Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koho to zajímá? Lidé, co pracují a starají se o rodinu, mají jiné, své vlastní starosti. Prezident M. Zeman zase něco plácl, co si mohl odpustit. Dotklo se to určité skupiny lidí. Mělo by se to přejít přejít mlčením a nerozmazávat to. Asi by se měl mluvit. Mně je těch odlišných lidí leda líto. Nemohou za to, a mají problémy. :-/Rv

0 1
možnosti
Foto

Proč by se nemělo mluvit o naprosto nevhodném výroku prezidenta?

2 0
možnosti
JL

Sexualita je hezký téma , protože každýho zajímá. (Lidi také zajímají vražda, proto čumíme na detektivky.) Ale proč řešit homosexuály, transg aj, když je to malá množina společnosti a navíc v podstatě k ničemu? Předpokládám, že v téhle zemi žije asi 10 milionů heterosexuálů, kteří chtějí žít normální život, i si užívat erotiku /ti mladší), mít rodinu, nebo je mají, mít děti a být jednoduše normálně lidsky šťastni... V 21.století někdo vytahuje různá mediálně atraktivní témata, ze kterých ale je někomu šoufl...... Homosexualita byla vždycky (viz staré Řecko), ale proč se řeší, že někdo chce mít místo penisu vulvu a naopak? ? Z nudy, Západ je znuděn sám sebou.

5 1
možnosti
BG

Asi se taky nudíte, když máte čas prolejzat blogy. Copak nechcete být jednoduše normálně lidsky šťastný a užívat si normální život a erotiku? Místo toho, abyste četl blogy o tématech, ze kterých je Vám šoufl? :-)

0 0
možnosti
OD

Jojo, generace Pláteníků a Kabrhelových vám to dá sežrat, pane Hornere. Vaše argumentace není nic platná, naši maloměšťáci jsou znechuceni a "ohroženi", jeden mamlas už tu projektuje gulag pro neteplé .A všichni mají pocit, že jsou totalitně nuceni se chovat slušně k těm, které jim bolševik za normalizace předhodil jako náhradní cíl.

To je prostě ta jejich generační hra - nepřipustit diskusi o tom, že oni byli vždy "slušní", ať už poslušně odkývali jakékoliv svinstvo. A zde se teď sjednotí do tí "široké národní fronty", která odmítá vývoj, protože nic jiného než normalizační pionýrák mentálně nedají. Jsou naučeni ukazovat zlým prstíkem okolo, definovat normalitu a bedlivě jí střežit jako socialistickou hranici proti cizincům. Oni jsou ta hvězdná pěchota socialismu, chtiví kariéristé, kteří se bolševiku snažili zalíbit tím, jak střežili naší společnost před diversitou ještě lépe než STB - a dělali to dobrovolně a s radostným očekáváním pochvaly, povýšení na nadmamlase, či snad možnost dotáhnout to na soudruha??? Jejich hnacím motorem není nic většího, než ta malé touha nikdy nepřipustit, aby se stalo cokoliv, co jim vezme kontrolu nad systémem, který jim zaručuje posici středotřídního lehkoživky s nekonečnými právy a nulovou odpovědností.

Oni nemají duševní kapacitu na konfrontaci se světem okolo, tak se znova snaží se oddělit od světa, kterému nerozumí, pomocí předsudků, pověr a možná znova i plotu, aby si udrželi ten Husákův pionýrák dokud nedožijí.

1 5
možnosti
PV

P78a82v12e89l 15V57é65b88r

29. 6. 2021 11:46

Velmi soudružský slovník.

2 0
možnosti
JR

J54a44n 96R32á61ž

29. 6. 2021 10:17

S touto větou článku naprosto souhlasím:

Nemám nic proti jakékoli sexualitě, sexualita sama o sobě do ulic nevejde, ale když ji někdo svolává, nebo k tomu inspiruje, téměř až nabádá, nemohu v tom nevidět nekalý úmysl takového manipulujícího jedince."

Vyvolává ale otázku? Je tedy také nekalým úmyslem svolávat Prague Pride, což je akce, při které sexualita přímo stříká do okolí?

5 1
možnosti
HH

a když se srocují vymaštenci z SPD, nebo proruských spolků to je OK?

