Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Četl jsem jenom začátek. "Homosexuálové jsou kompletní lidé, ale slepcům chybí zrak" - Já bych řekl, že gayové jsem na tom se schopností zplodit děti podobně jako vidí slabozrací

1 0
možnosti
TB

tak pokud gay nemá špatné spermie, tak zplodit dítě samozřejmě může ;-)

0 0
možnosti
PB

Hrozná slátanina. Už jenom to, že blog pana Čábelky nazýváte datovou analýzou, a vyvracíte jí tím, že prý v ní není exaktně definován pojem "aktivista".

Tak já vás tedy na druhou stranu požádám, abyste nám definoval váš pojem: orbánovský atak vůči „neziskovkám“.

To se teprv nasmějeme.

4 1
možnosti
MB

No, to se nacekate ... a mozna je to tak i lepsi :-)

0 0
možnosti
JK

Život člověka je krátký a každý má právo ho prožít v pohodě, pohodově a pohodlně se musí cítit zejména sám vůči sobě. Z tohoto lidského pohledu jedince hlásící se k LGTB či podobným hnutím chápu. Přesto, že zastávám stanovisko, že schopnost rozmnožování je zásadní vývojová strategie druhu, nemyslím si, že páry neschopné roznožování náš druh nějak ohrožují. Zdá se mi ten humbuk jako záměrné vyvolávání střetu protože zrovna zde je to tak snadné vyrobit ortodoxní příznivce a odpůrce. Někdy mi to přijde i jako odvádění pozornosti od témat, kde mocní mají raději "klid na práci". S JGTB lidstvo přežije, ovšem naše civilizace nepřežije bez energie. Zrovna nyní se o energetické budoucnosti vede mocenský boj a občané jsou jaksi stranou. Bude nám snad jen oznámen výsledek?

Co nemám rád, je používání výseků minulosti jako argumentu pro vlastní přesvědčení. Legalizace homosexuality proto, že zde existuje již stovky let je demagogická informační podpásovka. Myslíte, že se máme stejně postavit i ke kanibalismu? Také tu existuje stovky let. Uspořádáme mezinárodní pochod kanibalů, vlajka by byla jistě nádherná a ústřední muzikou by mohl být death metal na plný kule. No a politických požadavků by se našlo plno.

Prostě si užijte vlastní svobodu rozhodnutí, ale nedělejte ze mě blbce a nezasahujte do svobod mých. Snad jsem to řekl jasně.

3 0
možnosti
Foto

Mrzelo mě, že jsem na autorovo účelové vědátorské muzicírování neměl včera čas reagovat, už nemusí. Díky a karma.R^

0 0
možnosti
VF

Vaše dalekosáhlé povídání je stejně marné, jako vámi kritizovaný elaborát. Lidský živočich je evolučně dvoupohlavní, potomek zatím stále vzniká pouze spojením samčích a samičích buněk. Tečka. Všechno ostatní je svým způsobem jen exhibicionistický ideologický kolorit malé části populace přežrané a zpovykané hedonistickým konzumem. Dobře nám tak.

PS: Nevěrohodnost manipulace s datovými modely simulujícími reálné jevy, kde funguje takzvaný "lidský faktor" jako zcela nahodilý resp. pravděpodobnostní faktor je známá - viz. průzkumy veřejného mínění a volebních předpovědí obvykle páchaných na zakázku zadavatelů.

3 0
možnosti
VB

S daty se v ČR obecně zachází účelově. Např. ministryně financí řekne, že vše nasvědčuje zlepšování veřej. financí, opozice řekne, že vše je stále horší. V některých oblastech nám chybějí na politici nezávislejší odborné instituce, které by prezentovaly veřejnosti, odborníkům, vládě i opozici zcela nezpochybnitelná data (např. v SRN a Rakousku sehrávají významnou roli od státu oddělené pojišťovny pro starobní, zdravotní aj. pojištění, vč. jejich pomocných odborných institucí pro analýzy vývoje hospodaření, nákladů na zdravotní péči atd.). Jednou z nejhorších ukázek nežádoucí, někdy patrně svévolné manipulace s údaji je MZ ČR a jemu podléhající ÚZIS ČR: např. odchylky ve způsobu vykazování zemřelých na covid-19 od většinového způsobu v evropských právně a odborně vyspělejších zemích. Nebo se veřejnosti prezentuje "nárůst" nových infekcí, ale opomene se jí říct, že v dané době nově infikovaní nekončí v nemocnicích.

2 0
možnosti
  • Počet článků 831
  • Celková karma 22,21
  • Průměrná čtenost 964x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik