Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že dle diskusních příspěvků, dotyční vůbec nic nepochopili. Stále tytéž hloupé příspěvky a útoky ad hominem.

1 0
možnosti
Foto

Píše zdejší děžúrnaja.

0 1
možnosti
Foto

J18i34r15i 27C41i98z

11. 3. 2024 8:57

Civilizace a jeji progres by se nikdy nedostala na takovou uroven, pokud by vsechno slo jen podle jedineho videni sveta. To, co tady predvadi vami zminovana sestava je jen pruplach mozku ve stylu bolsevismu. Oni jen cekaji u PC na neco, kde by mohli svoji frustraci z vyvoje (38,5%) vykompenzovat a evidentne nevi, ze prave svymi nechutnymi utoky na kohokoliv z druheho tabora prispivaji presne k opacnemu zaveru, ze vetsina tech napadenych bude na protest volit opozici soucasne NF. Dnes jsem cetl (jen nadpis) o postojich byvaleho disidenta Pitharta k soucasnosti. On je poradcem komunistickeho rozvedcika! Podle meho nazoru komuniste zde zvitezili na cele care a stacilo jim jen prehodit kabaty po r.89. Podivate-li se na celni predstavitele tohoto statu po r.89, temer vzdy se jednalo o nomenklaturni kadry. Jinak je to stejne jedno, co kdo tady smoli v diskusi, protoze kazdy ma jen jeden hlas (nastesti) a at se jedna o smelinare, dochturka, FTV barona, kavarnika nebo dalsiho diskutera, tak u voleb to rozhodne vetsina at je jakekoliv profese. Jdu hrat tenis tam se s klukama aspon pobavim a zasmeju.

4 0
možnosti
JK

Příspěvek se mi vypařil - toliko ke svobodě názorů.

2 1
možnosti
Foto

Redakce příspěvky za hranou maže.... S pravidly diskuze jste při zřízení diskutérského konta souhlasil. Toliko k Vašemu "vnímání" svobody názorů.... Je stejně humorné, jako když tady někdo napíše, že ji nemá, protože píše proti vládě....

3 1
možnosti
Foto

Kdokoli se dnes odchýlí od vládní hlasatelny správného názoru hnedle je označen za dezoláta, v tom lepším případě, ale též za proruského trolla či švába

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=814204

Přeháníte, zveličujete, nafukujete, což samo o sobě Váš text znehodnocuje a znevěrohodňuje.

A útoky ad hominem? Snad jste nechtěl říci, že se jich dopouštějí ti Vámi kritizování na rozdíl od těch druhých. To už by byla obludná nehoráznost.

4 2
možnosti
Foto

Že se kodex dodržuje jednostranně, je skutečně jen Váš dojem. Z mého hlediska je jeho uplatňování spíše nesnadno předvídatelné.

4 2
možnosti
JH

J52a81n 88H84r26u46š94k51a

10. 3. 2024 21:35

Ano kodex se opravdu dodržuje jednostranně, stejně jako zákon...

Kdyby tu někdo adoroval hitlera, tak ho sundaj. Ale, když se adoruje komunismus nebo ruský nacismus, tak je to ok...

2 1
možnosti
MB

Zajímalo by mě, proč jste ke svému blogu připojil přednášku - pokud to tak lze nazvat - Pavla Barši. Tuto jsem protrpěl, primárně díky zvědavosti a jejímu zavadějícímu názvu, abych se v závěru nedozvěděl vůbec nic, protože profesor(!) hezky trpí neschopností myšlenku udržet a současně myšlenku opustit, u čehož ještě navíc používá Cimrmanovu frustrační kompozici, tedy nepracuje se žádnými hlavními, ale ani vedlejšími motivy.

5 0
možnosti
Foto

Naprosto s většinou Vámi vyřčených názorů nesouhlasím, ale odmítám umlčování stejně jako kdysi Voltaire (v interpretaci Evelyn Beatrice Hall ): „...Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci...“

3 1
možnosti
Foto

Správný názor, to bychom přišli o spoustu legrace.

6 3
možnosti
JK

Kdyby byli všichni jako vy, tak už dávno žádná Ukrajina neexistuje. Jistě byste v zájmu míru rád odevzdal rusákům i klíče od Pražského hradu. Takový jako vy, jsou ostudou tohoto národa. Já to nazývám zbabělci a kolaboranti.

19 7
možnosti
DR

Vážně myslíš, že někoho zajímají tvoje výkřiky?

5 8
možnosti
  • Počet článků 831
  • Celková karma 22,22
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik