Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cítím z toho drobet osobní zášti, ale je to celé volako zmätené.

1 0
možnosti

Jo, jo, nejdřív má každý plno keců, jak jsou děti nesvobodné, když se musí naučit nazpaměť násobilku nebo probírat láčkovce, ale jak se jedná o to "správné" chování, tak hupky do stáda a nevyčuhovat z davu. Však mi do vás tu lásku k bližnímu natlučeme. A vánoce ve škole jsou pro rodiče hodně výživné, hlavně pro ty, kteří toho sami moc nemají. Shánět dárky pro někoho, kdo už samou rozpašností neví co by a nejspíš ten dárek poputuje do koše, napéct plno cukroví na vánoční besídku, aby se ostatní děti nepošklebovaly, a nejen ony a ještě dát dítěti nějakou kačku na chudé děti v Africe. A komu se to nelíbí, je přece nacista a chtěl by stavět koncentráky.;-O

2 0
možnosti

No hlavně, že se máte na koho vykřičet, a že vám Šichtařová či Trikolóra pošlou na přilepšenou. Oni s vámi jistě počítají a mávnutím kouzelného proutku všechno vyřeší.

0 0
možnosti

Zdá se, že MŠ vám nedá spát, že by žárlivost na brilantní vyjadřovací schopnosti a věcnou kvalitu textu? Nebo, že by jste se zamiloval? 8-oNo jako androidka mi nepřipadá, to rozhodně ne.

A co se týče smrti, tak platí i nadále a to vždy , že lidé nenávidí smrt neprávem, je to nejjistější obrana proti mnoha nemocem a svízelům a že jich tady na tom světě je:-):-):-)

1 0
možnosti

Na Šichtařové je brilantní úplně něco jiného a moc lichotivé to není... :-)

1 0
možnosti

Nevím, na tajemství lásky jsem ještě nepřišel a přijdu na to jen tehdy, obdaří-li mě Bůh svojí milostí a ono tajemství mi jako nemnoha jiným sdělí v celé pravdě a pochopení.

Vím však jistě, že nechat kohokoli naživu je prvním předpokladem k dosažení oné Boží milosti, stejně jako jistě vím, že i člověk degradovaný na pouhého živočicha je tvorem společenským, a tedy vyloženě potřebuje své bližní nechat žít a dýchat.

Netuším, kde se v panu Hornerovi vzaly myšlenky spojující jméno paní Šichtařové, pojmy "holokaust" a "děti", ale vím jistě právě v tyto dny, kdy se blíží oslava zrození jednoho člověka a skrze něho symbolicky i všech dalších, že právě tato paní jako matka několika dětí si žádnou spojitost s oněmi myšlenkami a pojmy nezaslouží.

Jako svoji poslední jistotu prohlašuji, že u člověka onen software a hardware oddělit nelze. Osobně budu rád, když se na způsob, jak to oddělit, budou lidé neustále ptát, avšak útěchou mi bude naděje, že na něj nikdy nepřijdou, aby těmi lidmi zústali.

3 0
možnosti

Teď jste se prozradil, že nečtete okamžitě články naší zdejší guruyně ;-D ale mohl byste alespoň číst odlesky pana Trčálka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik