ZH

No... S ohledem na kontext mám také jakousi potřebu se vyjádřit... Kromě jiného i proto, že vaše útoky na mou osobu přestaly až poté, kdy jsem vám pohrozil právními kroky. Takže jistě chápete, že vašim omluvám (byť panu Braunovi) až tak moc nevěřím. A třeba také proto, že větší část mých předků než vašich skončila tragickým způsobem. A pak také proto, že:

Už vícekrát jsem vám psal, abyste se nenavážel do jiných blogerů, protože vaším největším problémem je, že nechápete, co píšou. Překrucujete si to k nějakému svému zvrácenému pohledu. Že jste si nastudoval rétoriku neonacistů - a pak ji vidíte i tam, kde není - je především ve vaší hlavě, ne jinde. Pan Braun nad tím třeba může mávnout rukou, já po jistých zkušenostech (i s vámi) nad tím už mávat rukou nemůžu. Nejde to, protože lidi vašeho typu považuju za strůjce či podporovatele totality (ať vědomé, nebo nevědomé, to je ve výsledku fuk). Vzhledem k tomu, že jsem stejně starý jako vy (dokonce i původem ze stejného města, což mi žádnou radost nečiní, ale co už), jistě chápete, že jsem si jedné totality užil dost.

Islamafobii v žádném případě nepovažuji za srovnatelnou s židofobií (normálně a pro ostatní srozumitelně: antisemitismem). Důvodem je diametrálně odlišné učení obou věrouk. Jak judaismus, tak i islám jsou nejen náboženstvím, ale také státní ideologií a určitým způsobem i vojenskou doktrínou. ALE: judaismus je uzavřen sám do sebe a nemá žádnou ambici judaisovat celý svět. Islám dobyvačnou tendenci má pevně začleněnou ve svém učení. Judaismus je do značné míry zákonický, tedy vkládá na člověka vysokou míru poslušnosti, malou míru osobní svobody a osobní zodpovědnosti. Islám je na tom výrazně hůře - žádná osobní zodpovědnost, žádná osobní svoboda, 100% poslušnost.

Když to zkrátím - judaismus jako takový neohrožuje zbytek světa, islám ano. Z toho pak plyne, že obě učení jsou fakticky nesrovnatelné a zatímco antisemitismus je dán prokletím předpovězeným už Mojžíšem, islamofobie má reálný základ v osobě Mohameda.

8 2
možnosti
Foto

Vy jste typicky případ. Stejně jako Braun napadáte a uražíte. Base rétorika je jednoznačně neonacistická (konkrétně podnecujete nenávist proti skupině obyvatel na základě jejich původu a víry) ale jak vám někdo napíše co si myslí o Vás tak vyhrožujete soudy

0 3
možnosti
Foto

U mne to není vážený pan Braun.

S napadá ostatní, ale nesnese když někdo napíše co si myslí o něm.

To, že jeho rétorika je obdobná té nacistické je prostě fakt

1 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
MP

Uklidněte se, Hornere, zavolal jsem vám sanitku, do tří minut jsou u vás

5 5
možnosti