Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Zesměšňováním pana Kavky ničeho nedocílíte; píše pravdivě se znalostí věci. To Vy, pane Hornere, se svou příslušností k mizivé menšině, která je zabydlená ve svém humanitním bahníčku, se neumí vypořádat se základní otázkou, že více jak 90% migrantů jsou muslimové.

A už po několikáté dávám příklad: ze sta příchozích je malé procento radikálů; vezmete je? Je to jak s tou mísou sušenek, kde jedna je otrávená: ochutnáte?!!

0 0
možnosti
MK

M29i68l71a14n 35K31e70s52l

10. 8. 2016 22:35

Jsem jeden z těch,co o muslimy u nás nestojí a je mi šuma fuk,co podle vás jsem - klidně i maxinacista.Když k nám v 45 přišla Rudá armáda tak podle jejich příslušníku byl kde kdo "fašist" nyní podle vás zase "nacist".Myslíte,že tento titul přiměje někoho,k tomu aby změnil svůj postoj k migrantům.

3 0
možnosti

Prázdný a nic neříkající blábol. Rv

6 0
možnosti
JM

Islamofobie, mininacisti... Smiřte se s tím, že naprostá většina o islám v ČR nestojí. Těch pár milovníků islámu jako je pan Polický, Janota, Vaněk a spol. reprezentující menšinu se může snažit jak chce, ještě mě nikdo nepřesvědčil jediným argumentem, proč zatahovat tenhle nekompatibilní středověký nesmysl k nám. Stojíte o muslima ve své blízkosti? Vemte si ho domů, naučte ho česky, a když žádnou práci nesežene, živte si ho z vlastních peněz až do konce života. Ale nevnucujte ostatním, že to mají dělat za vás, protože o co jiného jde, než živit další skupinu nepřizpůsobivých. Islámští apologeti mají plnou hubu humanismu a ohání se přehršlí zákonů a deklarací, co bychom měli a co všechno musíme. Běžte příkladem a ukažte, že ve svých prosluněných teoriích máte pravdu a že je islám integrovatelný bez výjimek do našeho života. Že odmítá svoji nadřazenost nad nemuslimy, že mají ženy stejná práva jako muži. Že lze od islámu konvertovat k jiné víře svobodně bez jakýchkoliv následků. Zaručíte se za to, že islám takový je? Nemůžete? Tak jděte se svými teoriemi do hajzlu.

10 1
možnosti
ZH

Žádný islám nepropaguji a nevidím žádné milovníky islámu, to je další paranoia, kterou se vyznačuje islamofob, každý odpůrce je ve službách islámu, člověče proberte se. 8-o

2 5
možnosti
JR

J35a73n 39R81á84ž

10. 8. 2016 10:02

Opravdu je úsměvné, když někdo napíše článek s nosným tématem "Nacismus" a přitom neví, co nacismus byl a jak se jeho deformované prvky občas v marginálních skupinách projevují dnes.. Nacismus v jeho autentické podobě nemá vůbec žádný vliv na veřejné mínění a přitom stále dokola zcela nepochopitelně straší nacismem myšlenkové zmatení jedinci, jako je pan Janota nebo autor článku

7 2
možnosti
ZH

Jen se nebojte a nebuďte tajemný. Poinformujte neználkovskou veřejnost. Potřebujeme vás, jsme zmatení :-(

1 5
možnosti
Foto

Já se osobně hlásím k panu Kavkovi. Jinak za ten blábolRvRv

7 1
možnosti
IS

Radku, mínusování Vám jde skvěle. Již dlouho jsem nepotkal tak angažovaného svazáka, jako jste Vy. Vytrvejte.

7 2
možnosti
Foto

Na Kavku a nacismus se hodí jedno České přísloví:

" Potrefená husa nejvíc kejhá"

Vám karma.R^

2 12
možnosti
ML

Anglické slovo "horner" znamená česky "narkoman".

To hodne vysvetľuje...neuveriteľne popletená séria blogov pána Slniečka.

5 1
možnosti
ZH

Skvělý argument, to určitě čtenáři ocení, jak jste zacílil do toho špatného textu. Jinak mám radost, že můj věhlas dosahuje už i do zahraničí :-P

3 0
možnosti
Foto

Doporučoval bych vám usednout ke slovníku cizích slov a studovat a studovat. Máte totiž značné mezery ve znalosti významu těchto slov a termínů, což se zejména projevuje u mudrování na téma nacismu. Zde nemáte ani tucha, co to vlastně znamená, ale o to více, o tom poučujete.

10 2
možnosti
ZH

Poučte mě, pomozte, jsem vážně v koncích. Nikdy jsem nacismus nijak hlubině nestudoval, zřejmě vy ano. Tak se podělte :-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 831
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 964x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik