Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč máme nechat na pokoji Gretu my?

My jsme si přece nezačali.

Svou výzvu směrujete nesprávným směrem.

Škoda že je to Švédka.

Norský Barnevernet by ji měl rodičům odebrat a potrestat je za to, co z ní udělali.

3 1
možnosti
Foto

Jsem demokratem až do morku kosti a tudíž mi nevadí odlišné názory. Vadí mi ovšem arogance a agresivita, a to je přesně to, co se ve vystupování této holčiny stupňuje.

8 0
možnosti
Foto

Fukušimi??? Ale vážně, pane Hornere, opět jste jasně a nad veškerou pochybnost dokázal, že nerozumíte psanému textu. Navíc jste odporný, sprostý lhář, když píšete, že jsem se Gretě posmíval. Je to nechutné obvinění, a opakují sprostá lež.

Naopak, já k ní cítím velkou lítost a smutek z toho, že je takto brutálně zneužívána svými nejbližšími, svým okolím. A upřímně, musím to napsat, že hodně mně zklamala a udivila reakce paní Beaty Krusic, která by sama nejlépe měla vědět, čím ta dívenka prochází. Pane Hornere, lidé jako vy ( a dalo mi hodně přemáhání napsat slovo lidé) jsou ve skutečnosti trýznitelé Grety a jí podobných. Ne politici ale právě vám podobní kradou Gretě její dětství. Vy si totiž neuvědomujete a asi ani nechcete uvědomit, co nastane, až zájem o ní opadne. A on opadne. Až nebude středem pozornosti, až přijdou jiné problémy, takže už jí nebudou zvát na kongresy, to televizí a k rozhovorům. Zůstane sama, nepotřebná a plná hořkosti z nenaplněné snahy což může vést k naprostému rozpadu její křehké duše. Ale to vám samozřejmě pane Hornere nevadí. Protože vám a vám podobným na Gretě nezáleží.

10 0
možnosti

L24u51d63ě91k 36T51o73n69d36r

24. 9. 2019 15:50

Skončí v psychiatrické léčebně. Její osobnost to nenávratně zlomí.

1 0
možnosti
Foto

Stale nechapu jednu vec a pisi ji porad do kola. Proc nejsou rodice Grety souzeni za jasne zanedbani pece? Neni nahodou dochazka v tech severskych zemich, kde se odebira dite rodicum za to ze ho napomenou na ulici, povinna do 16-ti let? Meri se stejnym metrem? Vazne lidi veri, ze si to Greticka vymyslela cele sama? Ona za to nemuze, greteni jsou ti kolem ni, kteri to vesele podporuji, pac za tim vidi zlatej poklad.

8 0
možnosti

P27e21t85r 72A37g61u39l58á92r

24. 9. 2019 13:55

Greta je chudák, který je zneužívaný všemi těmi, kteří kolem ní hopsají na všech stávkách a mítincích. V první řadě svými rodiči. Neříká nic nového, nenabízí žádné řešení. Ale žádá ho po politicích, kteří nemají žádnou reálnou moc, takže ani nemohou přijmout žádná opatření k nápravě. To však ani nepřiznají, raději jí zatleskají, to je in. A vy? Když vám jde o řešenéí problému, proč píšete o sobě?

4 0
možnosti
Foto

Dokud nám budou cpány horem - dolem její iracionálně běsnící výstupy, tak ji na pokoji nenecháme. Tomu se říká sebeobrana...

12 0
možnosti

P27a47v28e74l 78V88é20b43r

24. 9. 2019 13:15

Milý pane, nechá-li Greta na pokoji mě, nechám na pokoji já ji. Jenomže, ona nenechá!

10 0
možnosti

Naivní dívka? Asi považujete za naivní všechny, kdo toto divadlo považují za paskvil.

0 0
možnosti

Mám inú výzvu. Ľahšie realizovateľnu. Gretka! Daj nám už všetkým pokoj!

10 0
možnosti

Chodila by do školy, jak to tak v jejím věku bývá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik