Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty vole, ty seš nějakej divnej!

2 1
možnosti
JR

Zrovna jsem vám pane Hornere během krátké chvíle zvýšil karmu o 1,15 bodů - z 16,68 na 17.83.

0 0
možnosti
Foto

Hahahahaha..... Tak to je už vrchol zoufalosti.

4 4
možnosti
JR

Co je vrchol zoufalosti ?

0 0
možnosti
MR

M78i67l84a80n 26R43a63d97e10k

20. 12. 2016 0:20

ja vas beru za slovo, a chci aby jste to dokazal, Naklikejte si karmu nad 40,00, ctenost nad 3 000, a pak vam budu verit.

2 1
možnosti
Foto

Bohužel, jak jsem se osobně na testu, o kterém píšu níže přesvědčíl, ta čtenost naklikat lze. Jeden člověk by to asi v krátké době zvládl sotva a nářek pana Hornera je opravdu směšný, nicméně fakt, že se systémem lze manipulovat, že na dotazy mi šéf admin tuto možnost vyloučil a že i k tomuto článku a diskusi se postaví jak je v poslední době zvykem, tedy s hlavou hluboce zaraženou do písku, ve mně vyvolává pocit nespokojenosti.

Vždy jsem byl přesvědčen, že blog je jen hra. Nudící se veřejnost dostane prostor na internetu a tam ventiluje své názory, radosti, strasti. Nikdo z blogerů, pokud vím, za svou činnost nebere žádné peníze. Nepožívá žádných dalších výhod, kromě toho, že vidí svoje jméno na nějaké stránce, což pro některé může býti orgastickým zážitkem. Faktem ale je, že už několik hodin po napsání sebevíce úspěšného blogu, o něm většina čtenářů ani neví. Prostě bylo tu, není tu. Proto si kladu otázku, proč stojí někomu za to podvádět a proč na druhou stranu administrace a tím nemyslím jen ty konkrétní čtyři osůbky, starající se o chod blogu, ale celé vedení idnes.cz toleruje, že je možnost provádět docela nechutné podvody. Vstoupil jsem na blog krátce předtím, než začala změna blogového systému. Pamatuji, že v počátcích mého blogování, jsem viděl u každého svého článku, kolik lidí mi na karmu kliklo. Po změně už tento údaj v administraci bloger nemá a na můj dotaz mi pan Banga odpověděl, že takový údaj je vlastně zbytečný. Já si ale myslím, že zbytečný není ale naopak, že vložení tohoto čísla pod blog, vedle celkového čísla karmy, by eliminovalo podvody.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LK

mám pocit, že s karmou je to jako se sprchováním studenou vodou, blogger, který tvrdí, že ji vůbec nesleduje, lže i v jiných věcech ;) Samozřejmě existuje spousta normálního prostoru mezi "vůbec ji nesledovat" a "hrozně ji řešit" :)

0 0
možnosti
Foto

Už v dobách, kdy jsem psal blogy, jsem neměl nejmenší problém přiznat, když jsem pojal podezření, že se pletu. A i teď tento problém nemám, i když mám pocit hořkosti. Ne z vlastního omylu, za ty se člověk stydět nemusí, když je uzná. Hořkost cítím z toho, že mé podezření se týká i faktu, že člověk kterému jsem věřil, tedy šéfadministrátor Patrik Banga mi buďto lhal anebo neví, co se na jeho pracovišti děje. Udělal jsem pokus. U následujícího článku jsem začal klikat. Vybral jsem si ten článek proto, že to téma mi připadlo zajímavé a mělo karmu nula a čtenost 43. Po 32 kliknutích a asi 20 minutách, je čtenost 73 a karma v tuto chvíli stále nula. Pro mne to znamená jediné... Čtenost opravdu nakliknout jde. Co se týče karmy, tam nevím, protože po oněch 30 nakliknutích by se měla objevit ale nestalo se tak. Nevím jestli se jedná o nedokonalost systému, nebo snaha protěžovat oblíbené autory nebo prostě přimhouření oka. Každopádně jsem velice rozladěn, protože si mnozí jistě vzpomenete, jak jsem se v jistém čase za administraci v diskusích stavěl a zastával se jích.

Možná moje podpora nebyla na místě a já se teď omlouvám těm, kteří v tomto článku vyjádřili pochybnosti za svou nedůvěru. Snad mne omlouvá fakt, že jsem, zdá se, naletěl.

0 0
možnosti
Foto

Zde je článek, na kterém jsem testoval čtenost...http://fletcher.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=574973

0 0
možnosti
JV

Ano, ano, každého autora, blogera obzvlášť ;-), potěší, když jeho výtvor je žádaný, tedy hojně čtený.

Ale naštěstí :-P už lze vstupovat do diskuse i bez předchozího přečtení článku R^, protože názory čtenářů :-) bývají u blogů některých autorů mnohonásobně zajímavější ;-D! než sám blog. To je v mém případě ve vztahu k článkům tohoto autora :-( už běžné, blog nečtu, přečetla jsem jich jen několik, jsou na jedno brdo a navíc neskonale jednostranně zaujaté. Ale diskuse bývá docela barvitá, tak tu přidám +, tu přidám -, podle toho, jak mi názor diskutujícího konvenuje. Myslím, že to dělá víc lidí.

Blogy oblíbených autorů mi IDnes posílá mailem R^, tak je nemusím hledat. Když mám málo času, čtu jen své oblíbence. Je na tom něco divného 8-o?

A karma? To je jen takový malý bonus, ocenění autora čtenáři. A jestli se dá našvindlovat :-/? Možná ano, možná ne, co na tom záleží, blogy se snad nepíší především pro světskou slávu, či snad ano?

5 0
možnosti
ZH

Zahajuji pokus. V tento okamžik mi údaje u tohoto článku ukazují hodnoty:

pondělí 19.12.2016 18:59 | karma článku: 9.78 | přečteno: 359x

30x bezprostředně za sebou udělám F5 + karma. Cca za čtvrt hodiny uvidíme, co to udělalo.

0 0
možnosti
ZH

A vida, článek zmizel z hlavního výpisu. O to bude mít pokus větší vypovídací hodnotu. :-)

0 0
možnosti
Foto

Takže závěrem. Tento blog byl zveřejněn v 18: 59. Je krátce před 22 hodinou a čtenost je něco přes 300 a karma mírně nad 8. Pokud by pan Horner a Rzyman měli pravdu a chtěli jí dokázat, byla by čtenost touto dobou už nad 2000 a karma přes 40, protože prodlení po kliknutí trvá v průměru něco kolem 15 minut.

0 0
možnosti
JR

Jaké 15 minutové prodlení po kliknutí ?

0 0
možnosti
JR

Podívejte se třeba na blog Nožišky. Za hodinu karma 27, No není to úžasné ? A čtenost 4x vetší než sousední blog.

Jsem si jistý, že je to dílo několika málo klikačů, Nožičkových fandů.

0 2
možnosti
AP

A90d77a44m 55P20o92c45h38e

20. 12. 2016 11:11

Jsou to spiklenci, které tady kolik let platí Putin za klikání, určitě

0 0
možnosti
  • Počet článků 830
  • Celková karma 21,08
  • Průměrná čtenost 965x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik