Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Přesně takhle to dělali komunisté. Vytvořili si dopředu negativní škatulky, např. zpátečník, revizionista, oportunista apod., a pak už jen čekali, kdo bude mít jakýkoliv kritický názor a šup tam s ním. A ještě u toho řvali: vidíte, měli jsme pravdu, teď se to potvrdilo.

Vy nemáte ani tolik fištrónu, abyste si vymyslel škatulku svoji. Proto vezmete historicky a politicky zažitý termín, který znamená naprosto něco jiného než popisujete, poplivete ho a použijete jako svou novou škatulku.

0 0
možnosti
Foto

Rodina je skupina osob, které jsou vzájemně spjaty pokrevními svazky, manželstvím (nebo srovnatelným právním vztahem) nebo adopcí. Základní rodinu tvoří muž, žena a jejich děti, rozšířená rodina zahrnuje prarodiče, tety, strýce a bratrance. Tohle platí minimálně 3 000 let a mělo by to platit dále. Na tom stál kmen a dnes stát a jsou to kořeny křesťanské civilizace .

4 1
možnosti
EK

Vy toho o historii moc nevíte.

0 0
možnosti
MB

S pojmy je sranda! Celý Gender začíná a končí - Miluj matku svou a cti otce svého. Kdo tak nečiní, svému dítěti vlastně říká, že on sám, žádnou hodnotou není. Možno k němu přistupovat identicky, kopni si . Co se stále vymýšlí - nechápu ...

Muž myslí a žena cítí. Vůbec to není o dehonestaci. Je to o empatii, kterou je bývalý, hrubý lovec z jeskyně méně obdařen, pak vše příroda geniálně vyvážila .

Jsou Hodnoty - stále platné, pak tedy Konzervativní. Kdo je moderní - Staromilce nazve Suchopárem a teče! Teče názorově jako písek - A. Babiš. Opět to osvědčené - Myšlenka není ničím - Hnutí je vším! Dnes je čtvrtek, co si přejete lidé slyšet? Sdělte mi to, na výroky ze středy zapoměňte, že ANO. Čau lidi ... :-)

1 1
možnosti