Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

Ohrazuji se proti srovnání se Srbskem. Srbové bojovali proti albánskému terorismu na svém vlastním území, zatímco Turecko napadlo sousední svrchovaný stát. Takže pokud by měl být někdo bombardován, mělo by to být spíše Turecko, ale k tomu samozřejmě nedojde, to je příliš velké sousto.

5 0
možnosti
JL

Otiskuji svuj prispevek pod clankem pana Stejskala z minuleho utery.

Ano pane Steskale. Zapad je vinen. Tento vykrik je velice drsny, spravny a take velmi atraktivni. Kdo je ten zapad? My se chceme k nemu pocitat. Takze i my jsme vinni!!!

Jak jsem mnohokrat pripomel vsem cechum. Dovedeme vsichni kecat, kritizovat druhe, ale sami nepohneme ani prstem. Jiz ti hosi v Avganistanu jsou zpodobneni jako zoldaci, kteri jsou tam jen pro penize. Nase cest spociva na mnozstvi piva (nekdy slivovice) a dobreho "vepro, zelo, knedlo". Tak se ukazujeme svetu. Stat mame jako Kocourkov, kde neni ani cesky premier. Organizace statu z dob cisare pana. To jsme my, cesi!!!!

Svet, tedy vsichni, jsou vinni v situaci v kurske oblasti Syrie. Prezident Trump jiz loni v prosinci dal najevo svuj umysl. Nechce, aby USA byla policii a resila vsechny problemy.v teto arei. Ustoupil pro moznost domluvy. Jenze ani zkorupovana OSN, EU s velkou hubou a zajmem o svetovou klimatickou zmenu, nema proste cas resit problem, ktery je netlaci. Aspon ne dnes. Zitra snad. Jiz jsou pripravena cisla, kolik uprchliku kazda zeme EU si musi vzit. Tak se tesme!!!

Dnesni zpravy jsou velmi negativni. Evropa dnes zacina byt ve velkem nebezpeci. Turecko ukazuje svoji tvar. Zitra by mela svoji tvar ukazat i Evropa. Tedy i my. Zde se ukaze, kde lezi nase demokraticke mysleni. Jesti jen v kecani nebo jsme pripraveni se vyrovnat s timto neduhem jiz v zacatku.

1 0
možnosti
JS

Je to analogie našeho Mnichova z roku 1938. Pro domnělý klid ze silným diktátorem tehdy došlo ke zradě jediné demokratické země ve střední Evropě. Dnes pro domnělý klid se silným diktátorem došlo ke zradě jediného spolehlivého spojence v boji s Islámským státem a podobnými islamisty. Rozdíl je jen v tom, že Kurdové se brání. Na druhou stranu ovšem už vidím všechny ty, kteří teď nadávají nespolehlivé Američany, jak by v případě zásahu nadávali na americké agresory.

4 0
možnosti
PK

Tentokrát musím stopro souhlasit s autoremR^

1 0
možnosti
DR

Pokrytectví celého tohoto povedeného vojenského spolku se nyní ukázalo v plné nahotě. Rv

0 0
možnosti
MK

Pane Hornere, Erdogan se dostal k moci kvůli tomu, že EU trvala na svých požadavcích pro přijetí Turecka do EU a jedním z požadavků bylo omezení vlivu armády a více demokracie. Takže pláčete sice dobře, ale na špatném hrobě, protože Erdogan je produktem EU a ukázkou toho, že demokracie alá Evropa vede v islámských zemích k nastolení islámské diktatury a islámu jako jediné cesty do budoucnosti.

14 1
možnosti