1 0
možnosti
MP

Mně se tedy osobně nelíbí ten přístup, který je nám tu podsouván, a to že pokud se něco člověku prostě jen z nějakého důvodu nelíbí, tak "pokud se ho to nějak prokazatelně přímo nedotýká", tak má mít a priori povinnosti to akceptovat a souhlasit s tím, a nesmí ani vyjádřit svůj nesouhlas. Když např. přijde nějaký stavebník s nápadem zbourat Pražský Hrad a na jeho místě na Hradčanech postavit skleněné mrakodrapy, tak mě to osobně vytočí, nebude se mi to líbit, ale protože těžko prokážu, že se mně to nějak přímo týká jinak něž subjektivním pocitem, tak mám povinnost s tím souhlasit a nesmím ani veřejně vyjádřit, že se mi to nelíbí?

Totéž s transgenderem. Během života si člověk utvoří nějakou představu o základních společenských pojmech a principech, jak by měla společnost vypadat a fungovat. Např. jak se pozná muž a jak se pozná žena, že pro udržení společnosti je třeba, aby se párovali především muži s ženami, aby mohli spolu plodit děti, že homosexualita je jev, který se ve společnosti vyskytuje, ale není to nic pozitivního nebo přínosného (podobně jako třeba klaustrofobie nebo člověk upoutaný na invalidní vozík) - existuje to, ale není důvod to nějak adorovat nebo na to být "hrdý".

No a pokud najednou někdo přijde a začne člověka přesvědčovat o tom, že jeho pohled na svět je "nesprávný", aniž by to prokázal např. nějakými zásadními novými poznatky (a ne jen dokola křičel "nijak se vás to osobně nedotýká tak máte povinnost to akceptovat"), tak má takový člověk plné právo se proti tomu ohradit, a vyjádření, že se mu to nelíbí, je úplné minimum, které pro to lze udělat.

Tohle mi připomíná dobu zavádění socialismu u nás, kdy bylo podobně tlačeno tvrzení, že socialismus je nejlepší zřízení, KSČ je nejlepší strana, pak se to překlopilo v hesla typu "kdo nejde s námi jde proti nám" a ve finále končili odpůrci ve vězení nebo na podřadných pracovních místech. Nerad bych se dočkal této doby znovu.

9 1
možnosti
EN

K tomu, co se v blogu píše o Turingovi:

Královna se samozřejmě neomluvila, ani nepřiznala nějakou chybu, nýbrž pouze udělila milost.

viz např.

Alan Turing granted royal pardon for gay sex conviction

https://www.cbc.ca/news/world/alan-turing-granted-royal-pardon-for-gay-sex-conviction-1.2474916

0 0
možnosti
AK

Píšete: "Nemám nic proti jakékoli sexualitě, sexualita sama o sobě do ulic nevejde, ale když ji někdo svolává, nebo k tomu inspiruje, téměř až nabádá, nemohu v tom nevidět nekalý úmysl takového manipulujícího jedince."

Podepisuji a jsem přesvědčen, že nebudu sám. Právě proto jsou mnoha lidem tak nesympatické akce typu *** pride. Ne proto, že by snad měly něco proti aktérům samotným čí jejich různým orientacím, ale pro pozérství, jímž dávají najevo svoji jinakost.

6 0
možnosti
ZH

Ten rozdíl nevidíte záměrně? Je přeci rozdíl svolávat něco proti někomu a ohánět se odporností. Pak někdo jiný svolá karneval sama za sebe, pak nic proti tomu. Každá demonstrace je také srocením heterosexuálů třeba za něco v tom lepším případě. Ale on je to hrách na stěnu...

0 2
možnosti
JP

J15i24r51i 56P72i11l18n37y

29. 6. 2021 7:56

Sexualita je intimní záležitost a jakákoliv propagace jakékoliv sexuální úchylky je pouze znakem upadající společnosti

10 2
možnosti
HH

znakem upadající společnosti je hloupost „průměrného/obyčejného/selského“ voliče/člověka...

0 1
možnosti
JP

J95i11r68i 91P89i20l33n53y

29. 6. 2021 7:54

Sexualita je intimní záležitost a jakákoliv propagace jakékoliv úchylky od normálu je pouze známkou upadající společnosti.

1 0
možnosti
Foto

Vy si z toho děláte srandu Zdeňku... ale je to hrozné být neustále někým ohrožovaný heterosexuál ;-D

2 0
možnosti
Foto

P.S. Nejhůř ještě bílej :-P

2 0
možnosti