Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Frantíci jsou v této věci o několik koňských délek před námi...

https://www.youtube.com/watch?v=X__gR-pMp9Q

0 0
možnosti
Foto

Tentokrát dávám karmu , i když důvod proč tak činím, by mohl autora článku zklamat. Diskuze o školních záchodech začíná mít komicky ideologický nádech. Řekni mi, jaký máš názor na koncepci školních záchodů a já ti povím, jaký jsi

1 0
možnosti
Foto

Karma. Rozvedl jste téma společných školních WC a připomněl závažné nedostatky, která vláda neřeší, anebo řeší tak, že se to příčí zdravému rozumu. Jakoby současná vlád postrádala invenci - a nevidí priority, které naši společnost skutečně tíží. A navíc - tradiční osvědčené zvyklosti ruší, a nové, které se kdekomu příčí, zavádí, anebo je chce zavést. A ještě ty rozumné občany, co její jednání kritizují, označuje hanlivými nálepkami. Tak nevím... Znáte to lidové rčení: " Když něco dobře funguje neruš, nesnaž se to vylepšit, leda to zkazíš". (Souhlasím s Vámi, pane Hornere, ale i i s paní Valíkovou. Zavedení společných WC na školách je hloupost).

2 0
možnosti
Foto

Bez ohledu na všechno ostatní, o čem píšete, považuji společná WC na ZŠ (a i jinde samozřejmě, kde se z podstaty věci nachází velké množství lidí obojího pohlaví - já jich víc neznám) jako zvrácenost.

10 0
možnosti
Foto

S tou šikanou máte samozřejmě pravdu. Mimochodem, záchody jsou pro ni ideální prostředí, mohla bych vyprávět učitelské historky. A když k tomu přidáte ta odlišná vývojová stádia kluků a holek, jsou společné toalety fakt nápad za všechny drobné...

8 0
možnosti
FL

Zrovna tohle téma jsem,moc nesledoval. To se jako fakt plánuje? Páni už nebudou mít pisoáry? Nebo budou konat potřebu do pisoárů a kolenem nich budou chodit dámy do kabinky?

2 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik