Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to canc a ideologický blábol, kterým se EU pokouší vlamovat tam, kde nemá co dělat.

5 0
možnosti
Foto

Nejde o nějakou nakažlivost sexuálních deviací, ale o to, aby si své děti rodiče vychovávali sami v tak citlivých otázkách (mezi které patří nejen sexuální výchova, ale i hodnotová orientace, etická výchova, náboženská orientace) tak, aby jejich děti nebyly indoktrinovány ideologií státu či neziskovek. Indoktrinace dětí (v podobě "správného vědeckého názoru") jsme si užili za bolševika ažaž.

4 0
možnosti
ZH

Děti nejsou výhradním majetkem rodičů. To, že se ve škole a mimo domov děti setkají s reálným životem je domácí úkol pro rodiče. Smyslem je výchovná interakce. Indoktrinace se vytváří právě zákazem.

0 2
možnosti
JP

"Neexistují žádné zcela a trvale univerzální systémy hodnot." je vyznání relativismu. Druhý stejně regulérní názor je, že existují. Tyto hodnoty si oprávněně hájí země, která za tímto názorem stojí. Strach pana Hornera je vymyšlený, pokud se prosazuje něco nezdravého, vzbuzuje to u protagonistů přirozený pocit provinění ?

2 0
možnosti
EK

No, z hlediska učitelů je tenhle zákon dobrý. Jen ať si rodičové se svými potomky hezky popovídají třeba o všech 72 pohlavích a učitelům nechají čas, aby se pokusili dětičkám i přes jejich odpor objasnit, co je třeba buňka. Stejně nakonec budou v oblasti sexu věřit hlavně tomu, co si najdou na internetu.

11 0
možnosti
ZZ

Evropské unii není nic po tom, co se učí na maďarských školách, myslí si lidovecký europoslanec Tomáš Zdechovský. Podle něj jsou útoky na maďarského premiéra Viktora Orbána za hranou a nemají oporu v právu.

„Obecně Marcel Kolaja a Piráti ( a pan Horner ) ten zákon nečetli. Nikdo nikomu nezakazuje si vyhledat informace, jaké chce,“ reaguje Zdechovský. „Snaží se podsouvat zkreslené informace, které nejsou pravdivé. Maďarsko se rozhodlo, že o některých věcech vzdělávat nebude, a má na to právo. Ať mi ukáže ten, kdo kritizuje, čím Maďarsko porušuje principy EU?

Všechny výzvy, které chtějí zastavit financování z EU, nakonec pomohou Viktoru Orbánovi posílit moc. Místo toho, abychom přemýšleli, jak s ním vést konstruktivní dialog, ho budeme ostrakizovat a lidé jako pan Kolaja ( a Horner ) do něj kopat? To mu preference nesníží, naopak posílí,“ dodal Zdechovský.

12 0
možnosti
JB

J96a13n 88B71u87r93d69a

12. 7. 2021 16:12

https://verfassungsblog.de/attack-on-the-rights-of-lgbtqia-people-in-hungary-not-just-words-but-deeds-as-well/

Dole v tom článku je seznam lidí, včetně funkcí, kteří si na rozdíl od pana Zdechovského myslí, že to kopání oporu v právu má.

0 6
možnosti

Autor by si měl uvědomit, že žijeme v paradoxní době, kdy ve jménu zabránění ostrakizace menšin jsou čím dál tím více ostrakizované většiny. Například na některých universitách v Británii a USA přestali po studentech vyžadovat znalosti anglické gramatiky a pravopisu. Spisovná angličtina je totiž znakem "bílé nadřazenosti a rasismu, protože odráží jen řeč bělochů". Takže křupan, který nezná gramatiku je cool, zatímco vzorný student, který si zakládá na znalosti svého jazyka je rasista.:-P

19 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že jde o ironicky myšlený blog.

3 0
možnosti
Foto

K73a73r38e61l 65C79a23c14h

13. 7. 2021 23:24

Tragédie je v tom, že není.

1 0
možnosti
LB

L72i55b91o52r 39B80í18l41e68k

12. 7. 2021 14:52

Váš jakoby blog je canc

3 1
možnosti
Foto

K92a94r15e77l 48C62a95c33h

12. 7. 2021 13:34

Pane Bože, cos to stvořil?

6 1
možnosti
ZH

Boha do toho netahejte. Kdybyste to myslel vážně, tak Bůh je dokonalý a vševědoucí a pokud stvořil i mne, měl byste to respektovat. ;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 24,28
  • Průměrná čtenost 965x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik