Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

To je přece jasné. Sám Stoltenberg přece prohlásil, že v Afghánistánu jasně vítězíme.

A tak jsme tudíž i slavně přes noc uprchli.

2 0
možnosti
JZ

"rusák" není nový žid. Rusko je v současnosti vedeno šovinistickým, militaristickým, revanšistickým režimem. Tento režim již řadu let okupuje důležité části sousední země, vede proti této zemi rozsáhlou vojenskou agresi, opakovaně vyhrožuje různým dalším zemím jaderným vyhlazením, v České republice vyhodil do povětří velký muniční sklad. Židé z Ruska prchají: za posledních zhruba deset let se jejich počet snížil o čtvrtinu, a to je předválečný census.

1 1
možnosti
Foto

NATo do Afganistánu vstoupilo na žádost legálně zvolené vlády v Afganistánu, které požádal RB OSN o vojenskou pomoc. RB OSN žádosti vyhovělo a souhlasilo i Rusko.

1 1
možnosti
ZZ

nepletete si to s Ruskem ???!!!

To tam vstoupilo na žádost tehdejší vlády !

0 0
možnosti
MK

Afghanistán je podle vás malá a bezmocná země? Nepletete si to trochu?

Vždyť Afghanistán má osmkrát větší rozlohu než Česko a asi pětkrát tolik obyvatel. Takhle vy si představujete bezmocnou zemi?

Když vycházíte z chybných předpoladů, musíte zákonitě dojít k chybným závěrům. VVáš blog je toho důkazem.

4 3
možnosti
Foto

Když oni to tak na wikipedii mají, co na tom, že je 40 největší: Afghánistán je relativně malá země ležící přibližně uprostřed asijského světadílu ukrytá ve vysokých horách nazývaných Hindúkuš

3 0
možnosti
JK

Asi to nevíte, ale nelze přijmout do NATO zemi, která je ve válce, byť jen teprve hodinu. Takže vaše dokonale intelektuální obžaloba Západu se odkládá

7 1
možnosti
Foto

J11a22n 88Š19i58k

30. 5. 2023 16:33

Právě kvůli takovým jako jste Vy, jsem rád, že v NATO jsme. Klidně se proto vrťte na nose, děláte mi tím jenom radost. K tomu jen dodám, že takovou splácaninu bez souvislostí dá dohromady opravdu jen málokdo. Hezký den

14 4
možnosti
MB

Nezlobte se na nej, on v tom Zdenda ma, jak to rict slusne, tak trosku bordel ... takhle, vinik je vzdycky jasny, akorat poskladat relevantni fakta dohromady obcas mirne hapruje - ale na druhou stranu se snazi, molodec, to se mu neda vzit!

6 3
možnosti
Foto

Srovnávat Kosovo a Ukrajinu je opravdu chucpe. Pokud byste skutečně znal poměry v Kosovu, věděl byste, že jejich vláda je fakticky loutkou organizovaného zločinu. Stačí se jen zaměřit na obchodování s lidskými orgány a bílým masem, Kosovo hraje prim. Ne, ukrajinské vlády nikdy nebyli svaté, ale tohle? Kde jste vzal ty desetitisíce civilistů? Nesouhlasil jsem s Druhou válkou v zálivu, ale aspoň měla punc svržení opravdu zločinného a krutého diktátora. Co má Putin, denacifikaci? Když největší neonacistická scéna je právě v Rusku? Legálně zvolená vláda v Afghánistánu? Ha ha. A to celou invazi považuji za divadlo kvůli 11. září. Ovšem váš postoj k NATO, to je vrcholová perla. Díky Bohu, že v něm jsme a zaručuje nám to bezpečí.

16 5
možnosti
Foto

Kosovo s pomocí EU se stává demokratickou zemí. Zavádí tržní hospodářství, změnilo soudnictví podle Evropských norem, stejně tak policii, Je kandidátem na vstup do EU. Plní zatím vše co EU pro vstupu považuje.

1 1
možnosti