Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P72e39t14r 12B42u16r64i94a23n

17. 11. 2020 16:54

Děkuji za odkaz na zajímavý blog, který mi unikl. Fakta v něm mě jen utvrdila v tom, co jsem si myslel dříve. A totiž to, že Antifa je skutečně ultralevičácké teroristické sdružení.

A palec nahoru vám za odvahu, že se k němu veřejně hlásíte a okatě demagogicky se snažíte ho obhájit.

7 0
možnosti
ZH

Tak jsem nakoukl nejprve do diskuze, zda má smysl číst další autorův blábol. A hle - nečekaně jsem se o sobě dozvěděl opět něco nového, co jsem dosud netušil. Že jsem Trumpův pohrobek. Pecka! ;-D;-D

0 0
možnosti
IS

A začíná čas zaplatit ďáblu. Spoluzakladatelka BLM Patrice Cullors si už vyžádala schůzku s Bidenem aby s ním prodiskutovala agendu a předložila mu co BLM očekává od nastupující administrativy. "Bez podpory černých by volby dopadly jinak, černí je pro vás vyhráli a my za to budeme něco požadovat".

Zajímavé bude, zda s podobnými požadavky dorazí i anarchisté a antifa.

2 0
možnosti
JB

Násilné akce Antify nejsou ojedinělé exesy. Antifa je teroristická organizace, neštítí se ničeho a jejím posláním je násilí a rozvrat. Je pro připomenutí, pobočka Antify u nás se jmenuje Pirátská strana. Jak je možné, že po "vítězství" Kamaly Harris v prezidentských volbách oni iracionální tupouni, jak píšete nezapalují auta a nedělají bordel v ulicích, narozdíl od těch progresivních tolerantních lidí s citem pro demokracii, co na ulici napadají svoje názorové odpůrce. Kdo podporuje teroristy, mezi něž patří i Antifa, nějak je omlouvá a podporuje, je stejný jako oni.

13 0
možnosti
IS

Ziájmové zaměření a závislost většiny světových mediálních agentur má už delší dobu nakročeno značně do leva a skoro všichni si notují do rytmu internacionály.

Jen hrstka těch skutečně konzervativních medií, nemající nic společného s pravicovým extremistickým křídlem s kterým bývá omylně spojována, tady přežívá a je na hranici zániku. Díky enormnímu ekonomickému vlivu a politického tlaku prostřednictvím Masters of the Universe a se zdatnou pomocí Big Tech právě uplynulé volby dokázaly nejen masivně ovlivnit americkou veřejnost ale zmanipulovat volby a použít násilnou propagaci pandemie k zastrašení a poslušnosti tam, kde ještě větřily nějaký odpor. Pošlapání svobody projevu, a to nejen psaného, ale také mluveného slova, o to se svorně dělily téměř všechny MSM za plné podpory levicové Demokratické strany. Nikdy v historii nebyly zaznamenány tak hluboké rozpory a pochyby o integritě voleb či politických představitelů. Pokud voliče a podporovatele Trumpa, a je nás přes 73 milionů nazýváte Trumpovými pohrobky, řadíte se na úroveň Hillary Clinton, která nazvala nás,voliče opozice "basket of deplorables" a to jen ukazuje na Vaši zaujatost. Takže jako samozvaný reportér jste neobstál, jelikož jste neudržel nad svými subjektivními pocity kontrolu, a tím jste ztratil jakoukoliv věrohodnost.

8 0
možnosti
SB

A z téhle levičácké kocoviny se lidstvo nevyhrahe tak snadno, jako když lidé z naší části Evropy posílali k čertu komunisty v roce 1989. Tehdy bylo mnohem jasnější, kdo je kdo a co je co, protože to bylo zřetelně definováno a režim se k tomu otevřeně hlásil. Zbourat starý barák a postavit na daném pozemku nová je mnohdy snazší než opravovat starou barabiznu.

5 0
možnosti
Foto

Mam dojem, ze zapominate na jednu podstatnou vec, a to fakt, ze je zde velky zajem ty, jez nazyvate Trumpovymi pohrobky, prave takto medialne prezentovat .. Vzhledem k zajmovemu zamereni a zavislosti vetsiny svetovych medialnich agentur, je to ocekavane a i podle vas se zda, ze se jim dilo dari

10 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 24,38
  • Průměrná čtenost 965x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik