Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^nemažte a nechte tu ty myšlenkové perly oponentů ať se může pobavit i ten, kdo do diskuze přijde se zpožděním;-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JS

Vy se stylizujete do role nepochopené oběti a dokonce spekulujete o tom, že by se Vám mohlo stát, že byste "jednoho dne beze stopy zmizel jako se to stávalo za nacistů nebo komunistů". Jste si skutečně jist, že jste takový odbojář?

Ve skutečnosti je Váš názor v dokonalém souladu s tím, co jsme zvyklí označovat termínem "mainstream". Celý byrokratický aparát Evropské unie prahne po úřednících s Vašimi názory. Evropská byrokracie totiž řeší velký problém – nestíhá cenzurovat názory opačné tomu Vašemu.

Velmi mne zaujala tato Vaše formulace: "Převracejí dokonce pojmy tak, že vyvolávají dojem úplného hodnotového opaku". Vy to píšete "o těch druhých". Já bych to napsal přímo o Vás. Vy sám používáte pojmy, které mají zcela jednoznačný význam, jako formu urážky pro názorové opomenty, ale děláte to fikaně – aby Vás nikdo nemohl napadnout, že je používáte zcela nepatřičně, nevhodně a pejorativně, přidáváte k nim písmenka, aby zněly jinak (neonacista – neonarcista).

Jestliže někdo hlásá myšlenku, že obyvatelstvo Evropy je třeba nahradit, protože mu hrozí degenerace (německý vrcholný politik Wolfgang Schäube), tak může o sobě stokrát tvrdit, že je humanista a liberalista, ale ve skutečnosti je to eugenik. Jestliže německá poslankyně v Europarlamentu Ska Kellerová navrhuje přesídlit do východní Evropy celé syrské komunity (vesnice), tak může o sobě stokrát tvrdit, že je humanistkou, ve skutečnosti je něco jako "orwellistkou".

Když Česká televize natočila dokument "Já muslim" s pomocí skryté kamery v prostředí českých muslimských komunit, byl tento dokument pod tlakem domácích i zahraničních islámských organizací zcenzurován. Asi proto, že skrytá kamera odhalila, že islámský extremismus není muslimům v ČR rozhodně cizí. Právě naopak. A to jsme na tom v ČR ještě dobře. Stačí se podívat na islámské aféry třeba v Británii. Jsou utajovány navzdory jejich děsivým rozměrům.

Měl byste se zamyslet nad skutečností, že Vašemu názoru cenzura nehrozí.

2 0
možnosti
ZH

Vaše ojedinělé poukazy na některé excesy, které se konají vždycky na všech názorových stranách bohužel nic nedokazují, jen bagatelizují nátlak a stalking, který zde pořádají někteří fanatici. Jste za to spoluodpovědný a je to vaše metoda. Naopak nenajdete zde v řadách humanistů ani jednoho, kdo by stalkingoval pravidelně něpřijaté názory v příspěvcích. Víte proč? Protože jsme zvyklí dodržovat a respektovat práva každého, pokud nenarušují práva jiného. A pokud namítnete, že polemika je stalkin, jenom tím potvrdíte, že převracení pojmů je jedna z metod vyprazdňování obsahu čehokoli řečeného. O chybách humanistů klidně infromujte, budu kritizovat s vámi.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TN

Mit cernobile videni sveta jako mate vy, bych nechtel. Navic pohrdate a nenavidite ostatni.

2 0
možnosti
ZH

Jak jsem avizoval, musel být smazán příspěvek pana Tomka, který ani přes upozornění neustal v tykání a obtěžování.

0 0
možnosti
PT

P86e81t74r 71T87o47m77e61k

18. 8. 2018 18:21

Kde porad beres Hornere tu drzost stavet se do role hlasatele absolutni pravdy? A proc se tvoje dcery nemohou vratit? Protoze se nas stiti? V tom pripade se ja stitim tebe.

1 3
možnosti
ZH

Především přestaň Tomku vyhrožovat, doufám, že jsi pod mým blogem naposledy. Jinak se dostaneš do seznamu ke smazání a zveřejním tvoje výpady na fb. Takže klid, vyber si jiný objekt.!!

2 2
možnosti
MS

Pane Hornere, podle Vás jsou v opravdové nouzi lidé, kteří zaplatili tisíce dolarů převaděčům za cestu Afrikou a pak za nalodění na gumový člun, který "zachraňují" naivní nebo cynicky vypočítaví aktivisté? Lidé v opravdové nouzi na tuto cestu vůbec nemají a má smysl podporovat aktivity efektivní pomoci jim na místě (tedy zdaleka ne každé) místo plnění kapes převaděčům, jejichž zisky jsou větší než z výroby a distribuce drog.

Lze souhlasit s tím, že u nás existují lidé, kteří populisticky zneužívají reálné problémy s migrací v západních zemích, a v lecčems přehánějí. Reakce lidí u nás jsou ale do značné míry reakce na stav, kde je v těchto zemích porušována svoboda slova a nefunguje vyšetřovací a soudní systém s opačným znaménkem, než píšete; viz článek o sexuálních otrokářských ganzích v UK, kde orgány v trestním řízení byly nečinné k závažným podnětům z důvodu politické korektnosti vůči muslimským přistěhovalcům či Romům

https://echo24.cz/a/SRkGx/sexualni-otrokarske-gangy-a-mez-toxicity

"Slavný renesanční chemik Paracelsus kdysi řekl, že rozdíl mezi lékem a jedem spočívá jen v dávce. Platí to i mimo chemii. Antirasistické hnutí, které pátrá po všech možných projevech předsudků Evropanů proti lidem jiné barvy pleti, bylo také původně zamýšleno jako lék na velmi reálné problémy postkoloniálních zemí. To ale neznamená, že čím více, tím lépe.

...Co se antirasismu v Británii týče, mez toxicity byla překročena – lék se stal jedem. Má-li se otrávený organismus vzpamatovat, je nutné ubrat dávkování, ne-li vysadit medikaci docela. A on je otrávený dost. Následky činnosti otrokářských gangů, které po dlouhé roky vegetovaly a rostly v tichu a tmě, poškodily vztahy mezi etnickými a náboženskými skupinami Velké Británie na desítky let dopředu, možná nenávratně."

12 1
možnosti
Foto

H49a77n32a 49V51l95k61o54v43á

18. 8. 2018 13:09

Nedá mi to a musela jsem se sem vrátit. Ve světle příspěvku paní Vass níže pořád nějak nemohu pobrat kde autor slova "migrofob" a dalších geniálně správňáckých myšlenek bere tu drzost kázat něco o nenávisti.

Ono rozdělení svých spoluobčanů na dvě skupiny které jsou jedna jako druhá jistě hodny pohrdání svědčí o jeho dost velké nenávisti vůči vlastním lidem.

Ostatně z toho jej podezírám již delší dobu.

11 1
možnosti
RK

Paní Vlková, v případě autora je daleko výstižnější použití slovního spojení "genitálně správňácké myšlenky", zdá se mi to přesnější a pohrdání jiným názorem lze při troše dobré vůle přečíst z jeho fotografie.

3 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik